Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το θεμα ειναι γιατι την ειχες εξαρχης την ιδεα πολιτη μου;

:grin: :grin: :grin: :grin:

Σωστό κι αυτό...

Μου είσαι από τα συμπαθή nicknames. Και η συμπάθεια είναι αμοιβαία πιστεύω...

ΥΓ: Άμα σου πουν να το σβήσεις τί κάνεις;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Tους γραφει στα αρχιδια της... Οπως και εγω!!! :2funny:

Οι ημέρες δόξης σας πέρασαν όμως...

Όποιος θέλει, πάει 2-3 λεπτά έξω, κάνει την τσιγαριά του και επανέρχεται.

ΥΓ: Σιγουράκι το διπλό με το αδελφό σωματείο σήμερα, ε;

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μιλας λες και ειμαστε στην Αγγλια η στη Γερμανια ... Οι μερες δοξας ειναι εδω και θα συνεχισουν να ειναι μαζι μας... :2funny:

Οσο για τα περι φιλικου... Ελα αν θες να τα πουμε στα αναλογα θρεντ...  Αν και δεν εχω πολλα να σου πω, παιζουν οι δυο καλυτερες ομαδες του πρωταθληματος!!! ολα τα αποτελεσματα ειναι μεσα...

Αυτα τα περι φιλικων εγω τα ακουω βερεσε!!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μιλας λες και ειμαστε στην Αγγλια η στη Γερμανια ... Οι μερες δοξας ειναι εδω και θα συνεχισουν να ειναι μαζι μας... :2funny:

Οσο για τα περι φιλικου... Ελα αν θες να τα πουμε στα αναλογα θρεντ...  Αν και δεν εχω πολλα να σου πω, παιζουν οι δυο καλυτερες ομαδες του πρωταθληματος!!! ολα τα αποτελεσματα ειναι μεσα...

Αυτα τα περι φιλικων εγω τα ακουω βερεσε!!!!

Δεν θα έλθω διότι οι νεκροί δεν ομιλούν. Δεν έχω να πω τίποτε. Και για τις δύο καλλίτερες ομάδες συμφωνώ. Αφού εμείς είμαστε ανύπαρκτοι... Δεν έχει τελειώσει οριστικά ο τίτλος, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μια κατρακύλα σας είναι και να παίξουν λίγο οι δικοί μας.

Αυτά!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σωστό κι αυτό...

Μου είσαι από τα συμπαθή nicknames. Και η συμπάθεια είναι αμοιβαία πιστεύω...

ΥΓ: Άμα σου πουν να το σβήσεις τί κάνεις;
το σβηνω πριν σκασουν μυτη ...και το αναβω ξανα μολις παρουν το πουλο...

υγ...αμοιβαια εννοειται..γιου νοου ιτ..!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εννοώ εάν κάθομαι δίπλα σου και ανάψεις γάρο και σου πω να το σβήσεις...  :grin:
αν δεν εισαι γκαστρωμενος,ανηλικος η με προβλημα υγειας νομιζω οτι θα σε αγνοησω αν μου το ζητησεις με τσαμπουκα.αν το ζητησεις ομορφα απλα θα παω σε αλλο τραπεζι μακρια σου.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν δεν εισαι γκαστρωμενος,ανηλικος η με προβλημα υγειας νομιζω οτι θα σε αγνοησω αν μου το ζητησεις με τσαμπουκα.αν το ζητησεις ομορφα απλα θα παω σε αλλο τραπεζι μακρια σου.

Πρόβλημα υγείας ΔΕΝ έχω (τουλάχιστον προς το παρόν). Βέβαια κάποια στιγμή με ρώτησε ο γιατρος εάν καπνίζω σε μία ακτινογραφία μου που είχε δει. ΔΕΝ καπνίζω και αθλούμαι. Παρόλα αυτά υπέμενα τον καπνό διότι δεν γινόταν αλλιώς. Τώρα όμως που γίνεται...

Σνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφφφφφ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Καθαρό καυσαέριο...  :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πρόβλημα υγείας ΔΕΝ έχω (τουλάχιστον προς το παρόν). Βέβαια κάποια στιγμή με ρώτησε ο γιατρος εάν καπνίζω σε μία ακτινογραφία μου που είχε δει. ΔΕΝ καπνίζω και αθλούμαι. Παρόλα αυτά υπέμενα τον καπνό διότι δεν γινόταν αλλιώς. Τώρα όμως που γίνεται...

Σνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφφφφφ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Καθαρό καυσαέριο...  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κοιτα..αν μου τσαμπουκαλευτεις ενω εχεις ερθει ΕΣΥ κ κατσει διπλα μου ενω βλεπεις οτι καπνιζω θα χεστουμε πιθανοτατα....
αν μπω εγω στο μαγαζι θακατσω καπου που βλεπω οτι καπνιζουν.
αν δε , με καρφωσεις...σε γαμησα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αρχιδια τυποι μου....εξω ολοι καπνιζουν, τσαμπα το μπερδεμα τοσες μερες....

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μόλιε είδα στα πρωϊνάδικα της TV ότι στην Νέα Υόρκη αποφασίστηκε (και τίθεται σε εφαρμογή σε ένα τρίμηνο) η απαγόρευση του καπνίσματος ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!
Ανάφεραν συγκεκριμμένα την Times Square και άλλες χίλιες τόσες πλατείες της πόλης, όπου το κάπνισμα θα είναι απαγορευμένο, και όποιος εντοπιστεί να τραβάει τζούρα θα ξηλώνεται ένα πρόστιμο 100 δολλαρίων!

Όλα τα καλά από τη μεγάλη χώρα ξεκινάνε, να μην επεκταθώ τώρα στο τι άλλο έχουν επιβάλλει στον υπόλοιπο κόσμο να κάνει, είτε π.χ. στις αερομεταφορές (κωλοδάχτυλο για λόγους ασφαλείας πριν μπεις στο αεροπλάνο), είτε στον τραπεζικό τομέα (που τα βρήκες, τι τα έκανες, γιατί τα δίνεις, κλπ), είτε σε ένα σωρό άλλους τομείς.

Να μη ξεχνάμε βέβαια (σε σχέση με το κάπνισμα που και εδώ έχει φτάσει η χάρη τους) ότι αυτοί ήταν που τη δεκαετία του '30 είχαν ξεκινήσει την ποτοαπαγόρευση, με τα γνωστά αποτελέσματα (και την οποία μετά από μερικά χρόνια πήραν πίσω, αφού όμως πρώτα είχαν γιγαντώσει τη Μαφία από τα παράνομα κέρδη των ποτών).

Εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι ο κόσμος δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ, και αυτό το ξεστράτισμα τείνει να επικρατήσει όλο και περισσότερο, πότε επειδή κάποια δικτατορική εξουσία το επιβάλλει, αλλά (κυρίως - και αυτό είναι το ανησυχητικό) πότε επειδή η "κοινή γνώμη" παρασύρεται και υποστηρίζει τέτοιες παρανοϊκές αποφάσεις και τις βάζει σε εφαρμογή. Αυτό είναι το ΠΙΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ από όλα.

Αν θέλουν να σταματήσουν τον κόσμο από το να καπνίζει επειδή (σίγουρα) το κάπνισμα κάκό κάνει στη υγεία, γιατί δεν το απαγορεύουν γενικώς?  Γιατί δεν απαγορεύουν την καλλιέργεια του φυτού "καπνός" όπως π.χ. έχουν κάνει με το φυτό "ινδική κάνναβις" ή "παπαρούνα"?

Δεν υποστηρίζω αυτές τις απαγορεύσεις. Αλλά εν πάσει περιπτώσει είναι (υποτίθεται) μια μέθοδος που ελατώνει τη χρήση των βλαβερών ουσιών. Στον καπνό, γιατί αλλάζουν τη μέθοδο?
Γιατί ωθούν τον κόσμο στο να κοιτάει δίπλα του στο πάρκο ποιός άναψε τσιγάρο και να φωνάζει τη δημοτική αστυνομία ΕΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ?

Σίγουρα η κοινωνία μας ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, και μην αμφιβάλλετε ότι είναι θέμα χρόνου αυτού του τύπου οι νόμοι να φτάσουν μέχρι εδώ...  Δεν είναι τόσο μακριά η Νέα Υόρκη, και η ιστορία έχει δείξει ότι τα πράματα αυτά έχουν την τάση να εξαπλώνονται.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ποσο χαιρομαι που το κοψααααα  :smitten:

Το να το απαγορευσουν γενικως θα ειναι ακομη ποιο φασιστικο - αντιδημοκρατικο κλτ κλτ
το να απαγορευτει η χρηση του σε συγκεκριμενους χορους  , σιγουρα μερικους τους βρισκει συμφωνους

Για τους κλειστους χορους (ασχετα αν μεσα ειχε , ρουλετες - ποτα - μουνια η σκατα )
ημουν υπερ της απαγορευσης και ως κανιστης , τωρα που δεν ειμαι φυσικα και ειμαι υπερ

τωρα για τους εξωτερικους χορους ... δε ξερω αλλα χεστηκα κιολας

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι ο κόσμος δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ, και αυτό το ξεστράτισμα τείνει να επικρατήσει όλο και περισσότερο...

Ασφαλώς δεν πάμε καλά, αυτοί που έχουν αποφασίσει να μας διαχειρίζονται είναι επαγγελματίες. Αρχίζουν από τα επιφανειακά ανώδυνα και τάχα "καλής πρόθεσης",
που έχουν και υποστηρικτές στην κοινωνία, προκειμένουν να κοιμήσουν κάθε αίσθημα ελεύθερης βούλησης μέσα μας. Και τότε θα δούμε ασφαλώς τα χειρότερα, αν ήδη
δεν τα βλέπουμε να έρχονται.

Ποσο χαιρομαι που το κοψααααα  :smitten:

Ανάμνηση από το μέλλον

Είναι δίκαιο και σωστό, αυτοί που μας κυβερνάνε έχουν πάντα δίκιο. Τι προβλήματα είχαμε στο παρελθόν με τις γυναίκες;
Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω: γκρίνιες, έξοδα, προσπάθειες μηνών και ένα σωρό άλλα που είχαν ένα κοινό παρονομαστή,
το πως και ποια θα πηδήξουμε.
Ευτυχώς που πέρασε ο τελευταίος νόμος του μεγάλου στοχαστή, που προβλέπει το κόψιμο του... υπεύθυνου κι έτσι ησυχάσαμε.

Ποσο χαιρομαι που τον έκοψααααα  :smitten:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ευτυχώς που πέρασε ο τελευταίος νόμος του μεγάλου στοχαστή, που προβλέπει το κόψιμο του... υπεύθυνου κι έτσι ησυχάσαμε.

Εγω μονος μου το εκοψα δε μου το εκοψε ο στοχαστης
ουτε ενοχλω κανενα πηδοντας στο σπιτι μου , καπνιζε και συ σπιτι σου στ @@ μας

αλλωστε το πηδημα σε δημοσιους χωρους ειναι ηδη απαγορευμενο ενω το καπνιζμα οχι
ατυχες το παραδειγμα σας και η οποια συγκριση τσιγαρου και αιδοιου  :idiot:
μη μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα φιλε εξαρτημενε καπνιστη
ποσο χαιρομαι που εφυγα απο το club

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγω μονος μου το εκοψα δε μου το εκοψε ο στοχαστης
ουτε ενοχλω κανενα πηδοντας στο σπιτι μου , καπνιζε και συ σπιτι σου στ @@ μας

αλλωστε το πηδημα σε δημοσιους χωρους ειναι ηδη απαγορευμενο ενω το καπνιζμα οχι
ατυχες το παραδειγμα σας και η οποια συγκριση τσιγαρου και αιδοιου  :idiot:
μη μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα φιλε εξαρτημενε καπνιστη
ποσο χαιρομαι που εφυγα απο το club

Δεν καπνίζω αγαπητέ. Αλλά ας έκανες τον κόπο να διαβάσεις πιο προσεκτικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom