EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
αν θαυμαζειs τον συντροφο σου
αν σε καλυπτει παντου
αν σε θαυμαζει κι εκεινοs
αν τον καλυπτειs
πολλα αν......
ακριβώς...τόσα πολλά αν...
αν θαυμαζειs τον συντροφο σου
αν σε καλυπτει παντου
αν τον καλυπτειs
πολλα αν......
κανενας δεν ειπε κατι τετοιο...ως ιμητελες ον δεν εχω δικαιωμα να ψαχνω το τελειο..ασε που οντως ειναι πολυ βαρετο..αλλα μην παρερμηνευεις...ειμαι σιγουρη οτι καταλαβες πολυ καλα τι θελω να πω...Οχι και γελοιο.......Δηλαδη εσυ πωs το βλεπειs σαν ερωτικο εξιταρισμα????
ναμαστε και οι δυο απολυτα τελειοι???
γινεται??????
θα λειτουργησει ερωτικα λεs?????
θα εχει ενδιαφερον????
ολα ειναι παιχνιδι........
Τι να το κανω ....αμα ειμαστε και οι δυο σαν καθηγητεs του γλυκου νερου???
θα ερθει η βαρεμαρα.......πολυ συντομα
για μενα πια δεν ειναι΄''αν''!!υπαρχει..και ευχομαι να συνεχισει να υπαρχει..οποτε δε το θεωρω απιαστο ονειρο για κανεναν...αν θαυμαζειs τον συντροφο σου
αν σε καλυπτει παντου
αν τον καλυπτειs
πολλα αν......
κανενας δεν ειπε κατι τετοιο...ως ιμητελες ον δεν εχω δικαιωμα να ψαχνω το τελειο..ασε που οντως ειναι πολυ βαρετο..αλλα μην παρερμηνευεις...ειμαι σιγουρη οτι καταλαβες πολυ καλα τι θελω να πω...για μενα πια δεν ειναι΄''αν''!!υπαρχει..και ευχομαι να συνεχισει να υπαρχει..οποτε δε το θεωρω απιαστο ονειρο για κανεναν...
ακριβώς...τόσα πολλά αν...
δε το γνωριζω!!βοηθεια;!επειδή για μας είναι ακόμα ΑΝ...άστο! Α! Θυμήσου τι είπε ο Σώλων στον Κροίσσο...![]()
![]()
κανενας δεν ειπε κατι τετοιο...ως ιμητελες ον δεν εχω δικαιωμα να ψαχνω το τελειο..ασε που οντως ειναι πολυ βαρετο..αλλα μην παρερμηνευεις...ειμαι σιγουρη οτι καταλαβες πολυ καλα τι θελω να πω...για μενα πια δεν ειναι΄''αν''!!υπαρχει..και ευχομαι να συνεχισει να υπαρχει..οποτε δε το θεωρω απιαστο ονειρο για κανεναν...
Μην εισαι πολυ απαισιοδοξος φιλε μου......
Θα σου ρθει απο κει που δεν το περιμενεις ...
Κοιτα μονο να χεις τα ματια σου ανοιχτα....
1.φυσικα ευχομαι!!τιποτα δεν ειναι δεδομενο!!Μαλιστα.....υπαρχει και ευχεσαι να....
οποτε δεν θεωρειs να.........
Μεγαλεs κουβεντεs.......προτιμω τιs μεγαλεs μπουκιεs!!!!
Ωστοσο παραδεχεσαι οτι δεν εισαι τελεια.....και φανταζομαι κι εκεινοs δεν
Ναι μεν εχειs το τελειο....αλλα δεν εισαι τελεια ...
οποτε θεωρειs οτι το τελειο....
μαλιστα μαλιστα....καλα !!!!
προς τι τοση αρνηση?και ετσι να εχεις τα ματια ανοιχτα![]()
δε προκειται να ερθει. Αυτα ειναι για τα μικρα παιδια κουβεντες.
και ετσι να εχεις τα ματια ανοιχτα![]()
δε προκειται να ερθει. Αυτα ειναι για τα μικρα παιδια κουβεντες.
προς τι τοση αρνηση?
Δεν μιλας με μικρα παιδια φιλε μου....
Και αυτο που λεω το πιστευω....ολα ερχονται οταν νομιζεις οτι τιποτα δεν θα γινει!!!!
1.φυσικα ευχομαι!!τιποτα δεν ειναι δεδομενο!!
φυσικα κ δεν ειναι τελειος...και εχω αυτο που εγω θεωρω τελειο...μη τα συγχεεις...
προς τι τοση αρνηση?
δε το γνωριζω!!βοηθεια;!
το''οσο ζεις μαθαινεις'' το εχεις ακουσει;μην εισαι αρνητικος κ απαισιοδοξος...Λεγεται εμπειρια και το παθημα που εγινε μαθημα.
ποια τελειοτητα ρε λαιφ??δε περναω φαση..δεν ειμαι μωρο...και μετα απο 6χρονια εχω νομιζω ενα καλο πατημα να λεω οτι βρηκα το αλλο μου μισο πορτοκαλι!Υποκλινομαι σε τοση τελειοτητα και σε τοση σιγουρια.....
Μακαρι.....
Ολοι τα ιδια λεγαμε σε καποια φαση αλλα μετα αλλαξαμε ροτα
Κει που εισαι ημουνα, κι εδω που ειμαι θαρθειs....
Αγαλι αγαλι......
Ολοι μας εχουμε περασει κατι αντιστοιχο,δεν νομιζω ομως οτι ο επομενος/ηΛεγεται εμπειρια και το παθημα που εγινε μαθημα.
σωστος!!απλα δεν γνωριζα ποιος το ειπε!συμφωνω απλα προτημω να βλεπω το ποτηρι μισογεματο...Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
σωστος!!απλα δεν γνωριζα ποιος το ειπε!συμφωνω απλα προτημω να βλεπω το ποτηρι μισογεματο...
το''οσο ζεις μαθαινεις'' το εχεις ακουσει;μην εισαι αρνητικος κ απαισιοδοξος...
ποια τελειοτητα ρε λαιφ??δε περναω φαση..δεν ειμαι μωρο...και μετα απο 6χρονια εχω νομιζω ενα καλο πατημα να λεω οτι βρηκα το αλλο μου μισο πορτοκαλι!![]()
![]()
Εννοουσα οτι αυτο ειναι δικαιολογια για μικρα παιδια. εννοειται οτι δεν ειστε μικρα παιδια.