jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
δεν μιλας εκει με κανα mod να βαλει λαικ γιατι βλεπω να ειναι το πιο εμπορικο νημα του φορουμ αυτες της ημερες![]()
![]()
Μπα αυτο με τον ιο ειναι
δεν μιλας εκει με κανα mod να βαλει λαικ γιατι βλεπω να ειναι το πιο εμπορικο νημα του φορουμ αυτες της ημερες![]()
![]()
βαζεις στοιχημα οτι πολυ συντομα θα βαλεις διαγωνισμο ποιος θα στειλει το φλοκι πιο μακρυαΜπα αυτο με τον ιο ειναι
βαζεις στοιχημα οτι πολυ συντομα θα βαλεις διαγωνισμο ποιος θα στειλει το φλοκι πιο μακρυα![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ δεν θα συμετεχεις ;) λογω παλαιοτερου αγωνα DS3Τι μλκ εισαι![]()
εσυ δεν θα συμετεχεις ;) λογω παλαιοτερου αγωνα DS3ολυμπιονικης
![]()
![]()
Είδατε που σας το έλεγα? με τη ψηφοφορία πάει καλύτερα το νήμα σας
οχι τιποτα αλλο δεν πηγες και στην απονομη
Είδατε που σας το έλεγα? με τη ψηφοφορία πάει καλύτερα το νήμα σας
Πολύ καλή ιδέα πόσους τοίχους έχω σοβατίσει έως τώρα![]()
οχι τιποτα αλλο δεν πηγες και στην απονομηφοβηθηκες τον γοριλα
![]()
χεστη
![]()
![]()
ετσι οπως το πας εσυκαλημερα σημερα τον επαιξα με την τελευταια μου παρτενερ τη μισελ δειτε και εσεις τη δωρεαν ταινια στο σαιτ ειναι οικογενειακες ιστοριες χαχα τωρα εφτιαξα καφε να ξεκουραστω και μετα γηπεδο τρεξιμο και θα βαρεσω αλλη μια να αδειασω![]()
καλημερα σημερα τον επαιξα με την τελευταια μου παρτενερ τη μισελ δειτε και εσεις τη δωρεαν ταινια στο σαιτ ειναι οικογενειακες ιστοριες χαχα τωρα εφτιαξα καφε να ξεκουραστω και μετα γηπεδο τρεξιμο και θα βαρεσω αλλη μια να αδειασω![]()
πρεπει να παρεις ομως το σκηπτρο ;) αν θες να σε υπολογιζουνεγω ομως επειδη ειμαι πορνοσταρ τον παιζω με χρονομετρο και σταματαω και ξαναρχιζω γιατι οταν ξαναεπαναλθω στη δραση να ειμαι οκ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι μλκ εισαι
[/quotαυτές (Όχι όλες) είναι πιο καθαρές από σέναΤι μλκ εισαι![]()
συμφωνω και φουλ ιος θα μεταδωθει εδω εκλεισε μεχρι και το ξενοδοχειο bill απο το 1977 λεει ανοιχτο και εκλεισε τωρα φανταστειταινα χεσω μεσα στην καραντινα πουθ μας εχουν βαλει.
η παρανομη πορνεια αυτή τη στιγμη ανθει.
αφου το μυριστηκαν οι τσιγγανοπούλες και εχουν αυξησει τον τζιρο τους,αφηστε οι παρανομες στις πιατσες.
η απαγορευση φερνει την παρανομια και το φαινομενο θα χειροτερεψει στο αμεσο μελλον.