Νέα

Καταγωγή μελών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Από ποιό σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού είσαι;

• Κρήτη

Ψήφοι: 3 3,9%
  • Νησιά Αιγαίου Πελάγους

Ψήφοι: 4 5,2%
  • Στερεά Ελλάδα

Ψήφοι: 10 13,0%
  • Πελοπόννησος

Ψήφοι: 14 18,2%
  • Θεσσαλία

Ψήφοι: 6 7,8%
  • Μακεδονία

Ψήφοι: 17 22,1%
  • Θράκη

• Νησιά Ιονίου Πελάγους

• Ήπειρος

Ψήφοι: 5 6,5%
  • Αλλού (Ευρώπη)

Ψήφοι: 5 6,5%
  • Ασία

Ψήφοι: 2 2,6%
  • Ωκεανία

Ψήφοι: 1 1,3%
  • Αμερική

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αφρική

Ψήφοι: 4 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.886
Πόντοι
12.056
Βερος Μενιδιατης(ΑΧΑΡΝΕΣ)....σκατοαρβανιτης δηλαδη... :2funny: :2funny: :2funny:
Γμτ...να μην ειμαι απο κανενα χωριο να το εχω καβαντζα τα καλοκαιρια :tickedoff:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
    Μανουλα Βλαχα απο τους  Καλαρυττες της Ηπειρου και του Κρυσταλλη και πατερας απο τα Κολωκοτρωνεικα χωρια της Γορτυνιας-Αρκαδιας.Θα ηθελα ομως να ξεφευγα απο την Αθηνα και να ανεβαινα στην μεγαλη αγαπη........Σ Α Λ Ο Ν Ι ΚΑ....
    Με τις γυναικαρες της, με την Χαλκιδικη της, με την Νεα Κρηνη της.......Αχ γλυκα τα νερα εκει πανω ...και αλλοι ανθρωποι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απο Κωνσταντινουπολη Ποντο και Χιο αλλα δε θεωρω επουδενι τον εαυτο μου αθηναια...... :P

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Γεννημένος και μεγαλωμένος Πειραιά.
Και οι δύο γονείς, γεννημένοι και μεγαλωμένοι Πειραιά.
Ο πατέρας του πατέρα μου, γεννημένος και μεγαλωμένος Λακωνία, περιοχή Μολάων. Οι γονείς του από Λακωνία επίσης. Υπάρχει μία υποψία για τη φάρα του πατέρα του πατέρα του ότι είναι στο βάθος του χρόνου αρβανίτικη.
Η μητέρα του πατέρα μου, γεννημένη και μεγαλωμένη Πειραιά. Ο πατέρα της, από Αίγινα και η μητέρα της, από Πάτρα.
Ο πατέρας και η μητέρα της μητέρας μου από Σμύρνη. Από την πλευρά του πατέρα της μητέρας του, το ιστορικό είναι καθαρά μικρασιάτικο, αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχει η υποψία ότι πιάνουμε Κρήτη.
Ανακεφαλαιωτικά...
Πειραιάς, Λακωνία, Αίγινα, Πάτρα, Σμύρνη, και ολίγον-τί από Κρήτη και Αρβανιτιά.
Εγώ αισθάνομαι γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης με λακωνική καταγωγή και όλα τα υπόλοιπα δε μου κάνουν κανένα "κλικ".

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γεννημένος και μεγαλωμένος Πειραιά.
Και οι δύο γονείς, γεννημένοι και μεγαλωμένοι Πειραιά.
Ο πατέρας του πατέρα μου, γεννημένος και μεγαλωμένος Λακωνία, περιοχή Μολάων. Οι γονείς του από Λακωνία επίσης. Υπάρχει μία υποψία για τη φάρα του πατέρα του πατέρα του ότι είναι στο βάθος του χρόνου αρβανίτικη.
Η μητέρα του πατέρα μου, γεννημένη και μεγαλωμένη Πειραιά. Ο πατέρα της, από Αίγινα και η μητέρα της, από Πάτρα.
Ο πατέρας και η μητέρα της μητέρας μου από Σμύρνη. Από την πλευρά του πατέρα της μητέρας του, το ιστορικό είναι καθαρά μικρασιάτικο, αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχει η υποψία ότι πιάνουμε Κρήτη.
Ανακεφαλαιωτικά...
Πειραιάς, Λακωνία, Αίγινα, Πάτρα, Σμύρνη, και ολίγον-τί από Κρήτη και Αρβανιτιά.
Εγώ αισθάνομαι γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης με λακωνική καταγωγή και όλα τα υπόλοιπα δε μου κάνουν κανένα "κλικ".
ωραιος. εδωσες πληρη αναλυση του γεννεαλογικου σου δενδρου.
Απο τους μολαους περναω καθε φορα για ελαφονησο

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Καταγωγή Αιγαίοπελαγίτικη (Σάμο και Αστυπάλαια).
Από τα 17 στο μπουρδέλο (την Αθήνα)  :grin:
Ελπίζω γρήγορα να ξεκουμπιστώ από δω, κι ας μην έχει πουτάνες και στριπ εκει που θα πάω...
Γυρνώντας κατά καιρούς όλη την ελλαδα λόγω δουλειάς, νομίζω ότι οι πιο ντομπροι τύποι είναι οι βόρειοι, και οι πιο πονηροι, οι "καταυλακιώτες"... :sunglasses: οι κρητικοί είναι μια ειδική περίπτωση  ;)

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Απο Κωνσταντινουπολη Ποντο και Χιο αλλα δε θεωρω επουδενι τον εαυτο μου αθηναια...... :P
συμπατριωτες ειμαστε οσον αφορα τα πρωτα 2...ειλικρινα τωρα σε συμπαθησα!!!!!!!!υ.γ.
   μονο που εγω θεωρω τον εαυτο μου 100% αθηναιο οι προπαππουδες ηταν προσφυγες απο την σμυρνη και τον ποντο,εμεις εδω.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μισος απ τη μανα και μισος απ τον πατερα!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.590
Πόντοι
216
Βαστα Αρκαδιας
Δομοκος Φθιωτιδας
εγω γεννηθηκα Αθηνα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
συμπατριωτες ειμαστε οσον αφορα τα πρωτα 2...ειλικρινα τωρα σε συμπαθησα!!!!!!!!υ.γ.
  μονο που εγω θεωρω τον εαυτο μου 100% αθηναιο οι προπαππουδες ηταν προσφυγες απο την σμυρνη και τον ποντο,εμεις εδω.

πριν με αντιπαθουσες δηλαδη???? χαχαχαχαχ :P

καλα αθηναια δεν αισθανομαι ουτε κατα προσεγγιση.....καμια σχεση.....αν και η μητερα μου δεν εχει μεγαλωσει κωνσταντινουπολη γενικα η ανατροφη ηταν πολιτκη με χιακη εσάνς....χαχαχαχα
πιασ ταυγο και κουρεφτο.....

εσυ εγραφες πριν οτι οι δυο πολεις δε συγκρινονται? οντως δε συγκρινονται......στην κωνσταντινουπολη νιωθω σαν στο σπιτι μου :)

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Λιδωρίκι Δωρίδας, Βαμβακού Λακωνίας, Σύρος και Λάρνακα Κύπρου. Επικρατεί το Λιδωρίκι Δωρίδος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γονεις απο αμμοχωστο κ λευκωσια (απ τη κατεχομενη πλευρα)
εγω γεννηθηκα λευκωσια την οποια λατρευω μαζι με την.. αθηνα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

leone72

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Γεννημενος στην Αθηνα αλλα καταγωγη απο Νοτιο Ευβοια,απο ενα χωριο που λεγεται Γιαννιτσι το οποιο βρισκεται κοντα στην Καρυστο,και βλεπει Καβο Ντορο,Αιγαιο!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Μην τρομαζεις πλακα εκανα μπες στο thread "anything happenning here" και θα καταλάβεις.

καταλαβα οτι ειπα μαλακια για αυτο το εσβησα το μύνημα.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Εδω γράφουμε απο πού κρατά η σκούφια μας. Και γω <<Αθηναιος>> θεωρουμε αφου έχω γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ αλλα η καταγωγή μου ειναι απο τη Σμύρνη και απο το Ρέθυμνο.
Οι χειροτεροι πάντος θεωρώ πως είναι sorry...οι Πυργιώτες και οι Αγρινιώτες.
Α και δεν θελω να γενικευωψ ειδικα στο θεμα καταγωγη. Για εμενα χειροτεροι Πυργιωτες, Πατρινοι, Πειραιωτες και οι πιτσιρικαδες απο τα χωρια της Κρητης! Τα γνωστα αρχιδακια-βυσματα-κωλοπαιδακια που σηναντησαμε στο στρατο οσοι υπηρετησαμε σε Κω, Κρητη, Ροδο

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Καταγωγη πολλες γενιες πισω απο Αρκουδορεμα-Λιμποβισι Αρκαδιας. Κολοκοτρωνεικα χωρια. Τοπος ελευθερος και αδουλωτος

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Γιαννενα.
Βοιδοπουτσα,αν επιτρεπεις βεβαια,απο ποιο μερος της Ηπειρου ειναι η μητερα σου?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ΑΠΟ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ειμαι πολυ περηφανη γι αυτο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom