Νέα

Καπνιστές vs μη καπνιστές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Barone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τομ οξιγονο θα μασ κανι ζιμια στο πλεμονι
πιο οξιγονο ρε σι καθαρο μεθανιο θα ναπνεουμε,θα θιμιθουμε τι προκαβρια εποχι και του θολουσ μεθανιου στισ αβισικεσ πεδιαδεσ
Κι αλλο?????  θα μαs παρει....ο  αεραs....βαζουμε πετρεs στην τσεπη για να ειμαστε σταθεροι :2funny: :2funny:
δε χριαζετε εχο μπαριπελατι το διεφθιντι του ιδριματοσ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
πιο οξιγονο ρε σι καθαρο μεθανιο θα ναπνεουμε,θα θιμιθουμε τι προκαβρια εποχι και του θολουσ μεθανιου στισ αβισικεσ πεδιαδεσδε χριαζετε εχο μπαριπελατι το διεφθιντι του ιδριματοσ
το μεθανιο καταπινι καραβια στο τριγονο
γιατι φουσκονι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το μεθανιο καταπινι καραβια στο τριγονο
γιατι φουσκονι
οη ινε το μαγνιτι ,

μεθανιο εχο τσαμπασ στισ καντουνεσ,και εισ ιμαστε οραγανισμι χοτ σποτικι μεχρι και ιδροθιο αναπνεουμε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πιο οξιγονο ρε σι καθαρο μεθανιο θα ναπνεουμε,θα θιμιθουμε τι προκαβρια εποχι και του θολουσ μεθανιου στισ αβισικεσ πεδιαδεσδε χριαζετε εχο μπαριπελατι το διεφθιντι του ιδριματοσ

Αμα ειναι ετσι....εγω το εμπιστευομαι και θαρθω....Να το πουμε και στην Κριστυ οτι την δεχομαστε κι αs καπνιζει.....Φτανει να μην κουβαλαει τιs πετσετεs τηs μαζι....Δεν χρειαζεται γιατι δεν θα φοραμε...  :crazy: :cussing: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αμα ειναι ετσι....εγω το εμπιστευομαι και θαρθω....Να το πουμε και στην Κριστυ οτι την δεχομαστε κι αs καπνιζει.....Φτανει να μην κουβαλαει τιs πετσετεs τηs μαζι....Δεν χρειαζεται γιατι δεν θα φοραμε...  :crazy: :cussing: :2funny:
οχι ρε ολι ντιμενι θα μαστε ,πιτε μονο διαστασισ γιατι η ζουρλομαντιεσ πρεπι να νε σφικτι για να τονιζι η σιλουετα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι ρε ολι ντιμενι θα μαστε ,πιτε μονο διαστασισ γιατι η ζουρλομαντιεσ πρεπι να νε σφικτι για να τονιζι η σιλουετα
Λοιπον.....για μενα παραγγειλτε μπουρνουζι σε μεγεθοs ακριβωs Σακη Ρουβα χρωματοs τυρκουαζ.....Για την Κριστυ κατι σε σομον αν υπαρχει :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ολο το ουρανιο τοξο πεζι

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον.....για μενα παραγγειλτε μπουρνουζι σε μεγεθοs ακριβωs Σακη Ρουβα χρωματοs τυρκουαζ.....Για την Κριστυ κατι σε σομον αν υπαρχει :rockon:
Προτιμω σαν χρωμα το γαλαζιο της θαλασσας!
Ευχαριστω!  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Προτιμω σαν χρωμα το γαλαζιο της θαλασσας!
Ευχαριστω!  ;)

Ωραια....λοιπον  εγω σιγα σιγα γδυνομαι εεεε  ντυνομαι κι ερχομαι....Ο Αρουληs θαναι εκει αμεσωs με το σχολασμα....Η Κριστυ μπορει να ερθει και με ταξι ισωs.... :boobies: :boobies:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωραια....λοιπον  εγω σιγα σιγα γδυνομαι εεεε  ντυνομαι κι ερχομαι....Ο Αρουληs θαναι εκει αμεσωs με το σχολασμα....Η Κριστυ μπορει να ερθει και με ταξι ισωs.... :boobies: :boobies:
Μοναχουλα θα ερθω ?!?!
Αν χαθω ....  :idiot:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δρομολογια με το πρασινο,οδιγοσ θα νε ο αχμετ
Θα με πιασει η νοσταλγια βρε...."χανομαι" κοιτωντας τη θαλασσα!
κιτα στιν μεσογιο ινε γαλαζια η θαλασα,πρακτια ινε πρασινι αμα απο κατο εχι πετρα ασπρι σα τι λεφκατα και τι ζακιθο ,

στο βοριο και νοτιο πολο ινε πρασινι λογο πλακτου,οποσ και στισ ατολεσ αλα λογο ασπροπετρασ,αλου ινε γκριζα εχι σινεφα γιαφτο

οποτε στισ βαθιεσ θαλαεσ οτι ουρανο εχισ τετια θαλασα σετ περνισ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μοναχουλα θα ερθω ?!?!
Αν χαθω ....  :idiot:

Αν χαθειs....θα σε βρουμε εμειs....και αν....λεμε τωρα....σου συμβει εντελωs ξαφνικα κι αναπαντεχα βιασμοs........δεν μπορειs να κανειs και πολλα.....απλα απολαυσε τον :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αν χαθειs....θα σε βρουμε εμειs....και αν....λεμε τωρα....σου συμβει εντελωs ξαφνικα κι αναπαντεχα βιασμοs........δεν μπορειs να κανειs και πολλα.....απλα απολαυσε τον :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η κρισι δε θα παθι τιποτα ινε φιλι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κιτα στιν μεσογιο ινε γαλαζια η θαλασα,πρακτια ινε πρασινι αμα απο κατο εχι πετρα ασπρι σα τι λεφκατα και τι ζακιθο ,

στο βοριο και νοτιο πολο ινε πρασινι λογο πλακτου,οποσ και στισ ατολεσ αλα λογο ασπροπετρασ,αλου ινε γκριζα εχι σινεφα γιαφτο

οποτε στισ βαθιεσ θαλαεσ οτι ουρανο εχισ τετια θαλασα σετ περνισ
Θρουλη μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες,τα εχω παρακολουθησει σε ντοκυμαντερ !
Μακαρι να μπορουσα να παω σε ολα αυτα τα μερη,ειναι μαγεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom