stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ενα τσιγαρι μας εμεινε αν το κοψουμε και αυτο !
[size=14pt]Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές,
μόνο σπαζαρχίδιδες αντικαπνιστές...!!![/size]
Εαν δεν το έχω κόψει μέχρι να εφαρμοστεί στην Ελλάδα (εαν εφαρμοστεί ποτέ ...) θα κατέβω στην μεγαλύτερη πορεία που έχει γίνει ποτέ !!!
Είναι απόλαυση το άτιμο.. Τώρα που γράφω έχω 1 λίτρο καφέ με συνοδεία τσιγάρου....
Στην υγειά μας...
Είναι απόλαυση το άτιμο.. Τώρα που γράφω έχω 1 λίτρο καφέ με συνοδεία τσιγάρου....
Α ρε Duracell άρχοντας ρε φίλε. Γαμάτη φάση αυτή με το πούρο αν και ποτέ δεν ήμουν φαν. Προτιμώ τα παρακμιακά Marlboro
Εγώ καπνίζω μισό με ένα πακέτο την ημέρα.
Η απορία μου είναι η εξής:
Το νομοσχέδιο που θα τεθεί σε ισχύ το 2010(?) για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, [size=12pt]θα τηρηθεί αποτελεσματικά[/size]? Και σε καφετέριες, εστιατόρια, clubs, μπουζούκια κλπ? Στο εξωτερικό έχω δει ότι σε κάποια μαγαζιά επιτρέπεται (προφανώς με κάποια άδεια), άρα κάτι παρόμοιο θα παιχτεί και εδώ.
Εσείς πως το κόβετε? Θα πίνουν οι Έλληνες καφέ χωρίς τσιγάρο? Ποτό χωρίς τσιγάρο?
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα γιατί δεν τρελαίνομαι και αν δεν καπνίσω καθόλου.
Από την άλλη, σκέφτομαι αν είναι δυνατόν να ισχύσει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα μας ή αν θα μείνει στα χαρτιά.
Kαι στα υπολοιπα μαγαζια του εξωτερικου,βλεπεις το μισο μαγαζι να ειναι εξω στο δρομοΕγώ καπνίζω μισό με ένα πακέτο την ημέρα.
Η απορία μου είναι η εξής:
Το νομοσχέδιο που θα τεθεί σε ισχύ το 2010(?) για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, θα τηρηθεί αποτελεσματικά? Και σε καφετέριες, εστιατόρια, clubs, μπουζούκια κλπ? Στο εξωτερικό έχω δει ότι σε κάποια μαγαζιά επιτρέπεται (προφανώς με κάποια άδεια), άρα κάτι παρόμοιο θα παιχτεί και εδώ.
Εσείς πως το κόβετε? Θα πίνουν οι Έλληνες καφέ χωρίς τσιγάρο? Ποτό χωρίς τσιγάρο?
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα γιατί δεν τρελαίνομαι και αν δεν καπνίσω καθόλου.
Από την άλλη, σκέφτομαι αν είναι δυνατόν να ισχύσει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα μας ή αν θα μείνει στα χαρτιά.
θα κριοσο μεσα εξοKαι στα υπολοιπα μαγαζια του εξωτερικου,βλεπεις το μισο μαγαζι να ειναι εξω στο δρομο
να καπνιζει το τσιγαρο του και να πινει το ποτο του!
Μεσα - εξω συνεχεια ειναι την περισσοτερη ωρα,ωραια διασκεδαση!
Η Χάϊντι δεν κρυωνει ποτε βρε! ;)θα κριοσο μεσα εξο