τα σταρμπακς πως πετυχαν στην ελλαδα
οι ανθρωπο πιθηκιζουν...δλδ οτι κανει ο ενας, το κανουν κι ολοι οι υπολοιποι...
ασε οτι ολοι θελουν να αγγιξουν το αμερικανικο τροπο ζωης..+ονειρο
τα σταρμπακς πως πετυχαν στην ελλαδα
Δεν λεει, θα ειναι οπως καποτε στην νοτια αφρικη με τα παγκακια για λευκους και τα παγκακια για μαυρους. Εγω καπνιζω 22 χρονια, μακαρι να εξαφανιζοντουσαν τα τσιγαρα και απο τα περιπτερα για να μην μπει κανεις αλλος στο τριπακι
Αααααα!
Με προκαλείς!
Αναρχικοί και χούλιγκανς το τέλος σας ζυγώνει... η συνέχεια δική σου
οι ανθρωπο πιθηκιζουν...δλδ οτι κανει ο ενας, το κανουν κι ολοι οι υπολοιποι...
ασε οτι ολοι θελουν να αγγιξουν το αμερικανικο τροπο ζωης..+ονειρο
συγκρινεις την ολλανδια με την ελλαδα τυπε?ακομα και στην ολλανδια πλεον καταργησαν το νομο της καθολικης απαγορευσης και προχωρησαν σε διαχωρισμο καταστηματων απλο και κατανοητο
Entaξει για τα σταρμπακς ειναι τελειως διαφορετικη η συζητηση...ισα ισα το καταστημα που θα ειναι για μην καπνιζοντες θα ειναι μια προτωπορια οπου θα πηγαινουν ολοι εκει οσοι απεχθανονται τον καπνο αν το κρατος φτιαξει και μια σελιδα στο ιντερνετ που θα προωθει αυτα τα καταστηματα σιγουρα θα αποκτησουν και κοσμο και πελατεια δηλαδη τα σταρμπακς πως πετυχαν στην ελλαδα
σιγα μην μας κανουν και σαπουνια τυπεβαλτε μας και μια σταμπα στο κεφαλι οτι ειμαστε λεπροι και απαγορευεται να συναστρεφομαστε με τους υπολοιπους γιατι απλα κανουμε κατι που μας αρεσει...τραγικο κρατος καταστρεφεις τα μαγαζια σε μια τοσο δυσκολη περιοδο και χαρακτηριζεις σαν μαυρα προβατα τουσ καπνιστες μεγαλη επιτυχια..μπραβο σας φωστηρεσ
τυπε και να μην καπνιζουν σιγα ποιον πειραζει να κατσει σε μια παρεα καπνιστωνEntaξει για τα σταρμπακς ειναι τελειως διαφορετικη η συζητηση...
Απλά κανουμε σαν τρελοι για ξενόφερτα πραγματα, να ειμαστε στη μοδα δηλαδη
Τωρα αμα επιστρεψουμε στην απολυτη αναρχια, δηλαδη σε ολα τα καταστηματα, ολοι οι καπνιστες να καπνιζουν σαν φουγαρο στα μουτρα σου, τοτε ναι αν ειχε 1-2 μαγαζια μή καπνιστων θα εκαναν τζιρο. Αλλά και παλι ποσες παρεες ειναι αποκλειστικα μή καπνιστων?
Για αυτο καλυτερα να σας κοψουν την ασυδοσια μαχαιρι
εγω στα σταρμπακς μια φορα πηγα στη ζωη μου το 2003 αν θυμαμε καλα δεν ξαναπατησα ποτε το ποδι μου εκει
οσο για τον αν η ανθρωποι πιθικηζουν θα δεχτουν και το καταστημα μην καπνιζοντων σαν ενα νεο ειδος λαιφσταιλ μακρια απο τις εξαρτησεις αφου τελευταια ειναι και μοδα να εισαι αντικαπνιστης
εκει θα φτασουμε τυπαρα σε λιγο....μην φοβασαισιγα μην μας κανουν και σαπουνια τυπε
Ναι αλλά εγώ διαφωνώ με τέτοιες λύσεις..... Αυτό το πέρασες στα ψιλά μιας και ήταν το ζουμί της όλης κουβέντας????
Περί των άλλων σύντομα και περιεκτικά:
Όπως έχω ξαναγράψει σε μία κοινωνία όταν κλάνει ο ένας τη μυρίζουν κι οι υπόλοιποι.
Έτσι είναι! Δε σ'αρέσει? Τράβα στα βουνά.
Και για το μηχανόβιο που δε φόραγε κράνος και είναι 4 αιώνες σε κώμα πληρώνεις σα φορολογούμενος (κι αυτό το έχω ξαναγράψει). Να του βγάλουμε την πρίζα???
Περί των βιασμών και λοιπών ασυναρτησιών δε σχολιάζω. Δεν είναι ασυδοσία το κάπνισμα...
Αλλά ξέρω, ξέρω.... Δύσκολη η διαφορά για κάποιους.....
Τότε κάπνιζε μπροστά στα παιδιά σου, στους συναδέλφους στη δουλειά που δεν καπνίζουν, στον άγνωστο στην ταβερνα που θα πας να φας, δίπλα μου αν βρεθείς σε καμια καφετερία..
Το παθητικό κάπνισμα σκοτώνει πιο γρήγορα... (2,1 φορές αυξημένος κίνδυνος για ανάπτυξη καρκίνου του πνεύμονα για γυναίκες μη καπνίστριες με σύζυγο καπνιστή).
Κάπνιζε και πες και άλλες αμπελοφιλοσοφίες για τις προσωπικές ελευθερίες...
Οσο για τα βουνα που έγραψες....
Τέλος πάντων σου εύχομαι νασαι καλα και να καπνίζεις το τσιγαράκι σου μέχρι τα 100..
(Σε ένα και μοναδικό χώρο δε θα ισχύσει αυτό το μέτρο.. αλλά δεν πάει το μυαλό σας)
κάπνισμα τέλος
ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!
Είναι 12.00 και 1 λεπτό
κάπνισμα τέλος
ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!
Είναι 12.00 και 1 λεπτό
Το θεμα ειναι οτι καλλιεργουν το φοβο σε μαζες προβατων που ακολουθουν πιστευοντας τα ψευδη τους,βλεπε εμβολια,[glow=red,2,300]κουνουπια απο το Νειλο που αερογαμανε [/glow] κ ενα καρο παπαριες
σε μια χωρα που:
τρωει καθημερινα προστιμα για τη ρυπανση του περιβαλλοντος και δεν κανει τιποτε
το νεφος πανω απο τα καυσαερια των αυτοκινητων εχει πνιξει τους πολιτες της
σκοτωνονται καθημερινα δεκαδες απο υπερκαταναλωση αλκοολ (για το οποιο βεβαια ουτε λογος περιορισμου)
το καθε εργοστασιο της ΔΕΗ παραγει τοσο co2 καθημερινα οσο ολοι οι καπνιστες της Ελλαδας σε ολοκληρη τη ζωη τους
κ.λ.π.
οι μαλακες βρηκαν τη λυση που θα κανει καλυτερη την ποιοτητα ζωης των ανθρωπων!
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!
ελα παιχταρα Γαρδελη!!