Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εκλογές, κόμματα
με φρου φρου κι αρώματα.
Διαδηλώσεις, κόμματα
μ' ανοιγμένα στόματα.
Ψηφοδέλτια σταύρωνα
κι ολη νύχτα καύλωνα.
Στης βουλής τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα.
Δεν μπορώ άλλο Θανάση
στα εικοσιπέντε έχω γεράσει.
Δεν μπορώ άλλο Θανάση
κάνε στάση.
Υπουργεία, τέρατα
γαμημένα κέρατα.
Φέξε μου και γλίστρισα
ως της γης τα πέρατα.
Στα σχολεία γάματα
γράμματα σπουδάματα.
Του Θεού τα πράματα
φτύστα τους κατάμουτρα.
Δεν μπορώ άλλο Θανάση
στα εικοσιπάντε έχω γεράσει.
Δεν μπορώ άλλο Θανάση
κάνε στάση.
Πληρωμές, χαρτόσημα
φόροι, γραμματόσημα.
Στο γαμήσι πρόστιμα
μαγκιά, κλανιά κι απόστημα.
Μπάτσοι, αυρες, ράμματα
'ξηγημένα πράγματα.
Τώρα στα γεράματα
μάθε γέρο γράμματα.
Δεν μπορώ άλλο Θανάση
Δεν μπορώ άλλο Θανάση
κάνε στάση.
Εκλογές, κόμματα
με φρου φρου κι αρώματα.
Διαδηλώσεις, κόμματα
μ' ανοιγμένα στόματα.

Ψηφοδέλτια σταύρωνα
κι ολη νύχτα καύλωνα.
Στης βουλής τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα.

Δεν μπορώ άλλο Θανάση
στα εικοσιπέντε έχω γεράσει.
Δεν μπορώ άλλο Θανάση
κάνε στάση.

Υπουργεία, τέρατα
γαμημένα κέρατα.
Φέξε μου και γλίστρισα
ως της γης τα πέρατα.

Στα σχολεία γάματα
γράμματα σπουδάματα.
Του Θεού τα πράματα
φτύστα τους κατάμουτρα.

Δεν μπορώ άλλο Θανάση
Δεν μπορώ άλλο Θανάση
κάνε στάση.

Πληρωμές, χαρτόσημα
φόροι, γραμματόσημα.
Στο γαμήσι πρόστιμα
μαγκιά, κλανιά κι απόστημα.

Μπάτσοι, αυρες, ράμματα
'ξηγημένα πράγματα.
Τώρα στα γεράματα
μάθε γέρο γράμματα.

Δεν μπορώ άλλο Θανάση
Δεν μπορώ άλλο Θανάση
κάνε στάση.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εξαιρετική λογική. Τότε  γιατί να μη βάλει πρόστιμα στους χοντρούς!!! Είναι η σύγχρονη μάστιγα η παχυσαρκία και αυτή επιβαρύνει άμεσα τα ταμεία με τα νοσήλεια και τις θεραπειες που προέρχονται από το πάχος!!! Να βγούν οι μπάτσοι με ζυγαριές και μεζούρες και να κόβουν πρόστιμα όπως στις ομάδες σε όποιον ξεπερνα το πλαφόν. Αφού δεν προστατεύεις τον εαυτό σου και το κοινωνικό σύνολο σε προστατεύει το κράτος. Καταλαβαίνεις τώρα ότι είναι τελείως βλαμμένος και αίολος ο ισχυρισμο΄ς περί προστασίας του κοινωνικού συνόλου. Επιπλέον στηνΑμερική που πρωτοθεσπίστηκε η μαλακία περί κράνους και ζώνης βασιλεύει η ιδιωτική ασφάλιση και κανένας ασφαλιστικός φορέας δεν επιβαρυθνηκε. Επιλέον όταν τρακάρεις κάποιον και φταις τον αποζημιώνει η ασφαλειά σου. Το θέμα είναι ότι αν κοπανίσει το κεφάλι του η ασφάλεια θα πληρώσει ένα κάρο λεφτά. Και στατιστικά στην πλειονότητα των ατυχημάτων με δίκυκλο δε φέρει την ευθύνη το δύκυκλο. Αν το κράτος ήθελε να δείξει ευαισθησία για τον πολίτη υπάρχουν ένα σωρό τομείς σοβαρότεροι για να τη δείξει και να τον προστατεύσει . Όλα τ αλλα είναι κεκκαλυμένο νταβατζιλίκι 

το βλαμμένο στο επιστρέφω και όσο για το έωλο μάθε πρώτα να το γράφεις και μετά να το χρησιμοποιείς...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου ο πολεμος αρχισε
ετοιμαστε τα τσιγαρα σας,τα πουρα σας και οτι αλλο μπορει ο καθενας :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ και τσαμπουκάς των Ελλήνων

"Να δοθεί το δικαίωμα στους επαγγελματίες να έχουν μαγαζί καπνιστών ή μαγαζί μη καπνιστών, τι πιο δημοκρατικό" λεει ο φιλος μας. Να θυμήσω οτι για 2 χρόνια γινόντουσαν 'πιο δημοκρατικές κινήσεις' αλλα δεν τις πήρε κανείς σοβαρά.
Δεν μπορω να ακουω άλλο για περιόδους προσαρμογης , επιλογή καπνιστων η μη καπνιστών και άλλες τέτοιες μπούρδες.Η προηγούμενη κυβέρνηση, σας έδωσε 2 επιλογές, 2 περιόδους αν θέλετε. Η πρώτη ήταν να φτιαχτούν ειδικοί χώροι μέσα στα μαγαζιά , για καπνιστές και για μη καπνιστές. Φυσικά με τον καταλληλο εξαερισμό, τισ καταλληλες συνθηκες κτλ. Αλλα κανενας μαγαζατορας δεν το πηρε σοβαρα και κανεις δεν μπηκε στα εξοδα να φτιαξει τετοιους χωρους στο μαγαζι του. Αρα το σνομπαρατε.
Το δευτερο ηταν να επιλεξουν τα μαγαζιά , αν θα δηλώσουν καπνιστων η μη καπνιστων. Απο οτι πληροφορηθηκαμε, το 99% των μαγαζιων δηλωσαν καπνιστων (παρολο που οι πελατες τους δεν ειναι καπνιστες σε τετοιο ποσοστο, αλλα το κανανε για να μην χασουν κοσμο και χε*τηκανε για τουσ αντικαπνιστες) αρα παει στραφι και αυτο. Αρα καταληγουμε οτι δεν υπαρχει δικαιωμα επιλογης για τον αντικαπνιστη και εισαστε καφροι οτι και να σας δωσουν, εκει το δικο σας θα κανετε. Αρα τωρα φατε μια ολικη απαγορευση γιατι αλλιως δεν συμμορφωνεστε. Σας δωσανε δικαιωματα επιλογης (αυτα που τωρα ζητατε σαν τρελλοι) και τα γραψατε εκει που ξερετε. Τωρα πια ομως είναι νομος. Κανονικα. Στο κρατος που ζείτε, ειτε σασ αρεσει ειτε οχι. Αρα τι βγαζετε υφακι?
Ξαφνικά οτι δεν μας κανει το σνομπαρουμε, ακομα και αν γινομαστε παρανομοι?
Αν εγω αρχίζω και κλεβω κοσμο επειδη μου αρέσει και με γεμίζει, οσο παρανομο και αν ειναι, είμαι δικαιολογημενος?  Δεν γινεται να κανουμε οτι μας αρεσει , ειδικα οταν αυτο ειναι παρανομο.
Και στο κατω κατω ποσο μυαλο θελει να καταλαβετε οτι αυτο που κανετε σας λενε μεσα στα μουτρα οτι ενοχλει σοβαρα καποιους ανθρωπους? Ποσο καφροι μπορειτε να γινεται να αγνοειται τον συναθρωπο σας, επειδη δεν υποστηρίζει την κακη , παρανομη πραξη σας?

Να παω να κλεβω τοτε, είτε αρέσει στουσ γυρω μου, είτε οχι, είτε ειμαι παρανομος, και να κάνω παρέα με αλλους κλεφτες γιατι μονο με αυτους ταυτίζομαι, οι αλλοι δεν με καταλαβαινουν , τισ αναγκες μου και την εξαρτηση μου. Κανεις δεν δικαιολογει τον κλεπτομανή ομως.

Και δεν μπορω αλλες ατακες του στυλ 'εχουμε πολυ πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε, και το κρατος δεν κοιταζει τα εργοστασια, το τσιγαρο τους μαρανε'. ΕΛΕΟΣ. επειδη υπαρχουν αλλα προβληματα, δεν σημαινει οτι τα καθημερινα σταματανε να ειναι προβληματα. Μην δικαιολογειτε τον εαυτο σας. Παντα θα υπαρχουν μεγαλυτερα προβληματα οτι και να κανουμε. Τοτε μην παραπονιέστε οτι δεν βγάζετε αρκετα λεφτα και το κρατος σασ κλεβει γιατι εκει εξω υπαρχει AIDS, καρκινος κτλ.

Το περιεργο δεν ειναι οτι τωρα το κρατος ασχοληθηκε με το τσιγαρο. Το περιεργο είναι οτι δεν το εκοψε νωρίτερα. Πριν που το αφηνε ηταν το παραλογο και τωρα που το κοβει ειναι το σωστο. Οποτε θελετε τα κοιτατε ετσι, και οποτε σας συμφερει αλλιως.

Επισκέπτης
[quote author=trustworth link=topic=97567.msg2291964#msg2291964] Τωρα πια ομως είναι νομος. Κανονικα. Στο κρατος που ζείτε, ειτε σασ αρεσει ειτε οχι. Αρα τι βγαζετε υφακι?
[/quote]
Τελικῶς αἰῶνες πολιτικῆς ἐξελίξεως οὐδὲν ἀπέδωσαν... :think:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• bong.jpg
    bong.jpg
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 19

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Tετοιοs ναργιλεs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλικοs και στο ...περιβαλλον

tsiki-tsiki

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ και τσαμπουκάς των Ελλήνων

"Να δοθεί το δικαίωμα στους επαγγελματίες να έχουν μαγαζί καπνιστών ή μαγαζί μη καπνιστών, τι πιο δημοκρατικό" λεει ο φιλος μας. Να θυμήσω οτι για 2 χρόνια γινόντουσαν 'πιο δημοκρατικές κινήσεις' αλλα δεν τις πήρε κανείς σοβαρά.
Δεν μπορω να ακουω άλλο για περιόδους προσαρμογης , επιλογή καπνιστων η μη καπνιστών και άλλες τέτοιες μπούρδες.Η προηγούμενη κυβέρνηση, σας έδωσε 2 επιλογές, 2 περιόδους αν θέλετε. Η πρώτη ήταν να φτιαχτούν ειδικοί χώροι μέσα στα μαγαζιά , για καπνιστές και για μη καπνιστές. Φυσικά με τον καταλληλο εξαερισμό, τισ καταλληλες συνθηκες κτλ. Αλλα κανενας μαγαζατορας δεν το πηρε σοβαρα και κανεις δεν μπηκε στα εξοδα να φτιαξει τετοιους χωρους στο μαγαζι του. Αρα το σνομπαρατε.
Το δευτερο ηταν να επιλεξουν τα μαγαζιά , αν θα δηλώσουν καπνιστων η μη καπνιστων. Απο οτι πληροφορηθηκαμε, το 99% των μαγαζιων δηλωσαν καπνιστων (παρολο που οι πελατες τους δεν ειναι καπνιστες σε τετοιο ποσοστο, αλλα το κανανε για να μην χασουν κοσμο και χε*τηκανε για τουσ αντικαπνιστες) αρα παει στραφι και αυτο. Αρα καταληγουμε οτι δεν υπαρχει δικαιωμα επιλογης για τον αντικαπνιστη και εισαστε καφροι οτι και να σας δωσουν, εκει το δικο σας θα κανετε. Αρα τωρα φατε μια ολικη απαγορευση γιατι αλλιως δεν συμμορφωνεστε. Σας δωσανε δικαιωματα επιλογης (αυτα που τωρα ζητατε σαν τρελλοι) και τα γραψατε εκει που ξερετε. Τωρα πια ομως είναι νομος. Κανονικα. Στο κρατος που ζείτε, ειτε σασ αρεσει ειτε οχι. Αρα τι βγαζετε υφακι?
Ξαφνικά οτι δεν μας κανει το σνομπαρουμε, ακομα και αν γινομαστε παρανομοι?
Αν εγω αρχίζω και κλεβω κοσμο επειδη μου αρέσει και με γεμίζει, οσο παρανομο και αν ειναι, είμαι δικαιολογημενος?  Δεν γινεται να κανουμε οτι μας αρεσει , ειδικα οταν αυτο ειναι παρανομο.
Και στο κατω κατω ποσο μυαλο θελει να καταλαβετε οτι αυτο που κανετε σας λενε μεσα στα μουτρα οτι ενοχλει σοβαρα καποιους ανθρωπους? Ποσο καφροι μπορειτε να γινεται να αγνοειται τον συναθρωπο σας, επειδη δεν υποστηρίζει την κακη , παρανομη πραξη σας?

Να παω να κλεβω τοτε, είτε αρέσει στουσ γυρω μου, είτε οχι, είτε ειμαι παρανομος, και να κάνω παρέα με αλλους κλεφτες γιατι μονο με αυτους ταυτίζομαι, οι αλλοι δεν με καταλαβαινουν , τισ αναγκες μου και την εξαρτηση μου. Κανεις δεν δικαιολογει τον κλεπτομανή ομως.

Και δεν μπορω αλλες ατακες του στυλ 'εχουμε πολυ πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε, και το κρατος δεν κοιταζει τα εργοστασια, το τσιγαρο τους μαρανε'. ΕΛΕΟΣ. επειδη υπαρχουν αλλα προβληματα, δεν σημαινει οτι τα καθημερινα σταματανε να ειναι προβληματα. Μην δικαιολογειτε τον εαυτο σας. Παντα θα υπαρχουν μεγαλυτερα προβληματα οτι και να κανουμε. Τοτε μην παραπονιέστε οτι δεν βγάζετε αρκετα λεφτα και το κρατος σασ κλεβει γιατι εκει εξω υπαρχει AIDS, καρκινος κτλ.

Το περιεργο δεν ειναι οτι τωρα το κρατος ασχοληθηκε με το τσιγαρο. Το περιεργο είναι οτι δεν το εκοψε νωρίτερα. Πριν που το αφηνε ηταν το παραλογο και τωρα που το κοβει ειναι το σωστο. Οποτε θελετε τα κοιτατε ετσι, και οποτε σας συμφερει αλλιως.

Μεγαλε, δε χρειαζεται περιοδος προσαρμογης κλπ...
Απλα ολοι λενε ναι στο διαχωρισμο καπνισματος η οχι στα μαγαζια και ειδικοτερα στα μπαρ.ΠΟιο το προβλημα??Αν θελει το κρατος να εφαρμοσει την καθολικη απαγορευση μπορει και την μερικη.
Αυτα περι κλεψιας κλπ.. μαλλον ολοι καταλαβαινουμε οτι ειναι μπουρδες(σορρυ).
Επισης αυτο το "φατε 1 ολικη απαγορευση" δε το πολυβλεπω στα μαγαζια.
Το προβλημα δεν ειναι εκει.Απλουστατα σε 1 περιβαλλον απαγορευσης του τσιγαρου τα σημερινα νηπια θα προστατευτουν (κατα 1 ποσοστο βεβαια) απο την βλαβερη αυτη συνηθεια πιστευω γιατι οπως και να το κανουμε ολοι επηρρεαζονται.αυτα....

Κατα τα αλλα απο παρανομους και παρανομιες ειναι ολα γνωστα.(Παρεπιπτοντως δεν ειναι μονο ο κλεφτης παρανομος)

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1
το βλαμμένο στο επιστρέφω και όσο για το έωλο μάθε πρώτα να το γράφεις και μετά να το χρησιμοποιείς...

Για να το λήξουμε εδώ γιατί δεν έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση και δε μας φταίει και σε τίποτα το φόρουμ. 1) Το "βλαμμένο" δεν απευθυνόταν σε σένα,  πράγμα σαφές. 2) έωλος=χτεσινός, μπαγιάτικος - αίολος=αστήριχτος νεωτερισμός μεν σωστός δε, κατά τον Μπαμπινιώτη τουλάχιστον. Μάθε να ερευνάς και να ακούς και τις αντίθετες απόψεις και μετά να ασκείς κριτική

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έχετε κόψει κίνηση τώρα με την απαγόρευση;
χάθηκαν τα τασάκια από παντού και έχει γεμίσει ο τόπος γόπες και στάχτες.
ολοι τρέχουν σαν τα πρεζάκια για τη δόση τους!!!
20 χρονών παληκάρια και τρέχουν ανά μεσάωρο να κάνουν τσιγάρο.
έχετε πάθει εξάρτηση ρε πάρτε το χαμπάρι.
δεν το λέει κανένας φλώρος που και καλά κάνει σωστή ζωή, έκανα 1 χρόνο memphis 100αρι και μετά για 1 χρόνο σαντέ σκέτο το άφιλτρο με την γκόμενα απ' έξω.
ξυπνάτε ρεεεεε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
που το ειδες εσυ οτι εχουν μαζεψει τα τασακια δε μπορω να καταλαβω..
εγω οπου παω καπνιζουν ΟΛΟΙ κανονικοτατα..2 φορες εχω μαλωσει και με τον καταστηματαρχη για το θεμα..

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
έχετε κόψει κίνηση τώρα με την απαγόρευση;
χάθηκαν τα τασάκια από παντού και έχει γεμίσει ο τόπος γόπες και στάχτες.
ολοι τρέχουν σαν τα πρεζάκια για τη δόση τους!!!
20 χρονών παληκάρια και τρέχουν ανά μεσάωρο να κάνουν τσιγάρο.
έχετε πάθει εξάρτηση ρε πάρτε το χαμπάρι.
δεν το λέει κανένας φλώρος που και καλά κάνει σωστή ζωή, έκανα 1 χρόνο memphis 100αρι και μετά για 1 χρόνο σαντέ σκέτο το άφιλτρο [size=14pt]με την γκόμενα απ' έξω.[/size]
ξυπνάτε ρεεεεε

Ποιά γκόμενα ρε? Η Σοφία Βέμπο είναι αυτή 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και η τύπισσα στο πακέτο είναι η Ζωζώ Νταλμάς ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
που το ειδες εσυ οτι εχουν μαζεψει τα τασακια δε μπορω να καταλαβω..
εγω οπου παω καπνιζουν ΟΛΟΙ κανονικοτατα..2 φορες εχω μαλωσει και με τον καταστηματαρχη για το θεμα..
δε μιλάω για καφετέριες, αλλά για δημόσιες υπηρεσίες και κλειστούς χώρους όπου έχουν φύγει τα τασάκια και βγαίνουν όλοι έξω για να κάνουν τσιγάρο.
όσοι καπνίζουν στα πεζοδρόμια και σε άλλους εξωτερικούς χώρους όπου δεν υπάρχει τασάκι, στάχτες και γόπες πάνε όλα κάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom