Νέα

Κάπνισμα τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τα σταρμπακς πως πετυχαν στην ελλαδα

οι ανθρωπο πιθηκιζουν...δλδ οτι κανει ο ενας, το κανουν κι ολοι οι υπολοιποι...

ασε οτι ολοι θελουν να αγγιξουν το αμερικανικο τροπο ζωης..+ονειρο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν λεει, θα ειναι οπως καποτε στην νοτια αφρικη με τα παγκακια για λευκους και τα παγκακια για μαυρους. Εγω καπνιζω 22 χρονια, μακαρι να εξαφανιζοντουσαν τα τσιγαρα και απο τα περιπτερα για να μην μπει κανεις αλλος στο τριπακι

τοτε φιλε αφου θελουν να μας διαχωρισουν να κανουμε και το αλλο αυριο να βγει μια ωραια απαγορευση ολων των προιοντων καπνου στην ελλαδα δεν μπορεις απο τη μια να μου το πουλας με 70 τις 100 φορο και απο την αλλη να μου το απαγορευεις να το χρησιμοποιησω

ακομα και στην ολλανδια πλεον καταργησαν το νομο της καθολικης απαγορευσης και προχωρησαν σε διαχωρισμο καταστηματων απλο και κατανοητο

και τα καυσαερια βλαπτουν αλλα δεν ειδα μια απαγορευση των ι.χ στην αθηνα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αααααα!

Με προκαλείς!

Αναρχικοί και χούλιγκανς το τέλος σας ζυγώνει... η συνέχεια δική σου

Μικρό παιδί, ένα δεντρί στραβό

στον κήπο να φυτρώνει,

είδα και τον παππού μου ρώτησα

πως γίνεται να ισιώνει...

"Φροντίδα θέλει και στοργή

τέχνη και μαστοράδα

όλα έτσι θε να φτιάξουνε

στη γη μας τη ρημάδα.

Μα πρόσεχε! Μη γελαστείς!

Κόψιμο δεν τους πρέπει!

Αγάλι αγάλι θα σιαχτούν

Σαν του Όμηρου τα έπη.

Τρανά θα στέκουν και γερά

Ρίζες καλές αν έχουν.

Κι ευκαιρίες αν τους δοθούν

'π'αυτούς που τα προσέχουν.

Γι'αυτό αγόρι μου μικρό

της κόρης μου "βλαστάρι"

το "κόψιμο" να μην το θες

μα μοναχά το φτυάρι.

Τα "δέντρα" να τα προφυλάς

απ'του εχθρού το πριόνι

και στα όργανά του τα δειλά, με μια φωνή απ'τα σκοτεινα, της δόλιας σου καρδιάς τα βάθη

να τραγουδάς πιο δυνατά, με ζέση και με ανδρειά

[size=20pt]ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ[/size]

ένα on the fly κι απο μένα αφιερωμένο.....

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
βαλτε μας και μια σταμπα στο κεφαλι οτι ειμαστε λεπροι και απαγορευεται να συναστρεφομαστε με τους υπολοιπους γιατι απλα κανουμε κατι που μας αρεσει...τραγικο κρατος καταστρεφεις τα μαγαζια σε μια τοσο δυσκολη περιοδο και χαρακτηριζεις σαν μαυρα προβατα τουσ καπνιστες μεγαλη επιτυχια..μπραβο σας φωστηρεσ

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οι ανθρωπο πιθηκιζουν...δλδ οτι κανει ο ενας, το κανουν κι ολοι οι υπολοιποι...

ασε οτι ολοι θελουν να αγγιξουν το αμερικανικο τροπο ζωης..+ονειρο

εγω στα σταρμπακς μια φορα πηγα στη ζωη μου το 2003 αν θυμαμε καλα δεν ξαναπατησα ποτε το ποδι μου εκει
οσο για τον αν η ανθρωποι πιθικηζουν θα δεχτουν και το καταστημα μην καπνιζοντων σαν ενα νεο ειδος λαιφσταιλ μακρια απο τις εξαρτησεις αφου τελευταια ειναι και μοδα να εισαι αντικαπνιστης

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ακομα και στην ολλανδια πλεον καταργησαν το νομο της καθολικης απαγορευσης και προχωρησαν σε διαχωρισμο καταστηματων απλο και κατανοητο
συγκρινεις την ολλανδια με την ελλαδα τυπε? :2funny: :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ισα ισα το καταστημα που θα ειναι για μην καπνιζοντες θα ειναι μια προτωπορια οπου θα πηγαινουν ολοι εκει οσοι απεχθανονται τον καπνο αν το κρατος φτιαξει και μια σελιδα στο ιντερνετ που θα προωθει αυτα τα καταστηματα σιγουρα θα αποκτησουν και κοσμο και πελατεια δηλαδη τα σταρμπακς πως πετυχαν στην ελλαδα
Entaξει για τα σταρμπακς ειναι τελειως διαφορετικη η συζητηση...

Απλά κανουμε σαν τρελοι για ξενόφερτα πραγματα, να ειμαστε στη μοδα δηλαδη  :2on1: :2on1:

Τωρα αμα επιστρεψουμε στην απολυτη αναρχια, δηλαδη σε ολα τα καταστηματα, ολοι οι καπνιστες να καπνιζουν σαν φουγαρο στα μουτρα σου, τοτε ναι αν ειχε 1-2 μαγαζια μή καπνιστων θα εκαναν τζιρο. Αλλά και παλι ποσες παρεες ειναι αποκλειστικα μή καπνιστων?

Για αυτο καλυτερα να σας κοψουν  την ασυδοσια μαχαιρι :zfuck: :zfuck:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βαλτε μας και μια σταμπα στο κεφαλι οτι ειμαστε λεπροι και απαγορευεται να συναστρεφομαστε με τους υπολοιπους γιατι απλα κανουμε κατι που μας αρεσει...τραγικο κρατος καταστρεφεις τα μαγαζια σε μια τοσο δυσκολη περιοδο και χαρακτηριζεις σαν μαυρα προβατα τουσ καπνιστες μεγαλη επιτυχια..μπραβο σας φωστηρεσ
σιγα μην μας κανουν και σαπουνια τυπε :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Entaξει για τα σταρμπακς ειναι τελειως διαφορετικη η συζητηση...

Απλά κανουμε σαν τρελοι για ξενόφερτα πραγματα, να ειμαστε στη μοδα δηλαδη  :2on1: :2on1:

Τωρα αμα επιστρεψουμε στην απολυτη αναρχια, δηλαδη σε ολα τα καταστηματα, ολοι οι καπνιστες να καπνιζουν σαν φουγαρο στα μουτρα σου, τοτε ναι αν ειχε 1-2 μαγαζια μή καπνιστων θα εκαναν τζιρο. Αλλά και παλι ποσες παρεες ειναι αποκλειστικα μή καπνιστων?

Για αυτο καλυτερα να σας κοψουν  την ασυδοσια μαχαιρι :zfuck: :zfuck:
τυπε και να μην καπνιζουν σιγα ποιον πειραζει να κατσει σε μια παρεα καπνιστων
οσους ξερω εγω που δεν εχουν καπνισει ποτε δεν εχουν προβλημα
οι μονοι που κανουν σαν τρελοι σε μια τετοια φαση ειναι οι πρωην καπνιστες

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εγω στα σταρμπακς μια φορα πηγα στη ζωη μου το 2003 αν θυμαμε καλα δεν ξαναπατησα ποτε το ποδι μου εκει
οσο για τον αν η ανθρωποι πιθικηζουν θα δεχτουν και το καταστημα μην καπνιζοντων σαν ενα νεο ειδος λαιφσταιλ μακρια απο τις εξαρτησεις αφου τελευταια ειναι και μοδα να εισαι αντικαπνιστης

οπως με τα ποδηλατα...τα καγιεν...κτλ... ;)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ναι αλλά εγώ διαφωνώ με τέτοιες λύσεις..... Αυτό το πέρασες στα ψιλά μιας και ήταν το ζουμί της όλης κουβέντας????

Περί των άλλων σύντομα και περιεκτικά:

Όπως έχω ξαναγράψει σε μία κοινωνία όταν κλάνει ο ένας τη μυρίζουν κι οι υπόλοιποι.

Έτσι είναι! Δε σ'αρέσει? Τράβα στα βουνά.

Και για το μηχανόβιο που δε φόραγε κράνος και είναι 4 αιώνες σε κώμα πληρώνεις σα φορολογούμενος (κι αυτό το έχω ξαναγράψει). Να του βγάλουμε την πρίζα???

Περί των βιασμών και λοιπών ασυναρτησιών δε σχολιάζω. Δεν είναι ασυδοσία το κάπνισμα...

Αλλά ξέρω, ξέρω.... Δύσκολη η διαφορά για κάποιους.....

Τότε κάπνιζε μπροστά στα παιδιά σου, στους συναδέλφους στη δουλειά που δεν καπνίζουν, στον άγνωστο στην ταβερνα που θα πας να φας, δίπλα μου αν βρεθείς σε καμια καφετερία..
Το παθητικό κάπνισμα σκοτώνει πιο γρήγορα... (2,1 φορές αυξημένος κίνδυνος για ανάπτυξη καρκίνου του πνεύμονα για γυναίκες μη καπνίστριες με σύζυγο καπνιστή).
Κάπνιζε και πες και άλλες αμπελοφιλοσοφίες για τις προσωπικές ελευθερίες...
Οσο για τα βουνα που έγραψες....
Τέλος πάντων σου εύχομαι νασαι καλα και να καπνίζεις το τσιγαράκι σου μέχρι τα 100..

(Σε ένα και μοναδικό χώρο δε θα ισχύσει αυτό το μέτρο.. αλλά δεν πάει το μυαλό σας)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Τότε κάπνιζε μπροστά στα παιδιά σου, στους συναδέλφους στη δουλειά που δεν καπνίζουν, στον άγνωστο στην ταβερνα που θα πας να φας, δίπλα μου αν βρεθείς σε καμια καφετερία..
Το παθητικό κάπνισμα σκοτώνει πιο γρήγορα... (2,1 φορές αυξημένος κίνδυνος για ανάπτυξη καρκίνου του πνεύμονα για γυναίκες μη καπνίστριες με σύζυγο καπνιστή).
Κάπνιζε και πες και άλλες αμπελοφιλοσοφίες για τις προσωπικές ελευθερίες...
Οσο για τα βουνα που έγραψες....
Τέλος πάντων σου εύχομαι νασαι καλα και να καπνίζεις το τσιγαράκι σου μέχρι τα 100..

(Σε ένα και μοναδικό χώρο δε θα ισχύσει αυτό το μέτρο.. αλλά δεν πάει το μυαλό σας)

Άλλα ντ'άλλα....

Τέσπα. Να'σαι καλά και συ και να μην καπνίσεις ποτέ και να φτάσεις τα 200.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
κάπνισμα τέλος
ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!
Είναι 12.00 και 1 λεπτό :grin: :grin: :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κάπνισμα τέλος
ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!
Είναι 12.00 και 1 λεπτό :grin: :grin: :grin:

λες ρε φιλε να απαγορευτει και στα σπιτια μας ελεος δηλαδη σε λιγο θα ερχονται μπατσοι σπιτι μας και θα βαζουν καμερες να δουν τι κανουμε στα σπιτια μας τελικα η εποχη του οργουελ εφτασε

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
το ολο θεμα γινεται γιατι στα ταμεια δαπανωνται πανω απο 200.000.000ευρω μονο κ μονο στην Ελλαδα για προγραμματα,χημειο κτλ κτλ)
στα @@ τους για την υγεια μας.
Ειδικα την ψυχικη.Το θεμα ειναι οτι καλλιεργουν το φοβο σε μαζες προβατων που ακολουθουν πιστευοντας τα ψευδη τους,βλεπε εμβολια,κουνουπια απο το Νειλο που αερογαμανε κ ενα καρο παπαριες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το θεμα ειναι οτι καλλιεργουν το φοβο σε μαζες προβατων που ακολουθουν πιστευοντας τα ψευδη τους,βλεπε εμβολια,[glow=red,2,300]κουνουπια απο το Νειλο που αερογαμανε [/glow] κ ενα καρο παπαριες
:2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
σε μια χωρα που:

τρωει καθημερινα προστιμα για τη ρυπανση του περιβαλλοντος και δεν κανει τιποτε
το νεφος πανω απο τα καυσαερια των αυτοκινητων εχει πνιξει τους πολιτες της
σκοτωνονται καθημερινα δεκαδες απο υπερκαταναλωση αλκοολ (για το οποιο βεβαια ουτε λογος περιορισμου)
το καθε εργοστασιο της ΔΕΗ παραγει τοσο co2 καθημερινα οσο ολοι οι καπνιστες της Ελλαδας σε ολοκληρη τη ζωη τους
κ.λ.π.

οι μαλακες βρηκαν τη λυση που θα κανει καλυτερη την ποιοτητα ζωης των ανθρωπων!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!

Αχαχαχαααχαχαααααχα, πες μας τώρα ότι ο Αβραμόπουλος που έκανε πρώτος τον νόμο είναι αριστερός.

Αχαχαχαχααχαχαχαχ, έχεις ρετάρει τελείως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom