Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Εγώ απλά σου ανέφερα πως εφόσον ο Νόμος δίνει το δικαίωμα στον κατηγορούμενο και τελικώς ένοχο της δικαστικής διαδικασίας να εξαγοράσει την επιβληθείσα ποινή, γιατί να μην το κάνει? Να σου υπενθυμίσω πως οι ίδιοι Νόμοι δίνουν το δικαίωμα σε εμπόρους πρέζας να μην προφυλακιστούν με περιοριστικούς όρους, και σε βαρυποινίτες κακούργους να βγαίνουν από τις φυλακές με άδεια και να κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι ΝΟΜΙΜΑ! Οι ίδιοι Νόμοι επίσης σε προστατεύουν από επίδοξους που θέλουν να μας κάνουν κακό και οι ίδιοι Νόμοι δεν επιτρέπουν τον αστυνομικό να συλλάβει πχ τον διαρρήκτη του σπιτιού ή του καταστήματός μας αν προηγουμένως δεν του έχουμε κάνει μήνυση ζητώντας την δίωξή του. Ναι, ξέρω πως ακούγεται τρελό αλλά εφόσον έχουμε αποφασίσει να δεχτούμε τους Νόμους και να ζήσουμε με αυτούς, πρέπει να αποδεχθούμε το σύνολό τους κι όχι να επιλέγουμε ποιον θα σεβαστούμε και ποιον όχι.
Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα μου! Οτι αυτους που αναφερεις παραπανω δεν τους εχουν δωσει οπλα και εξαρτυση για να μας προστατευουν. Ειναι εγκληματιες. Ενω οι αστυνομικοι ειναι εδω για τη διατηρηση της ταξης και οχι για τη διαταραξη της. Γιαυτο, κατα τη γνωμη μου, οι ποινες των αστυνομικων θα επρεπε να ειναι σκληροτερες απο αυτες των απλων πολιτων-εγκληματιων. Και τι συντηρητικο ειναι αυτο για τους Νομους? Να αλλαξουν οι Νομοι αφου ειναι ΓΤΠ!
(Επισης ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα ξερει απο πολιτικη, αλλα πως ξεχωριζουν η νομοθετικη και η εκτελεστικη εξουσια στη χωρα μας??? Οι ιδιοι ανθρωποι δεν τις ασκουν? Απο τη στιγμη κιολας που με την ενισχυμενη αναλογικη, αν δε λεω μαλακιες, εχει 40 εδρες μπονους το πρωτο κομμα... Τον προεδρο της δημοκρατιας διακοσμητικο τον κοβω!)