Νέα

Κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
φιλε βολτερ καλη η προσπαθει α αλλα ο νομος δεν ειναι ενα αρθρο...αν διαβασεις ολες τις σελιδες θα βγαλεις τα ιδια συμπερασματα που εβγαλα και εγω...

Τι εννοείς δεν είναι ένα άρθρο;;;

Από όλον τον νόμο μόνον αυτό το άρθρο αναφέρεται στο άσυλο. Τα υπόλοιπα αναφέρονται σε άλλα θέματα των ΑΕΙ.

Δες εδώ ολόκληρο τον νόμο:

Αν βρεις κάποιο άλλο άρθρο στον νόμο που αναφέρεται στο άσυλο, εγώ σταματάω να ποστάρω εδώ μέσα και αυτοδιαγράφομαι.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε εχουν λογικη αυτα που λες αν και διαφωνω...
εισαι διαβασμενος ομως και συγκροτιμενος...
Για το άσυλο > το άσυλο έχει το νόημα ότι ο πανεπιστημιακός χώρος πρέπει να είναι χώρος αμερόληπτης και ανεξάρτητης έρευνας. Δηλαδή ο χώρος όπου "όλα λέγονται και όλα κρίνονται". Και ότι άξονας και κριτήριο των λεγομένων είναι καθαρά η επιστημονική έρευνα και όχι άλλες σκοπιμότητες. Με δυο λόγια είναι η αποφυγή του ετεροκαθορισμού της επιστημονικής έρευνας και γνώσης. Έχει λοιπόν χρησιμότητα.

Τώρα για το "αντι-αστυνομικό μένος" και τη δήθεν " εξέγερση". Η εξέγερση γίνεται ως εξής. Πρώτον. Όταν έρθει ο εφοριακός να σου πάρει το χαράτσι να του πεις " σάλτα και γαμήσου δε παίρνεις τίποτα από μένα" ( αν γίναι μαζικά φυσικά και οργανωμένα). Δεύτερον άμα έρθει το χαρτί για το στρατό να το πετάξεις στα σκουπίδια. Τρίτον τα μέσα παραγωγής που είναι διαθέσιμα να τα "τρέξεις" εσύ ως εργαζόμενος και να μη δίνεις σε κανένα χαραμοφάι κερατά "νταβατζιλίκι" επειδή σου κάνει τη χάρη και σε προσλαμβάνει.

Τώρα αν μερικά κόμματα και μερικοί δήθεν "αναρχοαυτόνομοι' ήταν όντως "κατά της αστυνομίας" πρώτον θα είχαν παραιτηθεί από οποιοδήποτε προσπορισμό πόρων από τον κρατικό κορβανά. Δε γίνεται κύριε να ζεις από το κράτος, να είσαι δημόσιος υπάλληλος ή κομματόσκυλο και να το παίζεις ότι είσαι 'κατά της αστυνομίας". Γιατί άμα εγώ δε πληρώσω το φόρο μου από τον οποίο παρασιτικά ζεις και πληρώνεσαι, η αστυνομία θα έρθει και θα με αναγκάσει - ενίοτε με σκληρό τρόπο- να το κάνω.

Δείτε τις περισσότερες δικαστικές υποθέσεις και καταδίκες τι αφορύν. Οικονομικά ζητήματα αφορούν. Και πολλοί έγκλειστοι σε φυλακές είναι μέσα για χρέη και ειδικά στο δημόσιο. Ποιος τους πήγε εκεί μέσα αν όχι η αστυνομία? Ποιος με απειλεί να πληρώσω το φόρο και θα με καταστρέψει αν όχι η αστυνομία? Ποιος ωφελείται από το φόρο?Εν τέλει λοιπόν ποιος ωφελείται από την ύπαρξη και δράση της αστυνομίας?

Δείτε όλους αυτούς που σκούζουν τώρα για τη σκληρότητα της αστυνομίας άμα τυχόν πάρουν την εξουσία τι θα κάνουν.

Το σπέρμα μιας πραγματικής εξέργερσης τίθεται όταν τίθεται και το ερώτημα " γιατί πληρώνω φόρους άραγε?" Και η πράξη της πραγματικής εξέγερσης τίθεται όταν γίνεται συνείδηση ότι το να τους πληρώνεις δεν οφελεί πράγματι πουθενά, αντίθετα καταντά μια καταναγκαστική πράξη καταπίεσης.
φιλε διαφωνω σε μερικα  αλλα εισαι διαβασμενος και προβληματισμενος...κρατος χωρις αστυνομια και βια δεν μπορει να υπαρχει..η αν θες νομος χωρις οργανα για την τηρηση  τους...
τωρα αν πιστευεις στην αναρχια δικαιομασου ..κατεβα στις εκλογες και αν κερδισεις δηλαδη η πλειοψηφια αποφασει οτι εχεις δικηο και δεν πρεπει να πληρωνουμε φορους... κυβερνα μαγκια σουτουλαχιστον αυτο το δικαιομα ο νομος στο δινει..
αλλα εαν θελησεις να επιβαλεις τις αποψεις σου με βια...συγνωμη αλλα θε σε πολεμησω....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ειδες πολλους να κλαινε για τους 24 ??ποσους??θα με τρελανεις κολητε ..και που ειναι οι διαμαρτυριες τοτε ειδες καμμια??κανενας δεν εκλαψε κανενας δεν διαμαρτυρηθηκε τοτε.. αυτη ειναι η πικρη αληθεια ..ψαξε στον τυπο τοτε και  θα δεις ...η αν θες τωρα κλαψαν 1000 φορες περισσοτερο για ενα παιδακι  απο τοτε που κλαψαν για 24..

Ρε φιλε δεν ειναι τα ιδια περιστατικα. Κοσμακης καθημερινα σκοτωνετε στις εθνικες απο τροχαια ατυχηματα. Και γω ο ιδιος εχω χασει δικο μου ανθρωπο στο δρομο.
Τι επρεπε να κανω να βγω και να διαμαρτυρηθω και να κανω πορεια. Το θληψη και τον πονο τον νιωθεις μεσα σου.
Με τον 15χρονο ηταν η εκρηξη οργης για το αποτελεσμα της απαξιωσης της λειτουργιας της κρατικης μηχανης απ το ιδιο το κρατος που ειχε ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ τον χαμο ενος παιδιου. ΤΟ γενικευμενο ΞΕΣΠΑΣΜΑ εχει και αιτιες βαθυτερες (νεποτισμς και διαφθορα).Ο μικρος πιστευω ηταν η αφορμη. Εχουν γραψει στα αρχιδια τους τις νεες γενιες... τουλαχιστον μην τις δολοφονουν και στα ισια...
Και θεωρω λαθος τον τυπο-μμε να ειναι μεσο εκφρασης της θληψης του κοσμακη σε συμβαντα σαν κι αυτα. Αν και απ οτι θυμαμαι ειχαν γινει και τοτε καποιες διαμαρτυριες- κλεισιμο εθνικης κτλ...αλλα δεν θελω να μπω σ αυτην την λογικη σε τετοιου ειδους θεμα. Τα μμε βρηκαν αλλη μια καλη σαπουνοπερα για να παιξουν μεχρι να ρθει η επομενη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φιλε εχουν λογικη αυτα που λες αν και διαφωνω...
εισαι διαβασμενος ομως και συγκροτιμενος...φιλε διαφωνω σε μερικα  αλλα εισαι διαβασμενος και προβληματισμενος...κρατος χωρις αστυνομια και βια δεν μπορει να υπαρχει..η αν θες νομος χωρις οργανα για την τηρηση  τους...
τωρα αν πιστευεις στην αναρχια δικαιομασου ..κατεβα στις εκλογες και αν κερδισεις δηλαδη η πλειοψηφια αποφασει οτι εχεις δικηο και δεν πρεπει να πληρωνουμε φορους... κυβερνα μαγκια σουτουλαχιστον αυτο το δικαιομα ο νομος στο δινει..
αλλα εαν θελησεις να επιβαλεις τις αποψεις σου με βια...συγνωμη αλλα θε σε πολεμησω....

Άλλο λέω... και καλά θέτω το ζήτημα για να φανούν οι αληθινές προθέσεις "δήθεν" εξεγερμένων στο "όνομα του λαού".

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Ειλικρινά δεν έχει κανένα νόημα, ως ανόητος όμως παραθέτω το σχετικό εδάφιο του νόμου.

Φυσικά και κάθε λογικός άνθρωπος δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει πως το πανεπιστημιακό άσυλο δεν πρέπει να είναι χώρος υπόθαλψης κακοποιών. Και αυτό πρέπει πρώτα να το φροντίσουν οι φοιτητές μας και τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας. Το γεγονός πως εγώ μπορεί να μην σπούδασα σε πανεπιστήμιο, δεν είναι λόγος να μειώσω οσους σπούδασαν ή σπουδάζουν. Τα χθεσινά "ρεμάλια" είναι οι σημερινοί ερευνητές, επιστήμονες κλπ. και η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Τα νέα μυαλά δεν πρέπει να καλουπώνονται και έχουμε ανάγκη από νέα, φρέσκα μυαλά, παιδεία σε συνδιασμό με εκπαίδευση. Κανένας μας δεν θέλει να μπουκάρει η αστυνομία στο σπίτι του με εντολή του αξιωματικού υπηρεσίας.
Πανεπιστημιακό άσυλο, οικογενειακό... ποιός αλήθεια θυμάται τον John Orwell, θα το συνηθίσουμε λεβέντες. Διαίρει και βασίλευε... προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ρε φιλε δεν ειναι τα ιδια περιστατικα. Κοσμακης καθημερινα σκοτωνετε στις εθνικες απο τροχαια ατυχηματα. Και γω ο ιδιος εχω χασει δικο μου ανθρωπο στο δρομο.
Τι επρεπε να κανω να βγω και να διαμαρτυρηθω και να κανω πορεια. Το θληψη και τον πονο τον νιωθεις μεσα σου.
Με τον 15χρονο ηταν η εκρηξη οργης για το αποτελεσμα της απαξιωσης της λειτουργιας της κρατικης μηχανης απ το ιδιο το κρατος που ειχε ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ τον χαμο ενος παιδιου. ΤΟ γενικευμενο ΞΕΣΠΑΣΜΑ εχει και αιτιες βαθυτερες (νεποτισμς και διαφθορα).Ο μικρος πιστευω ηταν η αφορμη. Εχουν γραψει στα αρχιδια τους τις νεες γενιες... τουλαχιστον μην τις δολοφονουν και στα ισια...
Και θεωρω λαθος τον τυπο-μμε να ειναι μεσο εκφρασης της θληψης του κοσμακη σε συμβαντα σαν κι αυτα. Αν και απ οτι θυμαμαι ειχαν γινει και τοτε καποιες διαμαρτυριες- κλεισιμο εθνικης κτλ...αλλα δεν θελω να μπω σ αυτην την λογικη σε τετοιου ειδους θεμα. Τα μμε βρηκαν αλλη μια καλη σαπουνοπερα για να παιξουν μεχρι να ρθει η επομενη.
τι να σου ,,ζητω η τρελα...ενας οδηγος σε συνεργασια με μια μεταφορικη εταιρεια και ενα συνεργειο που δεν εκανε καλη δουλεια...διοτι κακα τα ψεματα ,,,οταν δεν κανεις σερβισ φρενα σε μια νταλικα ειναι εγκλημα απο προθεση... δολοφονουν απο προθεση 24 παιδακια και στα αρχιδια σου με το συμπαθειο και επειδη ενας κολομπατσος σκοτωσε πιθανον αν θες καταλαθος ενα παιδακι επανασταση ελεοσσσσσσσσ τι αλλο θα δω σε αυτη τη χωρα

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Ο μπάτσος και οι αφεντάδες του.

ο εξ ονόματος του κράτους εκτελεστής χρυσαυγίτης βασιλοχουντικός με την υπεράσπιση του εξίσου ερεβώδους ακατανόμαστου δικηγορου-οχιά, θα πρέπει να σαπίσει σε μαρμάρινο μονοθέσιο με θέα τα ανάποδα ραδίκια.
Όλο και κάποιος θα φρονίσει και για τούτο το κτήνος.

Το άσυλο δεν πρέπει να καταπατηθεί, αλλά να περιφρουρείται. Και μάλλον θα πρέπει επιτέλους να βγουν από τα ακαδημαϊκά ιδρύματα τα σεμινάρια κομματοσκυλοποίησης-συνδικαλισμού και να αναπτυχθούν άμυνες για να μην επανέλθουν. Ας μείνει ως ακαδημαϊκός χώρος με ένταση στην έρευνα και την εκπαίδευση πάνω σε γνωστικά αντικείμενα που αφορούν τις καθαρές σπουδές. Όποιος θέλει ας κομματοσκυλοποιείται εκτός.

Τώρα το τι έγινε με το σχολείο από τη Μελίκη και τους μαθητές είναι παράδειγμα ''συγκρίνουμε κάλτσες με γραβάτες''. Ουδεμία σχέση ούτε καν συμβολική με την εκτέλεση της 6ης Δεκεμβρίου.

Αλλά δεν απορώ, δόξα το γιαραμπί ο βασιλοχουντικός μικροαστός ελληνοχριστιανός υπάρχει ως είδος και περιμένει να αγανακτήσει με όποιους ταράζουν την ήρεμη πειθύνια καταναλωτική του συνείδηση.

Κι ως αντίδραση βαφτίζει το είδος τούτο οποιονδήποτε δε συμφωνεί με τις κορώνες μίσους του ως αναρχικό-συριζοπληκτο ή παρομοίως.

Μερικοί νομίζουν ότι ζουν σε άλλη χώρα. Ή μάλλον ήτο σε Νιρβάνα αλλά απότομα ξυπνούν να προασπίσουν τα μικροσυμφέροντα τους.

Αν ένας ένστολος πυροβολεί με ευκολία, θα δεχτεί σφαίρα σε λίγο πάλι με την ίδια ευκολία. Θυμήσου το μόρτη μου, σε λίγο θα έχει αίμα.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
τι να σου ,,ζητω η τρελα...ενας οδηγος σε συνεργασια με μια μεταφορικη εταιρεια και ενα συνεργειο που δεν εκανε καλη δουλεια...διοτι κακα τα ψεματα ,,,οταν δεν κανεις σερβισ φρενα σε μια νταλικα ειναι εγκλημα απο προθεση... δολοφονουν απο προθεση 24 παιδακια
Συμφωνω οτι πρεπει να καταδικαστουν... αν και δεν πιστευω οτι πριν ξεκινησουν το ταξιδι-(ο χαρος βγηκε παγανια) προθεση τους ηταν να σκοτωσουν 24 παιδακια. Πιο πολυ μου παει σε αμελεια. Αλλα οπως και να χει θελουν γ.... 
Προθεση ομως να σκοτωσεις ειναι απ την στιγμης που βγαζεις οπλο και στοχευεις σε ευθεια ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ.
επειδη ενας κολομπατσος σκοτωσε πιθανον αν θες καταλαθος ενα παιδακι επανασταση ελεοσσσσσσσσ τι αλλο θα δω σε αυτη τη χωρα
Σου ξαναλεω ο φονος ηταν η αφορμη. Κατι σαν το κερασακι στην τουρτα. Αλλα ειναι τα βαθυτερα αιτια του γενικου ξεσηκωμου της νεολαιας.
Και Επανασταση που λες ηταν μια και μοναδικη... το 21  ;)
Η χωρα θελει ενα καλο ξεσκαταρισμα απ τα λαμογοια που μας κυβερνουν και το συστημα που υποθαλπει.-

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ο μπάτσος και οι αφεντάδες του.

ο εξ ονόματος του κράτους εκτελεστής χρυσαυγίτης βασιλοχουντικός με την υπεράσπιση του εξίσου ερεβώδους ακατανόμαστου δικηγορου-οχιά, θα πρέπει να σαπίσει σε μαρμάρινο μονοθέσιο με θέα τα ανάποδα ραδίκια.
Όλο και κάποιος θα φρονίσει και για τούτο το κτήνος.

Το άσυλο δεν πρέπει να καταπατηθεί, αλλά να περιφρουρείται. Και μάλλον θα πρέπει επιτέλους να βγουν από τα ακαδημαϊκά ιδρύματα τα σεμινάρια κομματοσκυλοποίησης-συνδικαλισμού και να αναπτυχθούν άμυνες για να μην επανέλθουν. Ας μείνει ως ακαδημαϊκός χώρος με ένταση στην έρευνα και την εκπαίδευση πάνω σε γνωστικά αντικείμενα που αφορούν τις καθαρές σπουδές. Όποιος θέλει ας κομματοσκυλοποιείται εκτός.

Τώρα το τι έγινε με το σχολείο από τη Μελίκη και τους μαθητές είναι παράδειγμα ''συγκρίνουμε κάλτσες με γραβάτες''. Ουδεμία σχέση ούτε καν συμβολική με την εκτέλεση της 6ης Δεκεμβρίου.

Αλλά δεν απορώ, δόξα το γιαραμπί ο βασιλοχουντικός μικροαστός ελληνοχριστιανός υπάρχει ως είδος και περιμένει να αγανακτήσει με όποιους ταράζουν την ήρεμη πειθύνια καταναλωτική του συνείδηση.

Κι ως αντίδραση βαφτίζει το είδος τούτο οποιονδήποτε δε συμφωνεί με τις κορώνες μίσους του ως αναρχικό-συριζοπληκτο ή παρομοίως.

Μερικοί νομίζουν ότι ζουν σε άλλη χώρα. Ή μάλλον ήτο σε Νιρβάνα αλλά απότομα ξυπνούν να προασπίσουν τα μικροσυμφέροντα τους.

Αν ένας ένστολος πυροβολεί με ευκολία, θα δεχτεί σφαίρα σε λίγο πάλι με την ίδια ευκολία. Θυμήσου το μόρτη μου, σε λίγο θα έχει αίμα.
μου αρεσει η λογικη σου..αν ενας μπατσος σκοτωσει θα σκοτωσουμε και εμεις και μετα ενας αλλος μπατσος θα ξανασκοτωσει για εκδικηση και εμεις θα ξανα;σκοτωσουμε ωραια η λογικη του τρομου...
συνεχεια λοιπον εαν ενας κουκουλοφορος σπασει το μαγαζι η το αυτοκινητο καποιου φουκαρα να τον σκοτωσουμε  και μετα οι υπολοιποι κουκουλοφοροι για εκδικηση να σκοτωσουν αλλους 5 κακομοιρηδες..η λογικητου τρομου σε ολο της το μεγαλειο ..μπρεζνιεφ ρηγκαν εχεις γινει τοχεις καταλαβει..και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα....μαλλον θασε ευτυχισμενος...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πανεπιστημιακό άσυλο, οικογενειακό... ποιός αλήθεια θυμάται τον John Orwell, θα το συνηθίσουμε λεβέντες. Διαίρει και βασίλευε... προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα.

John Orwell;;;

Ποιός ήταν αυτός;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Συμφωνω οτι πρεπει να καταδικαστουν... αν και δεν πιστευω οτι πριν ξεκινησουν το ταξιδι-(ο χαρος βγηκε παγανια) προθεση τους ηταν να σκοτωσουν 24 παιδακια. Πιο πολυ μου παει σε αμελεια. Αλλα οπως και να χει θελουν γ.... 
Προθεση ομως να σκοτωσεις ειναι απ την στιγμης που βγαζεις οπλο και στοχευεις σε ευθεια ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ.Σου ξαναλεω ο φονος ηταν η αφορμη. Κατι σαν το κερασακι στην τουρτα. Αλλα ειναι τα βαθυτερα αιτια του γενικου ξεσηκωμου της νεολαιας.
Και Επανασταση που λες ηταν μια και μοναδικη... το 21  ;)
Η χωρα θελει ενα καλο ξεσκαταρισμα απ τα λαμογοια που μας κυβερνουν και το συστημα που υποθαλπει.-
για πες μου ρε φιλε τα προβληματα τις νεολεας που πληρωνει 4 ευρω τον καφε στα εξαρχεια και που δεν βλεπεις κανενα να δουλευει...εχω βαρεθει να βλεπω αλβανους σε ολες τις δουλειες...ειναι ντροπη οι αγροτικες εργασιες ε??? δεν βρισκουμε δουλεια και πεταμε για εκδικηση βομβες μολοτωφ ε???εχω βαρεθει να βλεπω να πληρωνεουν οι φτωχοι νεολαιοι 10 ευρω το ποτο και το μπαρ του φιλου που πουλαει με 5 ειναι αδειο...εχω βαρεθει να βλεπω τα καλοκαιρια νεους σε ξενοδοχεια για διακοπες..κανενας δεν μενει σε καμπινγκ...εαν δεν βρουμε την δουλεια που θελουμε και οπως τη θελουμε τα σπαμε...εχω βαρεθει να βλεπω νεεςγυναικες να βαριουντε να μαγειρεψουν η ακομα και να μην ξερουν...εχω βαρεθει να βλεπω τζιπακια στο κολωνακι με νεους και στην ορεινη καρπαθο σκαραβαιους....εχω βαρεθει να βλεπω νεους που να μην καταδεχοντε να μοιραστουν το ιδιο δωματιο με συμφοιτητες τους..εχω βαρεθει να βλεπω ντελιβερυ να πηγενουν φαγητα και πιτσαριες διοτι βαριομαστε να μαγειρευουμε....αλλα ας καψουμε την αθηνα τα πραματα ειναι δυσκολα...φιλε καλομαθημενο σε κοβω...στ αρχιδια τους οι 24 στα τεμπη ενω ο αλεξης ειναι σαν αυτους κοπανα απο σχολειο μπουκαλια και πετρες στους αστυνομους...γι αυτο εγινε η εξεγερση ΔΙΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ...ενα επαναστατημενο παιδακιπου γουσταρε βια ηταν αδελφακι.. αλληλεγγυη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Φίλε μου ίδια είναι. Η αδιαφορία για την ασφάλεια στο αυτοκίνητο και ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις ισοδυναμεί με αυτό που στα νομικά λένε " ενδεχόμενος δόλος". Ξέρεις ότι αν τα αφήσεις θα έχει ολέθριες συνέπειες. Για οποιονδήποτε. Και τα δύο περιστατικά είναι αποτέλεσμα αυτών που περιγράφεται και οι δύο.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μολις ακουσα στο ραδιο αρβυλα τις καινουργιες παπαριες που βγηκε και ειπε στον Αlpha το σουργελο ο Κουγιας... Εκτος του οτι για αλλη μια φορα τσακωθηκε με ολους ο παλιοκομπλεξικος, παρομοιασε τον τυχαιο θανατο του 16χρονου με το τυχαιο χτυπημα ενος ανθρωπου απο τον καρκινο... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Α ρε πουσταρά  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
μου αρεσει η λογικη σου..αν ενας μπατσος σκοτωσει θα σκοτωσουμε και εμεις και μετα ενας αλλος μπατσος θα ξανασκοτωσει για εκδικηση και εμεις θα ξανα;σκοτωσουμε ωραια η λογικη του τρομου...
συνεχεια λοιπον εαν ενας κουκουλοφορος σπασει το μαγαζι η το αυτοκινητο καποιου φουκαρα να τον σκοτωσουμε  και μετα οι υπολοιποι κουκουλοφοροι για εκδικηση να σκοτωσουν αλλους 5 κακομοιρηδες..η λογικητου τρομου σε ολο της το μεγαλειο ..μπρεζνιεφ ρηγκαν εχεις γινει τοχεις καταλαβει..και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα....μαλλον θασε ευτυχισμενος...

trigger-happy

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
φιλε οι αστυνομοι με τις κουκουλες ηταν ασφαλειτες που παρισταναν τους αναρχικους μπας και μπουζουριασουν κανενα αυτη ειναι η αληθεια..εκτος και αν θες να πεις οτι οι αστυνομοι καινε τα μαγαζια του κοσμακη ..και για ποιο λογο??
1)Παραδειγμα: Οι τυποι με τις κουκουλες ειναι αυτοι που παρακινουν τους υπολοιπους να καψουν και να καταστρεψουν και συνεννοουνται με την αστυνομια.. Γιατι? Για αποπροσανατολισμο και δημιουργια κλιματος εντασης... Παντα ετσι γινοταν... (Τα παραπανω δε τα λεω ως γεγονοτα, αλλα ως σκεψεις και προβληματισμους)

μενω κενρο και βλεπω φιλε ποιοι κανουν τις φασαριες ..και τους ακουω που μιλανε μεταξυ τους...ρεμαλια αναρχικοι κατι πανκ κλπ
2)Ναι, ολα τα βλεπεις, ολα τα ακους και ολα τα ξερεις εσυ...

φιλε σου αρεσει δεν σου αρεσει φονος εξ αμελειας ειναι ..η αν θες υπαρχει αμφισβητηση αν ειναι εξ αμελειας η απο προθεση..οποτε σε ολα τα δικαστηρια ολων των πολιτισμενων χωρων η αμφισβητηση ειναι υπερ του κατηγορουμενου...
3)Κατα λαθος εβγαλε το οπλο απο την θηκη?(Χωρις να κινδυνευει καποιος θανασιμα...) Κατα λαθος το εστρεψε προς τη γενικη κατευθυνση του πληθους?(Ειπαν χθες οτι η σφαιρα ειχε πανω-κατω παραλληλη πορεια με το εδαφος) Κατα λαθος πατησε τη σκανδαλη?
Απο εκει και περα, προσωπικα, δε με ενδιαφερει που πηγε η σφαιρα. Δηλαδη αν ειχε αστοχησει εντελως θα ηταν καλυτερα τα πραγματα? Το ζουμι ειναι οτι ενας αστυνομικος εστρεψε χωρις λογο το οπλο σε πολιτες... Το ζουμι ειναι οτι θα μπορουσε να ηταν ο καθενας μας απεναντι απο αυτο το οπλο...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Επί 17Ν αντίστοιχες μαλακίες πληρώθηκαν.
Νομίζω ότι ξεδουλεύουνε το παν για να γίνει ριβαϊβαλ με νέο περιτίλυγμα.

κι επιτέλους αποφάσισε να μην πολυπιστεύεις την τηλεοψία και τους κάφρους της.

και το μαγαζί και τα λοιπά ασφαλισμένα τα έχουνε, το ίδιο και τα φράγκα τους στην τράπεζα.

Αυτά είναι παράπλευρες απώλειες. Κάτι σαν το Ιρακ.

Άσε που οι κουκούλες είναι παρέα με τα κράνη, αλλά αυτό δε σε συμφέρει να το δεις, βλέπεις ότι θες για να μπορείς να συντηρείς τον εαυτό σου να λέει τα ποιηματάκια που τον φτιάχνουν.

Αμα δε γίνει χαοτική τελείως η κατάσταση δε γίνεται με κανένα ειρηνικό μέσο να πάει μπροστά το χάλι μας. Πρέπει να πέσουν κεφάλια και τα σωστά όχι του μεροκαματιάρη, αλλά του ΕκαλοΠολιτείοΚολωνακίστα επαγγελματία ψεύτη πολιτικάντη.
Από το χάος μπορεί να ξεπηδήσει κάτι καλλίτερο.
Από το τωρινό μονόπρακτο όχι.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• KOUGIAS.jpg
    KOUGIAS.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

ΣταλινοΧίτλερ, είναι η νέα μόδα,...έχεις μείνει λίγο πίσω με μπρεζνιεφ-ρεήγκαν.
Ανανεώσου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom