jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
δεν μιλας εκει με κανα mod να βαλει λαικ γιατι βλεπω να ειναι το πιο εμπορικο νημα του φορουμ αυτες της ημερες
Μπα αυτο με τον ιο ειναι
δεν μιλας εκει με κανα mod να βαλει λαικ γιατι βλεπω να ειναι το πιο εμπορικο νημα του φορουμ αυτες της ημερες
βαζεις στοιχημα οτι πολυ συντομα θα βαλεις διαγωνισμο ποιος θα στειλει το φλοκι πιο μακρυαΜπα αυτο με τον ιο ειναι
βαζεις στοιχημα οτι πολυ συντομα θα βαλεις διαγωνισμο ποιος θα στειλει το φλοκι πιο μακρυα
εσυ δεν θα συμετεχεις ;) λογω παλαιοτερου αγωνα DS3 ολυμπιονικηςΤι μλκ εισαι
εσυ δεν θα συμετεχεις ;) λογω παλαιοτερου αγωνα DS3 ολυμπιονικης
Είδατε που σας το έλεγα? με τη ψηφοφορία πάει καλύτερα το νήμα σας
οχι τιποτα αλλο δεν πηγες και στην απονομη φοβηθηκες τον γοριλα χεστη
Είδατε που σας το έλεγα? με τη ψηφοφορία πάει καλύτερα το νήμα σας
Πολύ καλή ιδέα πόσους τοίχους έχω σοβατίσει έως τώρα
οχι τιποτα αλλο δεν πηγες και στην απονομη φοβηθηκες τον γοριλα χεστη
ετσι οπως το πας εσυ στο τελος θα γεμισεις ολοκληρο δεξαμενοπλοιοκαλημερα σημερα τον επαιξα με την τελευταια μου παρτενερ τη μισελ δειτε και εσεις τη δωρεαν ταινια στο σαιτ ειναι οικογενειακες ιστοριες χαχα τωρα εφτιαξα καφε να ξεκουραστω και μετα γηπεδο τρεξιμο και θα βαρεσω αλλη μια να αδειασω
καλημερα σημερα τον επαιξα με την τελευταια μου παρτενερ τη μισελ δειτε και εσεις τη δωρεαν ταινια στο σαιτ ειναι οικογενειακες ιστοριες χαχα τωρα εφτιαξα καφε να ξεκουραστω και μετα γηπεδο τρεξιμο και θα βαρεσω αλλη μια να αδειασω
πρεπει να παρεις ομως το σκηπτρο ;) αν θες να σε υπολογιζουνεγω ομως επειδη ειμαι πορνοσταρ τον παιζω με χρονομετρο και σταματαω και ξαναρχιζω γιατι οταν ξαναεπαναλθω στη δραση να ειμαι οκ
Τι μλκ εισαι
[/quotαυτές (Όχι όλες) είναι πιο καθαρές από σέναΤι μλκ εισαι
συμφωνω και φουλ ιος θα μεταδωθει εδω εκλεισε μεχρι και το ξενοδοχειο bill απο το 1977 λεει ανοιχτο και εκλεισε τωρα φανταστειταινα χεσω μεσα στην καραντινα πουθ μας εχουν βαλει.
η παρανομη πορνεια αυτή τη στιγμη ανθει.
αφου το μυριστηκαν οι τσιγγανοπούλες και εχουν αυξησει τον τζιρο τους,αφηστε οι παρανομες στις πιατσες.
η απαγορευση φερνει την παρανομια και το φαινομενο θα χειροτερεψει στο αμεσο μελλον.