Απο Ρόδο ο πατέρας μου αλλά έφυγε μικρός απο Καστοριά η μάνα μου, μεγάλωσα Αθήνα μέχρι τα 14 και μετά Θεσσαλονίκη εδω και 18 χρόνια με ενδιάμεσο σταθμο την Αγγλία για 5 χρόνια!
Τελικά απο που να ψηφίσω ότι είμαι?
Δεν φεύγω με τίποτα απο Θεσσαλονίκη!!!
Δεν μου αρέσει το να μένω σε χωριό μόνιμα γιατί θέλω και λίγο την βαβούρα αλλά εδω έχω βρεί την υγεία μου, είναι και πόλη και πιό ήσυχα απο Αθήνα αν και τώρα τελευταία έχει αρχίσει να χαλάει!
Δεν μου αρέσει το να μένω σε χωριό μόνιμα γιατί θέλω και λίγο την βαβούρα αλλά εδω έχω βρεί την υγεία μου, είναι και πόλη και πιό ήσυχα απο Αθήνα αν και τώρα τελευταία έχει αρχίσει να χαλάει!
Αν και έχω γεννηθεί και μένω Αθήνα η Θεσσαλονίκη είναι η καλύτερη πόλη της Ελλάδος. Αν και αρχίσατε να την χαλάτε με τα πολλά Ι.Χ. Ελπίζω με το μετρό να ξαναγίνει ωραία και ήρεμη.
Αν δεν ειχα δικια μου δουλεια θα την εκανα και εγω απο Αθηνα και θα εμενα ανετα και σε χωριο.
Οσον αφορα την Θεσσαλονικη μια μικροτερη Αθηνα ειναι της πουτανας γινεται και εκει.