Νέα

Κατερίνα Παπουτσάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ρε σεις, τι λέτε για το Κατερινάκι????
Ντροπή...  :sunglasses:

kasper55

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες με το κατερινακι ειμασταν συμμαθητες,εμενε παγκρατι.απο παλια ηταν ωραιο γκομενακι,αλλα δεν ξεχωριζε απο τα αλλα κοριτσια.ειδατε τι κανει η λαμψη τις τν;;;και οσο9 αναφορα για ξεπετες,δεν επαιζε κατι τετοιο.ηταν κοριτσι τις σχεσης,και οχι πουτανακι.

Επισκέπτης
Πεστους τα μεγαλε Gushallo, που ησουν τοση ωρα και σε ψαχνω... Θα μας την βγαλουνε και τσουλα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η Κατερινα είναι καλό παιδί. Δεν είναι ψώνιο ούτε και αναρρηχητικό. Και με το σωστό άντρα στο πλάι της μπορεί να κάνει πολλά.

Ας σταματήσουν τα γλυψίματα παρακαλώ και ας αφήσουμε το ΦΙΛΟ gushallo να επιλέξει

Επισκέπτης
Λοιπον, για να ειμαστε αντικειμενικοι, να υποβαλουμε προσφορες. Μπορουν να λαβουν και αλλοι μερος.
Με τιποτα ομολογα, τοποθετηση σε εκλογιμη θεση σε λιστα,  διορισμους σε ΔΕΚΟ κλπ ισως ο Gushallo επινοησει κριτιρια που να αποκλειουν αυτους που δεν πηραν ως τωρα μερος στο thread, π.χ. SIEMENS, GTEK, ABB, BOEING etc.
Να προκυρηχθει & να ορισθει καταληκτικη ημερομηνια & επιτροπη αποσφραγισης & επιτροπη αξιολογησης.
Να ενημερωθουν τα ΜΜΕ, μη το πατε στα μουλωχτα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ το Κατερινάκι το έχω στην καρδιά μου...είναι ο τύπος της γυναίκας που με τρελλαίνει.....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε flesh εγω για την Κατερίνα έχω μεγάλα σχέδια. Θα κάνει διεθνή καριέρα μεγαλύτερη της Βίσσυς, του Ρουβέως και όλων των τραγουδιστών - δεν έχει σημασία οτι είναι ηθοποιός. Τι ηθοποιός, τι τραγουδιστής.

Και στο φινάλε, άντε. Θα κάνει μεγαλύτερη διεθνή καριέρα από αυτή του Νίκου Μαστοράκη. Μη σας ξεγελά. Εμφανίζεται σαν σκηνοθέτης (που δεν είναι) και όχι σαν ηθοποιός (που είναι)

Σημασία έχει να έχει το κορίτσι ένα μονοπάτι να βαδίσει. Και αυτό της το προσφέρω ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ (τρις)

Εντάξει λοιπόν. Ας γίνουν προσφορές. Οι οποίες θα είναι ένας εννιαίος φάκελλος τεχνικής και οικονομικής. Πρώτα θα ανοίξουν οι τεχνικές και όσοι περάσουν το 80 πάνε στον επόμενο γύρο, στην οικονομική.

Ποιοι θα αποτελούν την επιτροπή αξιολόγησης; Για να ξέρουμε ποιους θα πλησιάσουμε...καταλαβαίνετε

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Εδώ είμαι, εδώ...και σας παρακολουθώ με προσοχή  :cheesy:

Έχεις ένα προβάδισμα uiop, ο Εnforcer απορίπτεται γιατί μόλις τώρα είδα  :o ότι είναι ιερόδουλος/cg/ζιγκολο  :grin:  :grin:  :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ε όχι.

Αυτό είναι απαράδεκτο.

Προφανώς υπήρξε συνεννόηση παρασκηνιακή.

Κατόπιν τουτου...ανεβάζω την οικονομική μου προσφορά.

ΦΙΛΕ Gushallo αν σου αρέσουν οι μηχανές, μπορούμε να βρούμε ένα τρόπο συνεργασίας μέσω αμοιβαίας κατανόησης.

Επισκέπτης
Εδώ είμαι, εδώ...και σας παρακολουθώ με προσοχή  :cheesy:

Έχεις ένα προβάδισμα uiop, ο Εnforcer απορίπτεται γιατί μόλις τώρα είδα  :o ότι είναι ιερόδουλος/cg/ζιγκολο  :grin:  :grin:  :grin:
Οι παρασκηνιακες διαβουλευσεις δεν θα περασουν. Θα αναγκαστεις να αποσυρθεις απο την αποσφραγιση.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Εχει τυπο :)

Συνημμένα

• KaterinaPapoutsaki001.jpg
    KaterinaPapoutsaki001.jpg
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 217
  • KaterinaPapoutsaki002.jpg
    KaterinaPapoutsaki002.jpg
    69,9 KB · Εμφανίσεις: 216

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ματς μουτς σε φωτογραφίες ΕΚΕΙΝΗΣ

Μάλιστα. Βρισκόμαστε μπροστά στην εφαρμογή νέων τεχνικών, απρόβλεπτων μεν αντιμετωπίσιμων δε. 

Δεν έχω άλλη επιλογή παρα να μπω σε μακιαβελικά μονοπάτια τα οποία κατέχω άριστα.

Πάντως είναι κοινό μυστικό ότι ο uiop άλλο λόγο είχε επικαλεστεί σα δικαιολογία της παρουσίας του στο σαιτ και όχι αυτόν που έχει τώρα. Τον άλλαξε σήμερα το πρωί, ώστε να είναι σε συμφωνία με αυτό του gushallo, γνωρίζοντας εκ των έσω το ποστ που θα ακολουθούσε για την Κατερίνα.

LEFTY2 ποιά είναι η κοπέλα που έχεις στο άβαταρ σου; Αγνό ενδιαφέρον..θεωρητικό..καταλαβαίνεις

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Στο μισθολογιο της μαλλον γραμματεας λεει.Για τα υπολοιπα ρωτα το αφεντικο της.Ατιμα αφεντικα με την εξουσια σας!!!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
το σκιζα με μίσος κραυγές και σάλια να τρέχουν μαζί με τα σπέρματα λούζοντας το πρόστυχο προσωπάκι του!!!  

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κατερίνα και gushallo μη διαβάσετε παρακάτω...

Lefty2 βάζουμε λεφτά να ανοίξουμε ενα μαγαζί με ψιλικά να την πάρουμε γραματέα;

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αστα καημο το εχω να γινω και εγω αφεντικο να μου ερχονται τετοια ξεκολακια για συνεντευξη στα τεσσερα!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κατερίνα, σου ορκίζομαι ότι τελευταίο ποστ για τη γραμματέα. Αλλα η μπίζνα είναι μπίζνα. Αυτό το ψιλικατζίδικο μπορεί να μας κάνει πλούσιους σου λεω.

Στα τέσσερα ε; Και εγώ κάπως έτσι το σκεφτόμουνα. Απλά θα έμενε στα τέσσερα και δια το υπόλοιπο της εργασίας της, όχι μόνο στη συνέντευξη.

Φτάνει πια με την εκμεταλευση του εργοδότη απο τους υπαλλήλους που υπόσχονται χωρίς να αποδίδουν. Στα τέσσερα μέχρις ότου πάει η ώρα 6 (θα πληρώνουμε υπερωρίες; Οχι ε;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom