amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
ι κριστι θα κανι οξιγονοΕγω αλλα καμωματα βλεπω εδω....
ι κριστι θα κανι οξιγονοΕγω αλλα καμωματα βλεπω εδω....
μονο μι ξεπερασι τα 24 ποδιαι κριστι θα κανι οξιγονο
Δεν με μαθαινει Θρουλη μου... :'(μονο μι ξεπερασι τα 24 ποδια
να προσεχισ μι παρι και αλατονερο μεσαΔεν με μαθαινει Θρουλη μου... :'(
Λεει οτι δεν κανει για κοριτσακια!
εχι καλο ριθμιστινα προσεχισ μι παρι και αλατονερο μεσα
μι ξεχαστι και τονε ξετσιμπουκοσι, τοτενεσ καφστικι σοδα στο πνεμονα θα ρουφιξιεχι καλο ριθμιστι
Εγω αλλα καμωματα βλεπω εδω....
εσι τσακαλε να προσεχισ μι ηξεπερασισ τισ 1,8 ατμουσφερεσΥπερβολεs..........εμειs μαζευομαστε να παιτσουμε
μαs αλεσει
Τοτε με βλεπω να ειμαι "τιμωρια" στο θαλαμο Υ.Ι.μι ξεχαστι και τονε ξετσιμπουκοσι, τοτενεσ καφστικι σοδα στο πνεμονα θα ρουφιξι
αφτο ινε επικινδινο πολιμι ξεχαστι και τονε ξετσιμπουκοσι, τοτενεσ καφστικι σοδα στο πνεμονα θα ρουφιξι
2οσ 213 θα ινε ακου που ξεροεσι τσακαλε να προσεχισ μι ηξεπερασισ τισ 1,8 ατμουσφερεσ
στι καλιμνο η στο νιμιτσ θα σε πανε,ινε ταλεπορια μεγαλιΤοτε με βλεπω να ειμαι "τιμωρια" στο θαλαμο Υ.Ι.
Τοτε με βλεπω να ειμαι "τιμωρια" στο θαλαμο Υ.Ι.
Εχει και αλλου,μη φοβασαι....εκει ειδικα θα τη βρω την ακρη μου! ;)στι καλιμνο η στο νιμιτσ θα σε πανε,ινε ταλεπορια μεγαλι
εγο παντοσ θα χαρο πολι να κανουμε μαζι παρεα στισ σουιτεσ που χο κλισι,θα με αναβαθμισισ πιοτικα !!!!!!!!!!!!Εχει και αλλου,μη φοβασαι....εκει ειδικα θα τη βρω την ακρη μου! ;)
στο νιμιτσ δε εχι θαλαμοεγο παντοσ θα χαρο πολι να κανουμε μαζι παρεα στισ σουιτεσ που χο κλισι,θα με αναβαθμισισ πιοτικα !!!!!!!!!!!!
Εχει και αλλου,μη φοβασαι....εκει ειδικα θα τη βρω την ακρη μου! ;)
ρε εγο εχο σουιτεσ χορασ και εσι, θα χουμε και ιπερβαρικο γιατρο ολι στιλακια θα γινουμεστο νιμιτσ δε εχι θαλαμο
εδο διπλα νικιαζετε ενασ
τομ οξιγονο θα μασ κανι ζιμια στο πλεμονιρε εγο εχο σουιτεσ χορασ και εσι, θα χουμε και ιπερβαρικο γιατρο ολι στιλακια θα γινουμε
ρε εγο εχο σουιτεσ χορασ και εσι, θα χουμε και ιπερβαρικο γιατρο ολι στιλακια θα γινουμε