jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
800 έως 2.500 !!! Αν τα έχεις να τα διαθέσεις είναι ότι καλύτερο !!Προσοχή βρέθηκε ασφαλής λύση που δεν κολλάς ποτέ!
Γαμημενε Φορθμετ βγαλε το σκατοτσουτσουνο σου απ το αβαταρ και προσπαθησε να γινεις ανθρωπος , δεν θα σου κοστισει κατι , αλλιως συνεχισε και θα την φας την τραμπουκα σου , ανθρωπαριο ε ανθρωπαριο !!!800 έως 2.500 !!! Αν τα έχεις να τα διαθέσεις είναι ότι καλύτερο !!
800 έως 2.500 !!! Αν τα έχεις να τα διαθέσεις είναι ότι καλύτερο !!
Προσοχή βρέθηκε ασφαλής λύση που δεν κολλάς ποτέ!
Τυπε στο βιντεο γιατι δεν τις κρεμπιεδιαζουν? χαλανε η γκαστρωνονται ? :S :S
Παιδια θα διακοψω για αλλη μια φορα,
την οντως πολυ ενδιαφερουσα συζητηση σας διοτι,
εχω εκρηκτικα νεα, τωρα εβλεπα την ΕΡΤ,
μονο η ΕΡΤ πρωτοτυπει!
Ειδα,
που λετε,
τον υπουργο Κικιλια κι απο κοντα τον Βαρβιτσιωτη με φοντο ενα τεραστιο κινεζικο αεροπλανο,
ο Κικιλιας ευχαριστησε τους κινεζους που μας εφεραν 1.000.000 κινεζικες μασκες!
Ναναι καλα οι ανθρωποι, αυτοι "εφηύραν" τον ιο, αυτοι παλι μας πουλάνε και προστατευτικα μεσα, αφου δεν μπορουμε ουτε μασκες να παραγουμε.
Θυμηθηκα κατι που λεγαμε στον "καιρο μου", και παραφρασμενο θα σας το μεταφέρω.
Μας πουλανε το σχοινι με το οποιο θα μας κρεμάσουν και τους λεμε κι ευχαριστω.
pokahontas
Διαβασα την απαντηση σου με μεγαλη προσοχη και!!!
Διέκρινα λιγα νευρακια!
Υπομονη, ειμαστε ακομα στην αρχη.
Αμα το λεει ο γιατρος πρεπει να υπακουσουμε!αδερφε κανει καλο η μαλακια μη φοβασαι οταν ειχα προστατιτιδα ο γιατρος μου λεγε βαρα...
Την Καλημερα στους Φιλους....ακομα κραταμε....αλλα αν συνεχισει η κατασταση την βλεπω την δουλεια.....
Καραντίνα, απομόνωση....
BUT...!
Γνώρισα μια ψώλα 45άρα στο Tinder, έχουμε ανταλλάξει τηλέφωνα και πέφτουν οι φωτογραφίες και η βιντεοκλήση σύννεφο! Καθημερινά λοιπόν πλέον 1 με 2 φορές! Λάστιχο!
Θεωρώ ότι μετά το πέρας της καραντίνας θα την ξεκωλιάζω χωρίς έλεος. Πρόκειται για λυσσάρα χωρισμένη με γιο στην Αμερική. Πρώην σύζυγος πολιτικός μηχανικός, πρώτος και τελευταίος άντρας που γαμήθηκε (τον παντρεύτηκε στα 20) μέχρι και πριν από 2 χρόνια που είχε έναν γκόμενο για κάποιους μήνες. Άρα η γκόμενα δεν είναι χορτασμένη κι οι μοίρα (αλλά και οι επιλογές της) την έκαναν να αναζητά πούτσα και να κάνει όλα αυτά που δεν έκανε ως πιτσιρίκα!
Πρέπει να ήταν πολύ μούνα παλιά, αθλήτρια βόλεϊ, τώρα λόγω ηλικίας και απ' ότι βλεπω στις φωτογραφίες/βίντεο έχει επέλθει μια χαλάρωση, κάτι για το οποίο έχει ψιλοφρικάρει κι όλο με ρωτάει "πως σου φαίνομαι" και "είμαι στα παχιά μου τώρα τελευταία" και διάφορα τέτοια (δείτε απόσπασμα από συνομιλία μας στο viber). Μπαίνει κλιμακτήριο κι οι ορμόνες έχουν τρελαθεί. Είναι και λίγο ψωνάκι.
Περισσότερες λεπτομέρειες.... κατά Ιούνιο μεριά!!!!