Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αχαχαχαααχαχαααααχα, πες μας τώρα ότι ο Αβραμόπουλος που έκανε πρώτος τον νόμο είναι αριστερός.

Αχαχαχαχααχαχαχαχ, έχεις ρετάρει τελείως.
τι να πει κ ο Αβραμο...ενα ανδρεικελο κ μισο ειναι,αν δεν του πεις ''move''μενει τσιμεντο...πες μου οτι πιστευεις στα ψευδη τους ...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αχαχαχαααχαχαααααχα, πες μας τώρα ότι ο Αβραμόπουλος που έκανε πρώτος τον νόμο είναι αριστερός.

Αχαχαχαχααχαχαχαχ, έχεις ρετάρει τελείως.
ο νομος αβραμοπουλου σαυρουκο μου ηταν light  :uglystupid: και εγινε υστερα απο τις πιεσεις των απανταχου οικολογων αριστερων παπαρολογων  :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny:

το παιντι (που αν θυμαμαι καλα εχει δηλωσει ανοικτα υπερ τις νομιμοποιησης των ελαφρων ναρκωτικων) τι το κοφτει να απαγορεψει τελειως το καπνισμα εεεε σαυρουκο? ακομη και κει διπροσωπια ρε πουτη μου???

Επισκέπτης
τι λες ρε Μεμο πας καλα? :idiot: Μπερδεψες τα θρεντ μου φαινεται...Αναψε ενα τσιγαρο  και αραξε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ο νομος αβραμοπουλου σαυρουκο μου ηταν light  :uglystupid: και εγινε υστερα απο τις πιεσεις των απανταχου οικολογων αριστερων παπαρολογων  :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny:

το παιντι (που αν θυμαμαι καλα εχει δηλωσει ανοικτα υπερ τις νομιμοποιησης των ελαφρων ναρκωτικων) τι το κοφτει να απαγορεψει τελειως το καπνισμα εεεε σαυρουκο? ακομη και κει διπροσωπια ρε πουτη μου???

Σιγά ρε Μέμαρε, σε λίγο θα μας πεις ότι και ο Σπύρος Δοξιάδης που ήταν υπουργός σητν κυβέρνηση Ράλλη και απαγόρευσε το κάπνισμα στα νοσοκομεία ήταν κομμουνιστοσυμμορίτης.

Διότι εφόσον ως γνωστον το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους δεν βλάπτει γιατί να απαγορεύεται στα Νοσοκομεία;

Είναι δυνατόν ο άλλος να έχει βγει από τριπλό μπαϊπάς και να μην μπορούν οι αγωνιώντες συγγενείς να ανάψουν ένα τσιγαράκι με τον άνθρωπο τους;

Είναι δυνατόν ο ίδιος ο ασθενής να απαγορεύεται να ανάψει ένα τσιγαράκι για να συνέλθει από το χειρουργείο;

Τριπλό μπαϊπάς είναι αυτό ρε όργανα της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλετε να μας αφαιρέσετε όλες τις ελευθερίες μας, τριπλό μπαϊπάς ρε φασίστες......

Idas79

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα απαγορευεται το καπνισμα και μεσα στο δωματιο? :headbang:
Γιατι εγω ΠΑΝΤΑ αναβω ενα οσο περιμενω το γυναικακι.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Σιγά ρε Μέμαρε, σε λίγο θα μας πεις ότι και ο Σπύρος Δοξιάδης που ήταν υπουργός σητν κυβέρνηση Ράλλη και απαγόρευσε το κάπνισμα στα νοσοκομεία ήταν κομμουνιστοσυμμορίτης.

Διότι εφόσον ως γνωστον το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους δεν βλάπτει γιατί να απαγορεύεται στα Νοσοκομεία;

Είναι δυνατόν ο άλλος να έχει βγει από τριπλό μπαϊπάς και να μην μπορούν οι αγωνιώντες συγγενείς να ανάψουν ένα τσιγαράκι με τον άνθρωπο τους;

Είναι δυνατόν ο ίδιος ο ασθενής να απαγορεύεται να ανάψει ένα τσιγαράκι για να συνέλθει από το χειρουργείο;

Τριπλό μπαϊπάς είναι αυτό ρε όργανα της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλετε να μας αφαιρέσετε όλες τις ελευθερίες μας, τριπλό μπαϊπάς ρε φασίστες......

Μωρή Σαυρούκα...

Κάνεις και πλακίτσες για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα ετσι;;

τρελαίνομαι όταν το ρίχνεις στο ΣΟΡΛΟΠ..

Λεφτά υπαρχουν λέγατε.... Σας ψήφισαν τα ζώα.. και τα ΓΑΜΗΣΑΤΕ (πω πω ΨΕΥΔΟΣ)

Είχατε ταχθεί και υπέρ της αποποινικοποίησης του χασισακιού (πω πω ΨΕΥΔΟΣ)

Τα νοσοκομεια "χωρις τσιγαρο" προσφέρουν άραγε περίθαλψη με ΡΑΝΤΣΟ και ΦΑΚΕΛΑΚΙ;;; (πω πω ΨΕΥΔΟΣ)

Στα νοσοκομεία Αγαπητή ΣΑΥΡΟΥΚΑ  :cheesy: το τσιγάρο βλάπτει πολύ λιγότερο :uglystupid: από τα ΡΑΝΤΣΑ και
την έλλειψη στοιχειώδους εξοπλισμού περίθαλψης... :cheesy:

Αλλά αυτά δεν τα γράφουμε  :cheesy:

Και στο φινάλε... φινάλε.

Αν δεν γουστάρεις τσιγαράκι χρυσό μου... πετάξου μια βόλτα να σε ταΐσω με
γάλα από τα ρίφια που είναι ΘΡΕΠΤΙΚΟ και υγιεινό  :uglystupid:

Άντε χρυσό μου.... :cheesy:... γιατί να το δίνω στα ΤΙΓΡΑΚΙΑ και όχι σε σένα;;  :cheesy:

PS: Σαύρα το άτομο με το τριπλό μπαϊπάς που είπες... μήπως είναι ο ΤΡΙΚΑΡΔΟΥΛΗΣ χρυσό μου :think: :cheesy:

PS2: Έτσι και βρεθούμε στον ίδιο χώρο  :uglystupid: 3 Πακέτα θα καπνίσω και θα κλείσω και τις ΠΥΛΕΣ  :cheesy:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
καλα ρε πουτη μου, 200 χρονων εισαι και τα θυμασαι ολα αυτα?

για πες μας και στην κυβερνηση Υψηλαντη ναουμε ποιοι ητανε οι υπουργοι?

ειδες τι εισαι? επιασες μια ειδικη περιπτωση για να κανεις τον εξυπνο τωρα!

ωραια ρε συ, καλως απαγορευτηκε το καπνισμα απο τα νοσοκομεια, απο τα μπουζουκια γιατι απαγορευτηκε? πιο πολυ κινδυνευουνε να φανε κανα ποτηρι αδεσποτο παρα απο το καπνισμα εκει περα...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
καλα ρε πουτη μου, 200 χρονων εισαι και τα θυμασαι ολα αυτα?

ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ :uglystupid:.. :cheesy:

Ποια είναι η Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το Παιδί Σπύρος Δοξιάδης

Η "Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το Παιδί Σπύρος Δοξιάδης", είναι μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική επιστημονική εταιρία με έδρα την Αθήνα (Γοργίου 6 Μετς). Επιθυμία των ιδρυτικών μελών της είναι να συνεχίσουν το έργο του Καθηγητή Παιδιατρικής, πρώην Υπουργού Υγείας, Σπύρου Δοξιάδη, και να συμβάλλουν κλινικά και επιστημονικά στον τομέα της ψυχικής και αναπτυξιακής υγείας του παιδιού.

Η "Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το Παιδί Σπύρος Δοξιάδης". ήταν το κλινικό τμήμα του «Ιδρύματος Ερευνών για το Παιδί» που ιδρύθηκε το 1982 από τον καθηγητή Σπύρο Δοξιάδη και ήταν η πρώτη διεπιστημονική, διαγνωστική και θεραπευτική Μονάδα για παιδιά στον ελληνικό χώρο.

[size=15pt]
ΠΡΟΣΟΧΗ [/size] :uglystupid:

Η Μονάδα χαρακτηρίζεται για τη σφαιρική προσέγγιση (βιολογική και ψυχοκοινωνική) των προβλημάτων του παιδιού, δεδομένης της πολυαιτιολογίας των διαταραχών ιδίως κατά την παιδική ηλικία.

Όπως καταλαβαίνεις η ΣΑΥΡΑ εκεί πήγαινε από ΠΑΛΙΑ ... :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γυρισα απο καφετερια και καπνισα κανονικα μεσα με αιρκοντισιον μαλιστα ουδεν προβλημα δηλαδη προς το παρων

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
μα θα σε πω μαλακα...στα σοβαρα...ειναι δυνατον ρε? μπας και σου ειπαν οτι με τα τσιγαρα μεγαλωνει η πουτσα?
Μειώνει τη γονιμότητα λέμε,κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι  :uglystupid:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Η Μονάδα χαρακτηρίζεται για τη σφαιρική προσέγγιση (βιολογική και ψυχοκοινωνική) των προβλημάτων του παιδιού, δεδομένης της πολυαιτιολογίας των διαταραχών ιδίως κατά την παιδική ηλικία.

Όπως καταλαβαίνεις η ΣΑΥΡΑ εκεί πήγαινε από ΠΑΛΙΑ ... :grin:

Εγώ ρε μπορεί να πήγαινα.

Το πρόβλημα είναι ότι εσύ δεν πήγαινες.
Και δεν πηγαίνεις ακόμη.

Διότι αλλοιώς δεν εξηγείται το ότι τρέχεις στην Ταϋλάνδη, γαμάς ακάποτα και υπερηφανεύεσαι εδώ μέσα από πάνω θεωρώντας το κατόρθωμα. Την ίδια στιγμή μας βάζεις και φωτογραφία του Παττακού.

Χρειάζεται κάποιος ψυχολογική υποστήριξη;

Και καλό θα ήταν να μάθεις ποιός ήταν ο Σπύρος Δοξιάδης.

kavlanta

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλύτερα είχαμε ντουμανιασει παντού   :rockon:

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ότι χάσουν από φόρο καπνού θα το πάρουν από φόρο οινοπνεύματος. Άνευ ταμπάκου ο ρυθμός κατανάλωσης του ποτού ανεβαίνει γεωμετρικά ρε πούστη. Όσο για το θέμα 'νοσοκομεία'.....ο μέγας Σπύρου είχε πει κάποτε ότι οι μόνοι λόγοι απαγόρευσης του (πχ στα γραφεία των γιατρών) είναι αισθητικοί.  :P

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σπύρος Δοξιάδης (1917-1991).. Πιονέρος της παιδιατρικής

από σχετικό άθρο του European Journal of Pediatrics

το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων .. "Ο Σπύρος Δοξιάδης ήταν περήφανος για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ του καταγωγή και υπηκοοτητα αλλά και αληθινός και ενθουσιώδης Ευρωπαίος" ...

αντε πέστε το σε μερικούς μερικούς εδώ μέσα (αλλά και έξω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom