Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
χτες ομως το απογευμα ηταν ανοιχτο τυπε ;)
φρικοπουρο τοσο αρχαιο που ηθελε χρονολογηση με ανθρακα 14 τυπε
Μαλιστα , μαλιστα αρα ειναι ΜΟΝΟ απογευματινο.
χτες ομως το απογευμα ηταν ανοιχτο τυπε ;)
φρικοπουρο τοσο αρχαιο που ηθελε χρονολογηση με ανθρακα 14 τυπε
Θα καπνίσεις πολλά πακέτα μ αυτό ;)ΥΓ. Mulholland dr. γάμησε αλλά πρέπει να το ξαναδώ πολλές φορές για να βγάλω άκρες... βρήκα και site που το μελετάνε
ειναι οποτε κατσει τυπεΜαλιστα , μαλιστα αρα ειναι ΜΟΝΟ απογευματινο.
Θα καπνίσεις πολλά πακέτα μ αυτό ;)
Φιλική συμβουλή μην το πολυψάξεις,κράτα αυτό που είδες καλύτερα,πιο κερδισμένος θα βγεις.
This is the girl ;)
ειναι οποτε κατσει τυπε
τοχω δει και πρωι,και κατα τις 3 το βραδυ
ετσι ειναι τα cult μπουρδελα
Θα καπνίσεις πολλά πακέτα μ αυτό ;)
Φιλική συμβουλή μην το πολυψάξεις,κράτα αυτό που είδες καλύτερα,πιο κερδισμένος θα βγεις.
This is the girl ;)
2-3 πακέτα τη μέρα φυσικά ;)εσυ δεν πιστευω να καπνιζεις...
θα τιναξει την μπανκα στο αερα τυπεχαχα. ο παιχτουρας θα φτιασει τις αποδοσεις ποτε θα ειναι ανοιχτο
Ρε σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ!!!!
Διάβασα αυτά που έγραψες και νομίζω πως δεν ευσταθεί αυτό που λες πως "οι προσωπικες ελευθερίες αποτελούν απειλή για την κοινωνία" ?
Πρώτα από όλα τι ορίζεις εσύ ως προσωπικές ελευθερίες?
Για μένα ας πούμε είναι πως μαρέσει να χουφτώνω ή να βιάζω όλες τις γυναίκες (συμπεριλαμβανομένης ας πούμε.. και της γυναίκας σου). Πρέπει ή μάλλον είναι υποχρεωμένη η κοινωνία να σκεφτει πως θα βρει τρόπο να εκφράζω το βίτσιο μου? Ή πως θα μου το πειορίσει? (καλά το κομμάτι της αναμόρφωσης άστο πάει χαμένο..). Οταν εσύ βιάζεις τους πνεύμονες μου θες η κοινωνία να τοποθετήσει ηλεκτρικές σκούπες στα ταβάνια για να ρουφά το καπνό?
Αλλο προσωπικές ελευθεριες και άλλο καταπάτηση των διακαιωμάτων του άλλου στο όνομα των προσωπικών ελευθεριών. Ζούμε σε κοινωνίες. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
Οσο για τις λύσεις που προτείνεις είναι ουτοπικές αν και ενδιαφέρουσες..
[glow=red,2,300]Σε αυτό που νομίζω πως συμφωνώ μαζί σου είναι πως μόνο με extreme μέτρα μπορούν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα... (βλέπε παλούκι πάνω στο τιμόνι..)[/glow]
Διάβασα αυτά που έγραψες και νομίζω πως δεν ευσταθεί αυτό που λες πως "οι προσωπικες ελευθερίες αποτελούν απειλή για την κοινωνία" ?
Πρώτα από όλα τι ορίζεις εσύ ως προσωπικές ελευθερίες?
Για μένα ας πούμε είναι πως μαρέσει να χουφτώνω ή να βιάζω όλες τις γυναίκες (συμπεριλαμβανομένης ας πούμε.. και της γυναίκας σου). Πρέπει ή μάλλον είναι υποχρεωμένη η κοινωνία να σκεφτει πως θα βρει τρόπο να εκφράζω το βίτσιο μου? Ή πως θα μου το πειορίσει? (καλά το κομμάτι της αναμόρφωσης άστο πάει χαμένο..). Οταν εσύ βιάζεις τους πνεύμονες μου θες η κοινωνία να τοποθετήσει ηλεκτρικές σκούπες στα ταβάνια για να ρουφά το καπνό?
Αλλο προσωπικές ελευθεριες και άλλο καταπάτηση των διακαιωμάτων του άλλου στο όνομα των προσωπικών ελευθεριών. Ζούμε σε κοινωνίες. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
Οσο για τις λύσεις που προτείνεις είναι ουτοπικές αν και ενδιαφέρουσες..
Σε αυτό που νομίζω πως συμφωνώ μαζί σου είναι πως μόνο με extreme μέτρα μπορούν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα... (βλέπε παλούκι πάνω στο τιμόνι..)
Κι αν υπάρξει καταστημα μή καπνιζοντων, πώς θα ζησουν οι ιδιοκτητες του, δεν τους λυπασαι?δηλαδη ρε φιλε αυτο που λεω εγω να γινει διαχωρισμος των καταστηματων δεν ειναι δημοκρατικο και σωστο στα ταδε μπαρακια καφετεριες εστιατορια επιτρεπετε παντου το καπνισμα και στα ταδε μπαρακια καφετεριες εστιατορια απαγορευετε παντου το καπνισμα και ο καθενας κανει τις επιλογες του
2-3 πακέτα τη μέρα φυσικά ;)
Μιλάω σοβαρά.
Δεν λεει, θα ειναι οπως καποτε στην νοτια αφρικη με τα παγκακια για λευκους και τα παγκακια για μαυρους. Εγω καπνιζω 22 χρονια, μακαρι να εξαφανιζοντουσαν τα τσιγαρα και απο τα περιπτερα για να μην μπει κανεις αλλος στο τριπακιδηλαδη ρε φιλε αυτο που λεω εγω να γινει διαχωρισμος των καταστηματων δεν ειναι δημοκρατικο και σωστο στα ταδε μπαρακια καφετεριες εστιατορια επιτρεπετε παντου το καπνισμα και στα ταδε μπαρακια καφετεριες εστιατορια απαγορευετε παντου το καπνισμα και ο καθενας κανει τις επιλογες του
δηλαδη ρε φιλε αυτο που λεω εγω να γινει διαχωρισμος των καταστηματων δεν ειναι δημοκρατικο και σωστο στα ταδε μπαρακια καφετεριες εστιατορια επιτρεπετε παντου το καπνισμα και στα ταδε μπαρακια καφετεριες εστιατορια απαγορευετε παντου το καπνισμα και ο καθενας κανει τις επιλογες του
Κι αν υπάρξει καταστημα μή καπνιζοντων, πώς θα ζησουν οι ιδιοκτητες του, δεν τους λυπασαι?
Κι αν υπάρξει καταστημα μή καπνιζοντων, πώς θα ζησουν οι ιδιοκτητες του, δεν τους λυπασαι?