johnny.be.good
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σα χαζο ηταν αυτη,τωρα που κοπιαρει και τη βουγιουκλακη αποχαζεψε...
ειδες??!!ετρεξα να σωσω την υποληψη σου... οσο για την παπουτσακι θα συμφωνησω οτι ειναι ομορφη αλλα την θεωρω βλαμμενο...Πεστο ρε κοριτσι και μου χρεωνουνε τσαμπα κι αδικα τον....γδουπο
Μ'αρεσει που το παιζεις υπερανω...Οχι ειμαι καθιστοs....Εξαλλου ειναι γνωστο οτι ειμαι αχτυπητοs!!!
Aλλα για την φωτο δεν ειπεs.......ειδεs την Παπουτσακη η τον...γαιδαρο??
ελα μωρε με το καθε κοριτσακι τωρα...Το απαιτει ο ρολοs....αλλωστε οταν παιζει αλλουs ρολουs εκει ξεδιπλωνεται το ταλεντο αλλα και το ατελειωτο κορμι
λουκακι αυτη δε σωνετε με τιποτα!!!!ειδες??!!ετρεξα να σωσω την υποληψη σου... οσο για την παπουτσακι θα συμφωνησω οτι ειναι ομορφη αλλα την θεωρω βλαμμενο...
ηθελα να το πω αλλα το επαιξα καλη ανατροφη κ επιπεδο...λουκακι αυτη δε σωνετε με τιποτα!!!!
Δεν εχεις αδικο,αλλα χαβαλε κανουμε να περναει κ η ωρα ευχαριστα!ελα μωρε με το καθε κοριτσακι τωρα...
ειδες??!!ετρεξα να σωσω την υποληψη σου... οσο για την παπουτσακι θα συμφωνησω οτι ειναι ομορφη αλλα την θεωρω βλαμμενο...
Ας κανουμε ενα ευχαριστο μουσικο διαλειμμα
εχει αυτο το χαμογελο που ειναι καπως χαζο.αμα θες χαβαλε ελα στο τραβελια με προσονταΔεν εχεις αδικο,αλλα χαβαλε κανουμε να περναει κ η ωρα ευχαριστα!
Παντως γλυκουλα ειναι!
Μ'αρεσει που το παιζεις υπερανω...
Εσενα φυσικα με την Παπουτσακη σε τρυφερες περιπτυξεις!!
η ομορφια κ το μυαλο δε συνδιαζονται παντα...εγω ειμαι απλα τυχερη...ΕΕΕΕΕ οχι και βλαμενο τετοιο μωρο.......αααα ολα κι ολα
εχει αυτο το χαμογελο που ειναι καπως χαζο.αμα θες χαβαλε ελα στο τραβελια με προσοντα
Τα εχω διαβασει ηδη τι γινεται εκει,αλλα δεν μπορω να κανω χαβαλε με ατομα τετοιου ειδους!εχει αυτο το χαμογελο που ειναι καπως χαζο.αμα θες χαβαλε ελα στο τραβελια με προσοντα
η ομορφια κ το μυαλο δε συνδιαζονται παντα...εγω ειμαι απλα τυχερη...
stelios kavliaros ενα πραμα αχαχαχαχαχαχΤι προσοντα καλε με τα....τραβελια????
Σταυροπλεξιμο?????Γλυκα του ταψιου????
εσυ τα κανεις μονο με γυναικες αυτα ε?Τα εχω διαβασει ηδη τι γινεται εκει,αλλα δεν μπορω να κανω χαβαλε με ατομα τετοιου ειδους!
Περνανε ηδη πολλα στην καθημερινοτητα τους και δεν θελω ...
Με πιανουν οι ευαισθησιες μου,ευχαριστω παντως!