Συνεχίζεις να είσαι θρασύς....
Όταν έγραψα το προηγούμενο δεν είχαν σβήσει τίποτα από τα δικά σου.Τότε δεν απάντησες...Όταν τα έσβησαν βρήκες ευκαιρία να κάνεις τον έξυπνο...Αλλά εσύ και κάποιοι όμοιοι σου έχετε δείξει την ΟΝΕΔιτικη εξυπνάδα σας προ πολλού.
Λοιπόν, θα σου απαντήσω μία τελευταία φορά.
Απάντησα στο ποστ σου ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ.
Δεν είμαι όλη μέρα μέσα , συνδεδεμένος.
Δεν περιστρέφεται όλη η γη ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
Δεν γνωρίζω (ειλικρινά μιλάω) αν πράγματι σβήστηκαν πρώτα τα δικά σου πόστ. Εγώ όταν μπήκα, είχαν σβηστεί όλα.
Αν έγινε έτσι όπως λές, πιθανώς κάποιο λόγο είχαν οι mods, ίσως γιατί τα μυνήματα σου ήταν πιο ....πιπεράτα.
Προσπαθώ να σου απαντώ κόσμια, δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η επίθεση, ο ακραίος λόγος.....
Από που βγάζεις το συμπερασμα ότι είμαι ΟΝΕΔΙΤΗΣ ; Πίστεψε με δεν είμαι.
Δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι μπορεί όταν έγιναν αυτά , να μην ήμουν καν μέσα ;
Γιατί μου χρεώνεις αυτή την κουτοπονηριά ;
Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι έγιναν έτσι τα πράγματα όπως εσύ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ;
Δεν καταλαβαίνω που βρήκες το θράσος στα γραφόμενα μου .
Η κόντρα μας ξεκίνησε όταν σου ζήτησα απλά να μιλάς χωρίς βρισιές, και μάλιστα χωρίς να σχολιασω την ουσία των όσων έγραφες, μόνο το ύφος.
Παρόλα αυτά, για τελευταία φορά σου λέω πως δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.
Αν θες , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
Ειλικρινά, προσπαθώ πολύ να έιμαι ευγενικός, με αποκαλείς όμως με διαφορους χαρακτηρισμούς, χωρίς να ξέρεις τίποτα θετικά, και ειλικρινά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ.
Απλά έτυχε να διαφωνήσω με το ύφος γραφής σου.
Αν η ηλικία που γράφεις είναι αληθής, σου εύχομαι ειλικρινά καλή σύνταξη, καλοφάγωτη, με ξεγέλασες όμως με το πάθος σου.
Ξέρω να σέβομαι έναν μεγαλύτερο μου, και δεν θα συνεχίσω άλλο την συζήτηση αυτή.
Μπορείς να μάθεις απο τους άλλους χρήστες του σάιτ, αν είμαι άτομο φανατισμένο με οτιδήποτε γενικά, και αν σέβομαι ακόμα και το τελευταίο παιδαρέλι που θα μπει στο σάιτ, πόσο μάλλον έναν ανθρωπο της ηλικίας σου.
Θέλω όμως να καταλάβεις ότι αυτα που μου προσάπτεις, ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ.
Παρακαλώ τον stavros να επιβεβαιώσει ότι μόλις μπήκα και είδα πως είχαν σβηστεί τα ποστ μας, του έστειλα πμ (μάλιστα για πρώτη φορά ever - δεν τον γνωρίζω), λέγοντας του πως δεν με πειράζει, και ότι έκανε καλά ,γιατί ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .
Σταματώ την συζήτηση εδώ από μέρους μου, δεν είχα σκοπό να ξεφύγω, όμως ειλικρινά, βγάζεις αυθαίρετα - λάθος συμπεράσματα.
Φιλικά, και ελπίζω με καλή πίστη αυτή τη φορά να μην με ....παρερμηνεύσεις !
Υ.Γ.:
Και πάλι καλή σύνταξη.
Δεν σου κρύβω ότι σε ζηλεύω, πολύ θα ήθελα να είμαι στη θέση σου και να αράξω στις ʼνδεις, αλλά έχω ακόμη καμιά 30αριά χρόνια δουλειάς μπροστά μου, και ειλικρινά δεν το πολυπιστεύω ότι θα έρθει ποτέ αυτή η στιγμή και για μένα.....
Ελπίζω η διαμάχη μας να τέλειωσε εδώ.