Νέα

Καπνιστές vs μη καπνιστές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Barone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ενα τσιγαρι μας εμεινε αν το κοψουμε και αυτο :headbang:!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φουμαρετε ρε μην φοβαστε

Συνημμένα

• cigarette_final.jpg
    cigarette_final.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 19

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Στην Ελλάδα επιτρέπονται όλα ακόμα και αυτά που απαγορεύονται. Για τα στριποκωλάδικα λέει τίποτα ο νόμος;

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μην μου θυμίζεται τους τρακαδόρους φίλους μου που τελειώνουν σε μια ημέρα το πακέτο μου και όταν πάω να το ανοίξω το πακέτο μου έχει μήνει ένα μόνο τσιγάρο .

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
στο vancouver στα στριπτιτζαδικα εχει ξεχωριστο θαλαμο μεσα στο μαγαζι οπου μπορεις να καπνισεις μολις φουμαρεις επιστρεφεις,αν και καπνιστης αυτο το μετρο ειναι το καλυτερο ωστε να υπαρχει σεβασμος για ολους!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
[size=14pt]Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές,

μόνο σπαζαρχίδιδες αντικαπνιστές...!!!
[/size]

Εαν δεν το έχω κόψει μέχρι να εφαρμοστεί στην Ελλάδα (εαν εφαρμοστεί ποτέ ...) θα κατέβω στην μεγαλύτερη πορεία που έχει γίνει ποτέ !!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[size=14pt]Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές,

μόνο σπαζαρχίδιδες αντικαπνιστές...!!!
[/size]

Εαν δεν το έχω κόψει μέχρι να εφαρμοστεί στην Ελλάδα (εαν εφαρμοστεί ποτέ ...) θα κατέβω στην μεγαλύτερη πορεία που έχει γίνει ποτέ !!!

εγω ρε παιδια δεν εχω αμαξι γιατι να αναπνεω τα καυσαερια αυτου που εχει?με την ιδια λογικη
ζητω το τσιγαρο ρε!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
στην ισπανία υπάρχουν μαγαζιά με ταμπέλα smoking & non-smoking
έτσι επιλέγεις που μπαίνεις και δε δικαιούσαι να σπας τα αρχίδια κανενός

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Είναι απόλαυση το άτιμο.. Τώρα που γράφω έχω 1 λίτρο καφέ με συνοδεία τσιγάρου....

Στην υγειά μας...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Είναι απόλαυση το άτιμο.. Τώρα που γράφω έχω 1 λίτρο καφέ με συνοδεία τσιγάρου....

Κι εγώ έχω φτιάξει ένα διπλό espresso lungo και τον απολαμβάνω μ' ένα ΥΠΕΡΟΧΟ Romeo Y Julieta Churchill και jazz μουσικούλα, αραχτός στο καναπέ με το μπουρνούζι (είχα κάνει ένα ωραίο χαλαρωτικό μπάνιο πριν) και το macbook δίπλα...  :rockon:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Άστα να πάνε φίλε Galb.Σε συνδυασμό με το καφεδάκι,το τσιγάρο είναι απόλαυση.Αλλά πολύ χέσιμο πέφτει μετά.Σε πάει ζουμί

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Α ρε Duracell άρχοντας ρε φίλε.Γαμάτη φάση αυτή με το πούρο αν και ποτέ δεν ήμουν φαν.Προτιμώ τα παρακμιακά Marlboro

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Α ρε Duracell άρχοντας ρε φίλε. Γαμάτη φάση αυτή με το πούρο αν και ποτέ δεν ήμουν φαν. Προτιμώ τα παρακμιακά Marlboro

Φίλε καπνίζω 22 χρόνια, αλλά τσιγάρο δεν έβαλα ΠΟΤΕ στο στόμα μου! Ξεκίνησα με πίπα (έμενα στο εξωτερικό), αλλά λόγω του κλίματος εδώ... καπνίζω πλέον περισσότερο πούρα... 2-3 την ημέρα!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εγώ καπνίζω μισό με ένα πακέτο την ημέρα.
Η απορία μου είναι η εξής:
Το νομοσχέδιο που θα τεθεί σε ισχύ το 2010(?) για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, θα τηρηθεί αποτελεσματικά? Και σε καφετέριες, εστιατόρια, clubs, μπουζούκια κλπ? Στο εξωτερικό έχω δει ότι σε κάποια μαγαζιά επιτρέπεται (προφανώς με κάποια άδεια), άρα κάτι παρόμοιο θα παιχτεί και εδώ.
Εσείς πως το κόβετε? Θα πίνουν οι Έλληνες καφέ χωρίς τσιγάρο? Ποτό χωρίς τσιγάρο?
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα γιατί δεν τρελαίνομαι και αν δεν καπνίσω καθόλου.
Από την άλλη, σκέφτομαι αν είναι δυνατόν να ισχύσει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα μας ή αν θα μείνει στα χαρτιά. :think:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το νομοσχέδιο που θα τεθεί σε ισχύ το 2010(?) για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, [size=12pt]θα τηρηθεί αποτελεσματικά[/size]? Και σε καφετέριες, εστιατόρια, clubs, μπουζούκια κλπ? Στο εξωτερικό έχω δει ότι σε κάποια μαγαζιά επιτρέπεται (προφανώς με κάποια άδεια), άρα κάτι παρόμοιο θα παιχτεί και εδώ.
Εσείς πως το κόβετε? Θα πίνουν οι Έλληνες καφέ χωρίς τσιγάρο? Ποτό χωρίς τσιγάρο?
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα γιατί δεν τρελαίνομαι και αν δεν καπνίσω καθόλου.
Από την άλλη, σκέφτομαι αν είναι δυνατόν να ισχύσει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα μας ή αν θα μείνει στα χαρτιά. :think:

Αρχίδια θα τηρηθεί.

Όπως και όλοι οι νόμοι που δε συμβαδίζουν με το Δημόσιο περί Δικαίου αίσθημα.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το νομοσχέδιο που θα τεθεί σε ισχύ το 2010(?) για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, θα τηρηθεί αποτελεσματικά? Και σε καφετέριες, εστιατόρια, clubs, μπουζούκια κλπ? Στο εξωτερικό έχω δει ότι σε κάποια μαγαζιά επιτρέπεται (προφανώς με κάποια άδεια), άρα κάτι παρόμοιο θα παιχτεί και εδώ.
Kαι στα υπολοιπα μαγαζια του εξωτερικου,βλεπεις το μισο μαγαζι να ειναι εξω στο δρομο
να καπνιζει το τσιγαρο του και να πινει το ποτο του!
Μεσα - εξω συνεχεια ειναι την περισσοτερη ωρα,ωραια διασκεδαση!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Kαι στα υπολοιπα μαγαζια του εξωτερικου,βλεπεις το μισο μαγαζι να ειναι εξω στο δρομο
να καπνιζει το τσιγαρο του και να πινει το ποτο του!
Μεσα - εξω συνεχεια ειναι την περισσοτερη ωρα,ωραια διασκεδαση!
θα κριοσο μεσα εξο

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
οταν καπνιζα , το γουσταρα, ωραια φαση, κανει γευση και με ωραιο ποτο και με καλο φαγητο, και οπως είπε ο Dura  και πουρο..ειδικα σε διακοπες ή σε ειδικες στιγμες....
το εκοψα όμως..όταν είδα ότι με κανει ότι θέλει...
Χιλιες φορές άκαπνος..άσε που πλησιαζουμε τα 40 οπότε καλύτερα να προσέχουμε...
το οικονομικο είναι το τελευταιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom