Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι μισοι αντρες καπνιζουν .
Οι μισοι αντρες ειναι μαλακες.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
εν μερη το πραγμα ειναι σωστο...σε πολλα απο τα μεγαλα μαγαζια η ελλειψη σωστου εξαερισμου σε συνδυασμο με τον απειρο κοσμο και την τσιγαριλα σου μαμαει το βραδυ οπως και να το κανεις!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575

Συνημμένα

• 5145_113682633242_113680408242_2798676_1134611_s.jpg
    5145_113682633242_113680408242_2798676_1134611_s.jpg
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σε μεγαλα μαγαζια τυπου pizza hut, starbacks και λοιπα εφαρμοζεται. Πηγα πριν καμια βδομαδα στη pizza hut στην Αλεξανδρας και δεν καπνιζαν. Στην επαρχια επιτρεπετε σχεδον παντου, λιγοι εφαρμοζουν το νομο. Στα χωρια σε οσα εχω παει ειναι σαν να μην υπαρχει ο νομος. Τα τασακια κανονικα στα τραπεζια.

γαμουν τα σταρμπακςς :smitten:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Να υποθεσω οτι εχεις κάποια πηγή να παραθεσεις γι αυτο το συμπερασμα?
δεν χρειάζεται πηγή για αυτό το πράγμα γιατί πολύ απλά δεν ισχύει.
είναι σαν να λες ότι καπνίζεσαι μόνο και μόνο επειδή κάθεσαι δίπλα σε κομμένα κούτσουρα.

τα προβλήματα όσον αναφορά την διαδικασία παραγωγής του καπνού αναφέρονται μόνο κατά την ρίψη φυτοφαρμάκων και μόνο σε αυτούς που τα εφαρμόζουν στις καλλιέργειες διότι έρχονται σε επαφή με τα φάρμακα είτε μέσω του δέρματος είτε μέσω των πνευμόνων όταν γίνεται ψεκασμός(στις καπνοκαλλιέργειες εφαρμόζονται φάρμακα και μέσω ψεκασμού αλλά και μέσω εναπόθεσης φαρμάκου πάνω στον ανθό του φυτού -καλλιέργεια μπέρλι- το οποίο λέγεται ότι είναι και αυτό που προκαλεί στειρότητα)
ποικιλίες που έχω δουλέψει είναι μυρωδάτο και τσεμπέλι  Αγρινίου.
επίσης στην περιοχή καλλιεργούνταν το τσεμπέλι ή αλλιώς μπερλί(αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η ονομασία του στην βιβλιογραφία) και το λεγόμενο σίγμα του οποίου δεν ξέρω ποια είναι η επίσημη ονομασία της ποικιλίας.

Υ.Γ. και που να δείτε τι και πόσα φυτοφάρμακα ρίχνουν στα κρεμμύδια. :idiot:

Επισκέπτης
δεν χρειάζεται πηγή για αυτό το πράγμα γιατί πολύ απλά δεν ισχύει.
είναι σαν να λες ότι καπνίζεσαι μόνο και μόνο επειδή κάθεσαι δίπλα σε κομμένα κούτσουρα.

τα προβλήματα όσον αναφορά την διαδικασία παραγωγής του καπνού αναφέρονται μόνο κατά την ρίψη φυτοφαρμάκων και μόνο σε αυτούς που τα εφαρμόζουν στις καλλιέργειες διότι έρχονται σε επαφή με τα φάρμακα είτε μέσω του δέρματος είτε μέσω των πνευμόνων όταν γίνεται ψεκασμός(στις καπνοκαλλιέργειες εφαρμόζονται φάρμακα και μέσω ψεκασμού αλλά και μέσω εναπόθεσης φαρμάκου πάνω στον ανθό του φυτού -καλλιέργεια μπέρλι- το οποίο λέγεται ότι είναι και αυτό που προκαλεί στειρότητα)
ποικιλίες που έχω δουλέψει είναι μυρωδάτο και τσεμπέλι  Αγρινίου.
επίσης στην περιοχή καλλιεργούνταν το τσεμπέλι ή αλλιώς μπερλί(αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η ονομασία του στην βιβλιογραφία) και το λεγόμενο σίγμα του οποίου δεν ξέρω ποια είναι η επίσημη ονομασία της ποικιλίας.

Υ.Γ. και που να δείτε τι και πόσα φυτοφάρμακα ρίχνουν στα κρεμμύδια. :idiot:

Έλα ρε χωριάτη, τι λέει του Αγρίνιου;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω εξακολουθω να καπνιζω παντου!!! :birdman:

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
εγω εξακολουθω να καπνιζω παντου!!! :birdman:

Eσύ κι αλλοι 5.500.000 καπνιστες  :sunglasses:
Και με την ευκαιρια να ρωτησω κατι που εχω απορια.
Εισαι μεσα στο μαγαζι σου και καπνιζεις και ερχεται κανα παιδαρελι της δημοτικης αστυνομιας να σου χωσει προστιμο,δεν εχεις το δικαιωμα να τον πεταξεις εξω με τις κλωτσιές?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Eσύ κι αλλοι 5.500.000 καπνιστες  :sunglasses:
Και με την ευκαιρια να ρωτησω κατι που εχω απορια.
Εισαι μεσα στο μαγαζι σου και καπνιζεις και ερχεται κανα παιδαρελι της δημοτικης αστυνομιας να σου χωσει προστιμο,δεν εχεις το δικαιωμα να τον πεταξεις εξω με τις κλωτσιές?
προφανως και οχι....δυστυχως/

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Να σε φοβομαστε λοιπον... :cheesy: