pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Να υπάρξουν!!!!!το πρόβλημα είναι ότι αμα δοθεί δυνατότητα επιλογής τότε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ μαγαζιά μη καπνιστών...
Να υπάρξουν!!!!!το πρόβλημα είναι ότι αμα δοθεί δυνατότητα επιλογής τότε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ μαγαζιά μη καπνιστών...
για βρες ένα τρόπο...Να υπάρξουν!!!!!
Kαλά ρε, δεν το έκοψες εσύ ?Θα συμφωνήσω με την γνώμη αυτων που λένε ξεχωριστά μαγαζια καπνιστων και μη καπνιστων.
Σε δημόσιους χώρους να απαγορευτει εντελως. Ετσι κι αλλιως [size=14pt]εμεις οι καπνιστες[/size] δεν καπνίζαμε μέσα σε νοσοκομεια, μέσα μαζικής μεταφορας και κλπ.
Kαλά ρε, δεν το έκοψες εσύ ?
Εμένα στα παπάρια μου τα μαγαζιά καπνιστών ή μη, η ολική ή μερική απαγόρευση κτλ κτλ.
Το θέμα είναι ο νόμος να δίνει κίνητρα για καταγγελίες ώστε να ζεσταθεί λίγο το αίμα μερικών – μερικών.
Εάν υπάρξει η δυνατότητα για μαγαζιά καπνιστών τότε το πιθανότερο είναι να μετατραπούν όλα σε μαγαζιά καπνιστών διότι η άλλη επιλογή δεν θα είναι κερδοφόρος. Λογικό δεν είναι; Και μετά θα μπούμε σε λογικές επιδότησης κτλ.
Εάν υπάρξει η δυνατότητα για μαγαζιά καπνιστών τότε το πιθανότερο είναι να μετατραπούν όλα σε μαγαζιά καπνιστών διότι η άλλη επιλογή δεν θα είναι κερδοφόρος. Λογικό δεν είναι; Και μετά θα μπούμε σε λογικές επιδότησης κτλ.
Άσε που εάν επιτραπεί το κάπνισμα θα αναγκαζόμαστε πάλι οι μη καπνιστές να πηγαίνουμε σε μαγαζιά καπνιστών λόγω παρέας. Ας παραμείνει όπως έχει τώρα το πράγμα. Δεν καπνίζει κανένας και όποιος θέλει, ας πάει για λίγο έξω.
Άσε που έχει ησυχάσει η κεφάλα μου με τους καπνούς.
είπαμε... δυνατότητα μαγαζιού καπνιστών με χρηματικό αντάλλαγμα..
Κομμένο το εχω γι αυτό είπα δεν καπνίζαμε,Kαλά ρε, δεν το έκοψες εσύ ?
Εμένα στα παπάρια μου τα μαγαζιά καπνιστών ή μη, η ολική ή μερική απαγόρευση κτλ κτλ.
Το θέμα είναι ο νόμος να δίνει κίνητρα για καταγγελίες ώστε να ζεσταθεί λίγο το αίμα μερικών – μερικών.
είπαμε... δυνατότητα μαγαζιού καπνιστών με χρηματικό αντάλλαγμα..
Ας μπει φόρος(εφικτός να πληρωθεί)και τα έσοδα να πάνε για την περίθαλψη των ασθενών να τελειώνουμε
Δλδ νόμος άλα ημιυπαίθριοι. Είσαι παράνομος αλλά άμα πληρώσεις σε τακτοποιούμε.
Στιλ «πρασίνα τέλη». Αμα πληρώσεις μπορείς και να ρυπαίνεις.
Στη χώρα που φέρνεις σα παράδειγμα υπαρχει νόμος απαγόρευσης κατανάλωσης αλκοόλης σε χώρους εστίασης?επαναλαμβάνω... τέλος για την λήψη άδειας για χρήση προιόντων καπνού... όπως στο εξωτερικό πληρώνεις για να πάρεις άδεια να πουλάς/σερβίρεις αλκοόλ (πχ Αγγλία υπάρχουν καφέ τα οποία είναι off license τα οποία δεν σερβίρουν αλκοόλ γιατί δεν αγοράσανε άδεια)...
Ας μπει φόρος(εφικτός να πληρωθεί)και τα έσοδα να πάνε για την περίθαλψη των ασθενών να τελειώνουμε
Στη χώρα που φέρνεις σα παράδειγμα υπαρχει νόμος απαγόρευσης κατανάλωσης αλκοόλης σε χώρους εστίασης?
Στο ποστ #480 τι γράφεις ? Νόμος μεν, αλλά αν πλερώσεις (πες το άδεια ή ότι άλλο θες) αλλάζουν τα πράγματα.
Κομμένο το εχω γι αυτό είπα δεν καπνίζαμε,
Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός.Όλοι τότε θα τα κάνουν καπνιζόντων, που ούτως ή άλλως ήταν μέχρι την πρώτη Σεπτεμβρίου και έτσι οι παθητικοί δεν θα πηγαίνουν πουθενά.Το νόημα του νόμου είναι να προστατεύονται οι παθητικοί καπνιστές, γιατί το δικαίωμα στην αναπνοή είναι υπέρτερο του δικαιώματος καπνίζεινφυσικά.. πολλά εστιατόρια, φάστ φούντ, καφετέριες δεν σερβίρουν αλκοολ (προφανώς διότι δεν ήθελαν να επενδύσουν στο κόστος της αδείας)... το ίδιο συμβαίνει και στην Νορβηγία και στην Τουρκία...
εννοώ να τροποποιηθεί ο νόμος ώστε να υπάρχει δυνατότητα δημιορυγίας καταστημάτων υγιεονομικού ενδιαφέροντος στα οποία να επιτρέπεται το κάπνισμα...αν και νομίζωβ ότι καλύτερα θα είναι να φτιαχτεί ένας νεός νόμος έτσι ώστε να χρειάζεται ειδική άδεια για να σερβίρεις ποτό και ειδική άδεια για να να έχεις το κατάστημα σου ώς καπνιστών..
φυσικά.. πολλά εστιατόρια, φάστ φούντ, καφετέριες δεν σερβίρουν αλκοολ (προφανώς διότι δεν ήθελαν να επενδύσουν στο κόστος της αδείας)... το ίδιο συμβαίνει και στην Νορβηγία και στην Τουρκία...
εννοώ να τροποποιηθεί ο νόμος ώστε να υπάρχει δυνατότητα δημιορυγίας καταστημάτων υγιεονομικού ενδιαφέροντος στα οποία να επιτρέπεται το κάπνισμα...αν και νομίζωβ ότι καλύτερα θα είναι να φτιαχτεί ένας νεός νόμος έτσι ώστε να χρειάζεται ειδική άδεια για να σερβίρεις ποτό και ειδική άδεια για να να έχεις το κατάστημα σου ώς καπνιστών..
Εαν και καπνιστης, συμφωνω απολυτα.... καλυτερα ΜΗ καπνιζοντων μαγαζια για λιγοτερα τσιγαρα και καθαρο αερα.