pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.ε και τι προβλημα ειναι αυτο???
αυτο βρε συ λεγεται τυχη
Μόνο που το μέρος που λέω είναι το χωριό της.
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.ε και τι προβλημα ειναι αυτο???
αυτο βρε συ λεγεται τυχη
παιδια ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ζωη ετσι οπως ειναι δε μας επιτρεπει
Την καλυτερη δουλεια θα κανεις αρκει να βρεις μια δουλεια και ας μην ειναι χωριο μια επαρχιακη πολυ ειναι οτι πρεπει.
ε και ?Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.
Μόνο που το μέρος που λέω είναι το χωριό της.
Στο ευχόμαι να σου έρθουν όλα όπως τα θέλεις.παιδια εγω αλλο σπουδαζω κ αλλο εχω κατα νου να κανω....εμενα με τρελαινει η φυση κ να ασχολουμαι με αυτην...μακαρι να ερθουν οπως τα θελω εαν κ δεν ζηταω κ πολλα πραγματα
Μη μου βάζεις πονηρές σκέψεις.ε και ?
νο προμπλεμα
πες της κατσε εσυ εδω
και παω εγω να σου φιλαω το πατρικο
στο ευχομαι ρε μαγκα να το κανειςπαιδια εγω αλλο σπουδαζω κ αλλο εχω κατα νου να κανω....εμενα με τρελαινει η φυση κ να ασχολουμαι με αυτην...μακαρι να ερθουν οπως τα θελω εαν κ δεν ζηταω κ πολλα πραγματα
Στο ευχόμαι να σου έρθουν όλα όπως τα θέλεις.
μη με βλεπεις ετσι καλοΜη μου βάζεις πονηρές σκέψεις.
Σωστός
Στην πόλη έχει μπουρδέλα και ειδικά Αθήνα έχει τα ΠΑΝΤΑ ... Στο χωριό έχει κατσίκες μόνο
Αυτοί ξέρουν γιατί θέλουν να φύγουν, όταν πας να μείνεις εκεί και περάσουν καμιά 10αρια χρόνια τα ίδια θα λές και χειρότερα!Καλά ρε εγώ θέλω να έρθω Αθήνα και εσείς θέλετε να φύγετε ??? Πάτε καλά ?????????
Καλά ρε εγώ θέλω να έρθω Αθήνα και εσείς θέλετε να φύγετε ??? Πάτε καλά ?????????
ελα κατσε αθηνα μερικα χρονακια και μετα ελα να μας πεις.ο λυκαβητος στο αβαταρ σου φαινεται λες και τον εχουν πιασει τα κτιρια απτον λαιμο.Καλά ρε εγώ θέλω να έρθω Αθήνα και εσείς θέλετε να φύγετε ??? Πάτε καλά ?????????
ασε που ειναι και μονταζελα κατσε αθηνα μερικα χρονακια και μετα ελα να μας πεις.ο λυκαβητος στο αβαταρ σου φαινεται λες και τον εχουν πιασει τα κτιρια απτον λαιμο.
πωπω σε λυπαμαι ρε συθεωρω τον εαυτο μου απτους τυχερους.εμενα και οι δυο μου γονεις ειναι απο ναξο.εχουμε και σπιτι κατω κοντα στη θαλασσα.καθε καλοκαιρι και πασχα την κανω για κατω και πεταγομαι και καμμια παρο και ιο βεβαια μια και ειμαστε διπλα.