doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εσυ τα κανεις μονο με γυναικες αυτα ε?
ειμαστε χομο παραδοσιακους ,σταθερη αξιαEμειs εχουμε μεινει ακομα στα παραδοσιακα
Μονο με γυναικα να φανταστειs
Δεν ειπα αυτο,αλλα οι gay και oι trans δεν εχουν την καλυτερη αντιμετωπιση στην ελλαδα ειδικαεσυ τα κανεις μονο με γυναικες αυτα ε?
α μη το λες,ξερεις τι σουξε εχει ο λιλλας και ο γκευμπου πριν απ αυτον?παιζει να γαμηθηκαν κιολας απο δωΔεν ειπα αυτο,αλλα οι gay και oι trans δεν εχουν την καλυτερη αντιμετωπιση στην ελλαδα ειδικα
απο τους υπολοιπους ανθρωπους και δεν θελω να συμμετεχω σε τετοιου ειδους "χαβαλε"!!
Ας κανει ο καθενας οτι θελει στο κρεββατι του,εμενα δεν με απασχολει καθολου!!
λαιφ εισαι πολυ παραδοσιακος ευγε παιδι μουΑχ και βαχ μωρο μου.....θελω τοσο πολυ να......... σ αγκαλιασω
μαλλον εχω χασει επεισοδια....εχουμε love story δλδ ?!?!α μη το λες,ξερεις τι σουξε εχει ο λιλλας και ο γκευμπου πριν απ αυτον?παιζει να γαμηθηκαν κιολας απο δω
α μη το λες,ξερεις τι σουξε εχει ο λιλλας και ο γκευμπου πριν απ αυτον?παιζει να γαμηθηκαν κιολας απο δω
εμ γι αυτο σου λεω εχει χαβαλε ντε....εκκλησια ψαχνουν...μαλλον εχω χασει επεισοδια....εχουμε love story δλδ ?!?!
ενδιαφερεσαι για τη μαρκα?Ρε παιδια εσειs που τα κατεχετε......Ειναι αληθεια αυτοs ο Λιλα που βγαινει στη φωτο????Με το μπουκαλι????
λαιφ εισαι πολυ παραδοσιακος ευγε παιδι μου
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ναι πωπω μιλαμε ....μουμεινε το παστιτσιο χωριs να φαω μπουκια.....ρε τι ειναι αυτο το λιλα???ενδιαφερεσαι για τη μαρκα?
Θέλει μάκια το μωρό????