Νέα

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. Πόσες φορές τον έχουμε μπαίξει μέχρι τώρα;;!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy.m.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποσες φορες τον .παιξαμε στην καραντινα!!

• Καμια

Ψήφοι: 22 13,2%
  • 1 - 5

Ψήφοι: 53 31,7%
  • 5 -10

Ψήφοι: 28 16,8%
  • 10 -20

Ψήφοι: 40 24,0%
  • Μου τον μπαιζει η γκομενα!!

Ψήφοι: 24 14,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.033
Πόντοι
2.846
800 έως 2.500 !!! Αν τα έχεις να τα διαθέσεις είναι ότι καλύτερο !!
 Γαμημενε  Φορθμετ   βγαλε  το  σκατοτσουτσουνο  σου  απ  το  αβαταρ  και  προσπαθησε  να  γινεις   ανθρωπος  ,  δεν  θα  σου  κοστισει  κατι ,  αλλιως   συνεχισε   και  θα   την  φας  την  τραμπουκα  σου ,  ανθρωπαριο   ε   ανθρωπαριο  !!!

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
800 έως 2.500 !!! Αν τα έχεις να τα διαθέσεις είναι ότι καλύτερο !!

Εχει και φθηνοτερες τυπε  :S :S :S

2dc05da267c1e407e42d0f6b9ecb7ee7--puppets.jpg
764e5e2dd5cdb7a4284ed30f63a1000b--puppets.jpg
blowup-doll-6.jpg

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
Kinga Scoszic born 7 May 1974 in Hungary
Natural Tits

images

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
Amirah Adara born 18 February 1992 in Budapest, Hungary

images

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
Τυπε στο βιντεο γιατι δεν τις κρεμπιεδιαζουν? χαλανε η γκαστρωνονται ?  :S :S

Δεν ξέρω φίλε .Φαντάζομαι ότι έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας!Άμα σκίζονται εύκολα μπορείς να τις επιστρέψεις.Κάποιες έχουν ενσωματωμένο σύστημα ζέστης στις σχισμές , δόνηση , βογγητά κτλπ! Όσο για τον κρεμπιέ , εγώ έβαλα ένα βίντεο στην τύχη.Υπάρχουν άλλα που κρεμπιεδάζονται κανονικά!Πάντως είναι πολύ καλύτερες σε απόδοση , ατμόσφαιρα, κρεβάτι  κτλπ από κάποιες που διαφημίζονται εδώ και που είναι έπιπλα , παλτά , βιάζονται , βγάζουν αρνητικότητα κτλπ! :2funny: :bigdick:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
Προσοχή λύση και για τους αθεράπευτα ασιατόφιλους.Και είναι πολύ καλύτερη από τα γνωστά παλτά , έπιπλα και ξεπέτες Ταϊλανδές που δουλεύουν Ελλαδα!

:uglystupid:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.993
Πόντοι
3.715
Παιδια θα διακοψω  για αλλη μια φορα,
την οντως πολυ ενδιαφερουσα συζητηση σας διοτι,
εχω εκρηκτικα νεα, τωρα εβλεπα την ΕΡΤ,
μονο η ΕΡΤ πρωτοτυπει!
Ειδα,
που λετε,
τον υπουργο Κικιλια κι απο κοντα τον Βαρβιτσιωτη με φοντο ενα τεραστιο κινεζικο αεροπλανο,
ο Κικιλιας ευχαριστησε τους κινεζους που μας εφεραν 1.000.000 κινεζικες μασκες!
Ναναι καλα οι ανθρωποι, αυτοι  "εφηύραν" τον ιο, αυτοι παλι μας πουλάνε και προστατευτικα μεσα, αφου δεν μπορουμε ουτε μασκες να παραγουμε.
Θυμηθηκα κατι  που λεγαμε στον "καιρο μου", και παραφρασμενο θα σας το μεταφέρω.
Μας πουλανε το σχοινι με το οποιο θα μας κρεμάσουν και τους λεμε κι ευχαριστω.

pokahontas
Διαβασα την απαντηση σου με μεγαλη προσοχη και!!!
Διέκρινα λιγα νευρακια!
Υπομονη, ειμαστε ακομα στην αρχη.

είσαι σίγουρος ότι αυτοί τον ''εφηύραν'' ; κι αν ναι που το βασίζεις, έχεις στοιχεία που το αποδεικνύουν ότι οι Κινέζοι ήταν πίσω από όλη αυτή την ιστορία;

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Like
125
Πόντοι
1
Είμαι ήδη 5 ημέρες μέσα και θέλω να σκοτώσω τη γυναίκα μου, χαχαχαχα!!! πέρα απο τα αστεία είναι πολύ δύσκολο.Και να φαντάστείς έχουμε μόνο μια εβδομάδα, όχι σαν άλλες χώρες που είναι ήδη περισσότερο από 3 εβδομάδες, πρέπει να είμαστε δυνατοί και να κάνουμε υπομονή.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.271
Πόντοι
1.106
Προσπαθώ να τον μπαιξω στο στην υγεία μας αλλά τιποτα

Sokni

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
174
Πόντοι
1
Ότι και να λέμε χωρίς νινακι η κατάσταση δεν βγαίνει

mic69

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
1
:bigdick: Παιδιά με μέτρο κυκλοφορεί και Τενοντίτιδα...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....ακομα κραταμε....αλλα αν συνεχισει η κατασταση την βλεπω την δουλεια.....

Συνημμένα

• 208-8713-ksylinh_sfentona.jpg
    208-8713-ksylinh_sfentona.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 20

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καραντίνα, απομόνωση....

BUT...!

Γνώρισα μια ψώλα 45άρα στο Tinder, έχουμε ανταλλάξει τηλέφωνα και πέφτουν οι φωτογραφίες και η βιντεοκλήση σύννεφο! Καθημερινά λοιπόν πλέον 1 με 2 φορές! Λάστιχο!

Θεωρώ ότι μετά το πέρας της καραντίνας θα την ξεκωλιάζω χωρίς έλεος. Πρόκειται για λυσσάρα χωρισμένη με γιο στην Αμερική. Πρώην σύζυγος πολιτικός μηχανικός, πρώτος και τελευταίος άντρας που γαμήθηκε (τον παντρεύτηκε στα 20) μέχρι και πριν από 2 χρόνια που είχε έναν γκόμενο για κάποιους μήνες. Άρα η γκόμενα δεν είναι χορτασμένη κι οι μοίρα (αλλά και οι επιλογές της) την έκαναν να αναζητά πούτσα και να κάνει όλα αυτά που δεν έκανε ως πιτσιρίκα!

Πρέπει να ήταν πολύ μούνα παλιά, αθλήτρια βόλεϊ, τώρα λόγω ηλικίας και απ' ότι βλεπω στις φωτογραφίες/βίντεο έχει επέλθει μια χαλάρωση, κάτι για το οποίο έχει ψιλοφρικάρει κι όλο με ρωτάει "πως σου φαίνομαι" και "είμαι στα παχιά μου τώρα τελευταία" και διάφορα τέτοια (δείτε απόσπασμα από συνομιλία μας στο viber). Μπαίνει κλιμακτήριο κι οι ορμόνες έχουν τρελαθεί. Είναι και λίγο ψωνάκι.

Περισσότερες λεπτομέρειες.... κατά Ιούνιο μεριά!!!! :grin:

Συνημμένα

• Snip1.JPG
    Snip1.JPG
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 78
OP
OP
jimy.m.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Καραντίνα, απομόνωση....

BUT...!

Γνώρισα μια ψώλα 45άρα στο Tinder, έχουμε ανταλλάξει τηλέφωνα και πέφτουν οι φωτογραφίες και η βιντεοκλήση σύννεφο! Καθημερινά λοιπόν πλέον 1 με 2 φορές! Λάστιχο!

Θεωρώ ότι μετά το πέρας της καραντίνας θα την ξεκωλιάζω χωρίς έλεος. Πρόκειται για λυσσάρα χωρισμένη με γιο στην Αμερική. Πρώην σύζυγος πολιτικός μηχανικός, πρώτος και τελευταίος άντρας που γαμήθηκε (τον παντρεύτηκε στα 20) μέχρι και πριν από 2 χρόνια που είχε έναν γκόμενο για κάποιους μήνες. Άρα η γκόμενα δεν είναι χορτασμένη κι οι μοίρα (αλλά και οι επιλογές της) την έκαναν να αναζητά πούτσα και να κάνει όλα αυτά που δεν έκανε ως πιτσιρίκα!

Πρέπει να ήταν πολύ μούνα παλιά, αθλήτρια βόλεϊ, τώρα λόγω ηλικίας και απ' ότι βλεπω στις φωτογραφίες/βίντεο έχει επέλθει μια χαλάρωση, κάτι για το οποίο έχει ψιλοφρικάρει κι όλο με ρωτάει "πως σου φαίνομαι" και "είμαι στα παχιά μου τώρα τελευταία" και διάφορα τέτοια (δείτε απόσπασμα από συνομιλία μας στο viber). Μπαίνει κλιμακτήριο κι οι ορμόνες έχουν τρελαθεί. Είναι και λίγο ψωνάκι.

Περισσότερες λεπτομέρειες.... κατά Ιούνιο μεριά!!!! :grin:

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom