Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν καπνίζω αγαπητέ. Αλλά ας έκανες τον κόπο να διαβάσεις πιο προσεκτικά.

Διαβασα ,..
προκειμένουν να κοιμήσουν κάθε αίσθημα ελεύθερης βούλησης μέσα μας
αυτοι δεν ειναι το κλειδι ?  :think:

απλος σε περασα για καπνιστη , και επιδι και γω ενα σορο μαλακιες ελεγα ως τετοιος
η αληθεια ειναι ο δεν εδωσα πολυ βαση ... σορρυ

Πιστυεω στο οτι καποιοι μας θελουν κοιμησμενους καοι οτι υπαρχουν μετρα προς αυτη την κατευθηνση
αλλα δε νομιζω οτι η καπναπαγορευση ειναι μεσο επιβολης

Θυμαμαι παλια που καπνιζαν στα λεωφορεια .. απαγορευτικε so ?
Δεν ειδα κανεναν να μετατραπηε σε αβουλο ων κατεβαινοντας απο λεωφορειο  :think:
ουτε κανεναν να κατεβαινει βηχοντας  ;)

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πιστυεω στο οτι καποιοι μας θελουν κοιμησμενους καοι οτι υπαρχουν μετρα προς αυτη την κατευθηνση
αλλα δε νομιζω οτι η καπναπαγορευση ειναι μεσο επιβολης

Τα μέσα επιβολής είναι πολλά και έρχοναι από παντού χωρίς καλά-καλά να μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε.
Πόσο μάλλον αν έχει και τη συγκάλυψη της φροντίδας για την υγεία. Έτσι εθίζεται ο άνθρωπος να
αφήνεται στη φροντίδα του "πατερούλη" που φροντίζει πριν από μας για μας (χωρίς εμάς).

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τα μέσα επιβολής είναι πολλά και έρχοναι από παντού χωρίς καλά-καλά να μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε.
Πόσο μάλλον αν έχει και τη συγκάλυψη της φροντίδας για την υγεία. Έτσι εθίζεται ο άνθρωπος να
αφήνεται στη φροντίδα του "πατερούλη" που φροντίζει πριν από μας για μας (χωρίς εμάς).
Μπορει απλως να μη το αντεληφθην επιδι το εκοψα μονος μου , σιγουρα αν μου το επεβαλαν θα επεφτε κραξιμο
κατω η χουντα κλτ

Αλλωστε χρονια προσπαθω να καταλαβω την διαφορα του Αποφασιζομεν και διατασσομεν απο του Νομοθετουμε  και διατασσομεν
τελικα υπαρχει ?  :think:

ποσο χαιρομαι που το εκοψαααα  :smitten:
ποσο χαιρομαι που τα βρηκαμεεεε  :smitten:

Υγ
Το παραδειγμα με τα λεωφορεια πως το ειδες ? :think:
ειναι και αυτο μερος του σχεδιου ?

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Το να απαγορευτεί το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς χώρους με βρίσκει σύμφωνο, αλλά σε ανοιχτούς το βρίσκω λίγο υπερβολικό, παρότι δεν είμαι καπνιστής εδώ και 6 χρόνια.

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αλλωστε χρονια προσπαθω να καταλαβω την διαφορα του Αποφασιζομεν και διατασσομεν απο του Νομοθετουμε  και διατασσομεν
τελικα υπαρχει ?  :think:

Υποτίθεται οτι το αποφασίζομεν και... είναι προϊόν της διάνοιας του σωτήρα, ενώ το νομοθετούμε και... είναι προϊόν
δημόσιας συζήτησης. Υποτίθεται.

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπορει απλως να μη το αντεληφθην επιδι το εκοψα μονος μου , σιγουρα αν μου το επεβαλαν θα επεφτε κραξιμο
κατω η χουντα κλτ

Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω το μόνος μου, είναι πολύ σχετικό.
Όταν τις δεκαετίες 50-60 αρχίσαμε όλοι να πίνουμε ουίσκι, αφήνωντας τα κρασιά, ούζα και τσίπουρα, άντε
και κανένα βερμούτ στα πάρτι, μόνοι μας το είχαμε αποφασίσει. Βέβαια όταν τα πρότυπα της εποχής, (βλ.
Τζών Γουαίην μετά από κάθε εξώντωση ινδιάνων, έμπαινε στο σαλούν για σκατς, ή και τους έλληνες πρωταγωνιστές
του κινηματογράφου της εποχής που τσάκιζαν το VAT69), έπιναν ουίσκι διερωτώμαι πόσο μόνοι μας πήραμε την απόφαση.

Το παραδειγμα με τα λεωφορεια πως το ειδες ? :think:
ειναι και αυτο μερος του σχεδιου ?

Ελπίζω να αφορούσε μια άλλη ξεχασμένη ελληνική λέξη. Την ασφάλεια.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Όταν τις δεκαετίες 50-60 αρχίσαμε όλοι να πίνουμε ουίσκι, αφήνωντας τα κρασιά, ούζα και τσίπουρα, άντε
και κανένα βερμούτ στα πάρτι, μόνοι μας το είχαμε αποφασίσει. Βέβαια όταν τα πρότυπα της εποχής, (βλ.
Τζών Γουαίην μετά από κάθε εξώντωση ινδιάνων, έμπαινε στο σαλούν για σκατς, ή και τους έλληνες πρωταγωνιστές
του κινηματογράφου της εποχής που τσάκιζαν το VAT69), έπιναν ουίσκι διερωτώμαι πόσο μόνοι μας πήραμε την απόφαση.
Πολυ ευστοχο φιλε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

παγκόσμια συνομωσία εναντίον του τσίπουρου και του ούζου.. όλοι οι έλληνες σκηνοθέτες της εποχής μέλη μιας μυστικής οργάνωσης που προσπάθησε να επιβάλλει το ουίσκι σαν εθνικό ποτό των Ελλήνων..
ρε παιδιά ας μην βλέπουμε παντού συνομωσίες..

από την άλλη ο όχλος είναι και κάτι σαν κοπάδι... ακολουθεί.. στο χέρι μας είναι να μην ακολουθήσουμε και να κάνουμε το δικό μας.. αλλά όχι ρε και στο κάπνισμα.. όχι και εκεί.. ΑΜΑΝ...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: :2funny:
Συμφωνω αδερφε  επειρρεαζονται απο κατι αλλα μη τρελαθουμε κιολας  :rockon:

Απορω ποιος με υποκινησε και απαντησα τωρα  :cheesy: ειμαι σιγουρος οτι θα τον βρεις  :2funny:

Εν παση περιπτωση για το καπνισμα μιλαμε η διακοπη του ειναι οφελος συμφωνεις σε αυτο ?  :think:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παγκόσμια συνομωσία εναντίον του τσίπουρου και του ούζου.. όλοι οι έλληνες σκηνοθέτες της εποχής μέλη μιας μυστικής οργάνωσης που προσπάθησε να επιβάλλει το ουίσκι σαν εθνικό ποτό των Ελλήνων..
ρε παιδιά ας μην βλέπουμε παντού συνομωσίες..

από την άλλη ο όχλος είναι και κάτι σαν κοπάδι... ακολουθεί.. στο χέρι μας είναι να μην ακολουθήσουμε και να κάνουμε το δικό μας.. αλλά όχι ρε και στο κάπνισμα.. όχι και εκεί.. ΑΜΑΝ...
Ε δεν νομιζω οτι ο τυπος ηθελε νατο δει σαν συνομωσια αλλα να θιξει το θεμα του συγχρονου μαρκετινκ....Και το τσιγαρο καπως ετσι το αρχισα και εγω στα 15...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Απορω ποιος με υποκινησε και απαντησα τωρα  :cheesy: ειμαι σιγουρος οτι θα τον βρεις  :2funny:

άμα αυτός που σε υποκίνησε δεν ήταν ο γιατρός σου έκανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ...

γιατί άμα ήταν ο γιατρός.. γαμησε τα...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Κι εγώ διερωτώμαι πόσο μόνος πήρα την απόφαση για...

:rockon:
Δεν ξερω για Accept, αλλα εκει ειμαι μεσα σιγουρα :rockon: :rockon: :rockon:

Τοσες φορες εχουν ερθει, δεν τους εχω δει ποτε :jerking:

Ειχα διαβασει και μια συνεντευξη του Mick Box πριν απο 4-5 χρονια οπου τον ρωτησε ο δημοσιογραφος τι εφε χρησιμοποιουν στα live τους, και απαντησε ο δεινοσαυρος : "δεν καταλαβαινω τι εννοεις, λιγο πριν ξεκινησει η συναυλια ανοιγουμε τα φωτα και οταν τελειωσει τα κλεινουμε" :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
άμα αυτός που σε υποκίνησε δεν ήταν ο γιατρός σου έκανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ...

γιατί άμα ήταν ο γιατρός.. γαμησε τα...

Ποιος με υπονικησε να γραψω ενοουσα , ( αστειευομενος και οχι ειρωνευομενος )
οχι να σταματησω το τσιγαρο ( το οποιο στραβωσα και το σταματησα μια μερα ετσι ... )

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ποιος με υπονικησε να γραψω ενοουσα , ( αστειευομενος και οχι ειρωνευομενος )
οχι να σταματησω το τσιγαρο ( το οποιο στραβωσα και το σταματησα μια μερα ετσι ... )
γράψε λάθος...

και εγώ έτσι το σταμάτησα... τα πήρα μια μέρα που ήμουν κρυωμένος στο κρανίο και το διαολόστειλα.. πριν με διαολοστείλει αυτό...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γράψε λάθος...

και εγώ έτσι το σταμάτησα... τα πήρα μια μέρα που ήμουν κρυωμένος στο κρανίο και το διαολόστειλα.. πριν με διαολοστείλει αυτό...

:thumbsup:  καλα του ξηγηθηκαμε

Εκτος αν ειμαστε θυματα της Παγκοσμιας προπαγανδας  :2funny:
αλλα ετσι να΄ναι τουλαχιστον θα βηχουμε λιγοτερο  ;)

WΑΑΑΜ δε σε ειρωνευομαι  , συμφωνω σε αυτα που ειπες αλλα αλλο αυτο κι αλλο το τσιγαρο
για το τσιγαρο οτι ειχα να πω το ειπα , για τα αλλα , δεν εχω και πολλα να πω δεν εχω ψαχτει τοσο  :think:
ευχαριστω για την συζητηση  :cheesy:

Επισκέπτης
Κωλο τσιγαρο!  :birdman:

Συνημμένα

• arn.jpg
    arn.jpg
    113,8 KB · Εμφανίσεις: 22

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like