Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Το ξερω πως παιζει να το ξαναξεκινησεις μετα απο καιρο...
ακομη και τωρα μετα απο 2 χρονια καποιες μερες ειναι επικυνδινες
και θελουν προσοχη... εχω πει στον πατερα μου να μην αφηνει τσιγαρα σκορπια.

Ποτε δεν ξερεις.... και δεν θελω να ξαναμπλεξω.

Στα γραφω απο εμπειρια αν θελεις να μεινεις "καθαρος" μην μπλεξεις με σκοτουρες αργα η γρηγορα θα σε ριξουν και θα το ξανα αρχισεις... Οταν το σκεφτεσαι το τσιγαρο να σκεφτεσαι των κοπο που εκανες για να το κοψεις, εγω οσο και να ηθελα τα νευρα μου ηταν τετοια που θα σκοτωνα ανθρωπο για αυτο και το ξανα ξεκινησα.

Παντως τα χρονια που το εκοψα ηταν μαχαιρι ενα πρωι ειπα τελος μεχρι εδω τσαλακωσα το πακετο, μου βγηκε η ψυχη αλλα αντεξα στην αρχη, τωρα ομως ειναι τετοιες η μαμημενες η εποχες που οσο και να πεις βαστα σε ριχνουν....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ααχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!
επικη σκηνή!!!
"σκάσε κωλόγρια θα σε λιώσωωωω!" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφου πονουσαν τα κοκκαλα του ρε τυπε τι να κανει το παιδι :grin:
τελικα η αποτοξινωση με βαλιουμ και πορτοκαλαδα εχει αποτελεσμα
τι μεθαδονες και μαλακιες  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και με 4 χρονια καπνισμα ρε τυπε ειχες τετοια χαλια?
μηπως καπνιζες τιποτα αφορολογητα απτο τσερνομπιλ?που πουλανε κατι ρωσοποντιοι στην ομονοια?

Ε ναι ρε. Ειδικα στα τελειωματα... (οταν καπνιζα 1.5 πακετο) οχι πιο λιγο...
ενιωθα πως δεν θα τραβουσε αλλο... γαμουσα και εγω τον οργανισμο μου φιλε.
Πριν μπεις στο μπουρδελο καπνιζεις.... και μπαινεις μετα μεσα και αρχιζεις φουλ ρυθμο
και μετα βγαινεις και καπνιζεις??? ξερεις τι γαμησι ριχνεις στην καρδια σου και τα πνευμονια?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στα γραφω απο εμπειρια αν θελεις να μεινεις "καθαρος" μην μπλεξεις με σκοτουρες αργα η γρηγορα θα σε ριξουν και θα το ξανα αρχισεις... Οταν το σκεφτεσαι το τσιγαρο να σκεφτεσαι των κοπο που εκανες για να το κοψεις, εγω οσο και να ηθελα τα νευρα μου ηταν τετοια που θα σκοτωνα ανθρωπο για αυτο και το ξανα ξεκινησα.

Παντως τα χρονια που το εκοψα ηταν μαχαιρι ενα πρωι ειπα τελος μεχρι εδω τσαλακωσα το πακετο, μου βγηκε η ψυχη αλλα αντεξα στην αρχη, τωρα ομως ειναι τετοιες η μαμημενες η εποχες που οσο και να πεις βαστα σε ριχνουν....

Μπα δυσκολα θα το ξαναρχισω... δεν το ξαναρχιζω ρε... αφου το εκοψα!
Δεν γαμιεται... στα 40 βλεπουμε  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• top-10-ellinwn-i8opoiwn-02.jpg
    top-10-ellinwn-i8opoiwn-02.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 26

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πάντως απόλυτε ...κατά τη γνώμη μου και χωρίς πλάκα τώρα... η σκηνή απο τη συγκεκριμένη τανία είναι φοβερή και ανατριχιατική.
Τότε παρόλο ότι λένε ότι γυρίζανε παπαριές...υπήρχαν και μικρά διαμαντάκια...και ασχολούνταν με καθημερινά προβλήματα, όπως τα ναρκωτικά, το aids κλπ.
Το ότι οι ουσιοεξαρτήσεις παρουσιάζουν αυξημένα ποσοστά και απασχολούν ακόμα τη νεολαία..δεν νοιαζεται κανεις να το θιξει πλεον.
Το κάπνισμα τους ένοιαξε!!!
Και το συγκεκριμένο βιντεο παρουσιάζει και τα συνοδά προβλήματα απο μια τέτοια κατάσταση..όπως είναι η ενδο-οικογενειακή βία.

Φοβερές οι ελληνικές βιντεοπαραγωγές του 80 και ας μη ήταν οι περισσότερες καλές...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πάντως απόλυτε ...κατά τη γνώμη μου και χωρίς πλάκα τώρα... η σκηνή απο τη συγκεκριμένη τανία είναι φοβερή και ανατριχιατική.
Τότε παρόλο ότι λένε ότι γυρίζανε παπαριές...υπήρχαν και μικρά διαμαντάκια...και ασχολούνταν με καθημερινά προβλήματα, όπως τα ναρκωτικά, το aids κλπ.
Το ότι οι ουσιοεξαρτήσεις παρουσιάζουν αυξημένα ποσοστά και απασχολούν ακόμα τη νεολαία..δεν νοιαζεται κανεις να το θιξει πλεον.
Το κάπνισμα τους ένοιαξε!!!
Και το συγκεκριμένο βιντεο παρουσιάζει και τα συνοδά προβλήματα απο μια τέτοια κατάσταση..όπως είναι η ενδο-οικογενειακή βία.

Φοβερές οι ελληνικές βιντεοπαραγωγές του 80 και ας μη ήταν οι περισσότερες καλές...
τυπε για να ασχοληθει ενα κρατος με ενα τετοιο θεμα πρεπει να ειναι σοβαρο
και το δικο μας δεν ειναι
παντως και οι ηθοποιοι που επαιζαν ηταν πολυ καλυτεροι απο κατι μαλακες που βλεπουμε σημερα στην τιβι

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Έρχεται αύξηση-σοκ στην τιμή των τσιγάρων!

Να αυξήσει την τιμή των τσιγάρων κατά 20% προσανατολίζεται η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας... Δημόσιας Υγείας, Αντώνης Δημόπουλος.
Η αύξηση θα είναι κλιμακωτή, ενώ μελετάται το ενδεχόμενο να ανέβει πάνω από 20% η τιμή του καπνού, με δεδομένο ότι όλο και περισσότερο καπνιστές επιλέγουν τα λεγόμενα στριφτά.

Η σχετική απόφαση των υπουργείων Υγείας και Οικονομικών για την αύξηση της τιμής των τσιγάρων αναμένεται να δημοσιευθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

Επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, Παναγιώτης Μπεχράκης, υποστήριξε ότι "αύξηση 2 ευρώ στην τιμή κάθε πακέτου θα μείωνε κατά 460.000 των αριθμό των καπνιστών στη χώρα μας και θα έφερνε στο κράτος έσοδα τουλάχιστον 440 εκατομμυρίων".

Κατά την άποψη του καθηγητή Μπεχράκη, τα ακριβά τσιγάρα μπορούν να αποτρέψουν τουλάχιστον 150.000 νέους να ξεκινήσουν το κάπνισμα και να μειώσουν κατά 235.000 τους πρόωρους θανάτους που σχετίζονται με τη βλαβερή καπνιστική συνήθεια.

Με λίγα λόγια, εκτός από τα οφέλη για τα κρατικά ταμεία, οι ειδικοί θεωρούν ότι η αύξηση στην τιμή των τσιγάρων είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο για την μείωση των καπνιστών.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έρχεται αύξηση-σοκ στην τιμή των τσιγάρων!

Να αυξήσει την τιμή των τσιγάρων κατά 20% προσανατολίζεται η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας... Δημόσιας Υγείας, Αντώνης Δημόπουλος.
Η αύξηση θα είναι κλιμακωτή, ενώ μελετάται το ενδεχόμενο να ανέβει πάνω από 20% η τιμή του καπνού, με δεδομένο ότι όλο και περισσότερο καπνιστές επιλέγουν τα λεγόμενα στριφτά.

Η σχετική απόφαση των υπουργείων Υγείας και Οικονομικών για την αύξηση της τιμής των τσιγάρων αναμένεται να δημοσιευθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

Επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, Παναγιώτης Μπεχράκης, υποστήριξε ότι "αύξηση 2 ευρώ στην τιμή κάθε πακέτου θα μείωνε κατά 460.000 των αριθμό των καπνιστών στη χώρα μας και θα έφερνε στο κράτος έσοδα τουλάχιστον 440 εκατομμυρίων".

Κατά την άποψη του καθηγητή Μπεχράκη, τα ακριβά τσιγάρα μπορούν να αποτρέψουν τουλάχιστον 150.000 νέους να ξεκινήσουν το κάπνισμα και να μειώσουν κατά 235.000 τους πρόωρους θανάτους που σχετίζονται με τη βλαβερή καπνιστική συνήθεια.

Με λίγα λόγια, εκτός από τα οφέλη για τα κρατικά ταμεία, οι ειδικοί θεωρούν ότι η αύξηση στην τιμή των τσιγάρων είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο για την μείωση των καπνιστών.

ωραια :rockon:
να η ευκαιρια να στηριξουμε το κρατος :grin:
οποιος αγαπαει την πατριδα ας αρχισει το καπνισμα :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γαμω το σπιτι τους!!!
Τους νοιαζει τωρα μας λενε η υγεια μας και οχι τα εσοδα.
Γουσταρω να πεθανω οπως θελω εγω γαμω το σπιτι σου ψευτη.
Δεν τους νοιαζει καθολου για εμας!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εχω να καπνισω πανω απο 2.5 χρονια  ;)