You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. Πόσες φορές τον έχουμε μπαίξει μέχρι τώρα;;!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy.m.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 204
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε θέλει προσοχή. Δεν είναι να μπαίνεις νοσοκομείο τέτοια εποχή για οποιοδήποτε λόγο.. Μπορεί να τσιμπήσεις αλλά μικρόβια.Παιδιά με μέτρο κυκλοφορεί και Τενοντίτιδα...
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Τυπε θέλει προσοχή. Δεν είναι να μπαίνεις νοσοκομείο τέτοια εποχή για οποιοδήποτε λόγο.. Μπορεί να τσιμπήσεις αλλά μικρόβια.
Διαγραμμένο μέλος 197801
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2020
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Μία κάθε μέρα, υποχρεωτικά με συνταγή γιατρου
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Καμία φορά δεν τον παίζουμε καθότι κάποιοι ακόμα μένουμε με την μάνα και τον πατέρα μας γαμώ τη κεφάλα μας.
Βραδάκι όταν κοιμούνται ρε φιλαράκι! ή χώσου για μπανάκι και παίξτον με την ησυχία σου!
Σε καταλαβαίνω. Όταν μένω με τους γονείς μου, δεν μπορώ να την παίξω, γιατί ο πατέρας μου κάνει ανήσυχο ύπνο.Βραδάκι όταν κοιμούνται ρε φιλαράκι! ή χώσου για μπανάκι και παίξτον με την ησυχία σου!
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.399
- Πόντοι
- 456
καθε βραδυ τον παιζω πριν κοιμηθω.
επισης η γυναικα μου που πριν την καραντίνα μου καθοτανε μια φορα το μηνα ενω τωρα μου καθεται 3 φορες την εβδομαδα χαλαρα.
μου ζηταει ειτε να της γαμαω τον κωλο ειτε να τη χωνω δαχτυλα στον κωλο οσο της πηδαω το μουνι για να χυσει .
αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πριν την καραντίνα ειχε να μου δωσει κωλο 3 χρονια.
αρα εδινε κωλο σε αλλον πριν την καραντινα που ελειπε συχνα απο το σπιτι κ τωρα αναγκαστικα δινει κωλο σε μενα
επισης η γυναικα μου που πριν την καραντίνα μου καθοτανε μια φορα το μηνα ενω τωρα μου καθεται 3 φορες την εβδομαδα χαλαρα.
μου ζηταει ειτε να της γαμαω τον κωλο ειτε να τη χωνω δαχτυλα στον κωλο οσο της πηδαω το μουνι για να χυσει .
αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πριν την καραντίνα ειχε να μου δωσει κωλο 3 χρονια.
αρα εδινε κωλο σε αλλον πριν την καραντινα που ελειπε συχνα απο το σπιτι κ τωρα αναγκαστικα δινει κωλο σε μενα
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Ευχομαι να ισχυει για την περιπτωση σου αυτο που λενε οτι ο φοβος ριχνει τις αναστολες ,αλλιως εχεις θεμα μυστη μου!καθε βραδυ τον παιζω πριν κοιμηθω.
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.399
- Πόντοι
- 456
αν εννοεις οτι τρωω κερατο ειμαι σιγουρος οτι τρωω!
Διαγραμμένο μέλος 197801
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2020
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Σε αυτη τη φαση η μαλακία παει σύννεφο
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.792
- Πόντοι
- 3.506
καθε βραδυ τον παιζω πριν κοιμηθω.
Άμα τον βλέπεις φαρδεμένο, είναι έτσι όπως τα λες τύπε. Να τον ευγνομωνείς που της τον άνοιξε για να μη παιδεύεσαι πολύ.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.936
- Πόντοι
- 10.411
Όλα τα λεφτά η αριστερή με την τρισάθλια φάτσα & τις vamp τρύπες στον λαιμόΕχει και φθηνοτερες τυπε :S :S :S
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.399
- Πόντοι
- 456
Άμα τον βλέπεις φαρδεμένο, είναι έτσι όπως τα λες τύπε. Να τον ευγνομωνείς που της τον άνοιξε για να μη παιδεύεσαι πολύ.
ποτέ δεν ηταν πολυ φαρδεμενη η κωλοτρυπα της αλλα παντα ηταν μαλακη κ ανοιγε πολυ ευκολα μετα απο λιγο σαλιο κ λιγη προσπαθεια.
το εντυπωσιακο ειναι οτι ετσι κ ανοιξει μετα πηδιεται σαν μουνι
Διαγραμμένο μέλος 197801
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2020
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
πώς την παλεύεις ρε αδερφε? κι γω 36 ειμαι και τραβαω καθε μερα. αμα δεν τραβηξω, τρελαινομαιΕγώ ξεκίνησα το περιβόητο no fap από 9 Απρίλη έκοψα και τις τσόντες είμαι 36 νιώθω πιο ψύχραιμος και ήρεμος θα δείξει.Λετε να πάθω προστάτη;μετά τα 50 δεν είναι αυτό;
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
πάντα όρθιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2020