Νέα

Κανένας για πρέφα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Έχω να παίξω από φοιτητής στο ΕΜΠ. Χωρίς μιζέρια παίζαμε, και επιπλέον (επειδή δε γουστάραμε την κωλοφαρδία) ΔΕΝ γράφαμε τους ʼσσους.

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Οι άσσοι είναι όντως κολοφαρδία αλλά έχει και αυτό το γούστο του. Ιδίως αν είναι κανείς άσχετος και μπει μέσα και γράψει και τους άσσους γίνεται πανηγύρι.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οι άσσοι είναι θέμα συμφωνίας.. σε κλασσική πρέφα μιζέρια ποτέ...

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Ρε συ χωρίς μιζέρια δε μπαίνει ο παίκτης στα στενά. Δεν έχει πέντε μπάζες τα πετάει μέσα και πάει για άλλα. Ενώ με μιζέρια όταν κινδινεύει να αναεβάσει κάσα αναγκάζεται πολλές φορές να αγοράσει. Και έτσι γίνεται το παιχνίδι πιο συναρπαστικό.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ναι καλή η μιζέρια.. για μελλοθάνατους όμως..

OP
OP
F

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν κύριοι χαίρομαι που υπάρχει συμμετοχή. Μέχρι στιγμής εγώ και ο σύντροφος mathimatikos ειμαστε σιγουρα μέσα και σκεφτόμαστε να αναζητήσουμε καφενείο, μάλλον στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, εκτός και αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση.
Παρακαλώ όσους ενδιαφέρονται για άμεση συμμετοχή, ας πούμε το ερχόμενο Σάββατο, ας μου στείλουν προσωπικό μήνυμα, να το οργανώσουμε.
Μια σαραντάρα χωρίς μιζέρια γιατί, όντως, είναι για ισοβίτες...

Επισκέπτης
Τελικα κι αλλοι ξεθάβουνε παλια θρέντ!  :dancing:

Συνημμένα

• νεκροθαφτης.jpg
    νεκροθαφτης.jpg
    142,5 KB · Εμφανίσεις: 12

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Γεια σας χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους. Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω καθότι...δεν εχω νέα. Τελικά τρεις άνθρωποι για πρέφα (φαντάζομαι άνω των 40 γιατί οι νεότεροι απλά αγνοούν το άθλημα) δεν υπάρχουν; Οι επίδοξοι πρεφαδόροι ας στείλουν και pm αν θέλουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom