Νέα

Καλύτερος πρωθυπουργός μεταπολιτευτικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απ' όσο έχετε ζήσει, ακούσει, μάθει, καταλάβει, ποιος πρωθυπουργός μετ

• Κωνσταντίνος Καραμανλής

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Γεώργιος Ράλλης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ανδρέας Παπανδρέου

Ψήφοι: 3 37,5%
  • Ξενοφών Ζολώτας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Κώστας Σημίτης

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Κώστας Καραμανλής

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
το τελευταιο post μου ουσιαστικα σατηριζει την πηγη που αναφερεσε και οχι εσενα προσωπικα..στην ουσια μου λες πως δεν θες να συζητησουμε οταν με παραπεμπεις στην wikipedia οπου υπαρχουν απλες αναφορες γεγονοτων και οχι θεσεις.συνεπως αφου δεν εχεις διαθεση το αφηνουμε για αλλη φορα.

Επισκέπτης
εγραψες οτι οι κομμουνιστες ειναι οι νουμερο 1 προδοτες της χωρας!!σε παραπεμπω λοιπον εκει για να διαβασεις τα γεγονοτα και να κρινεις ποιον ηταν ο προδοτης!!πολιτικες συζητησεις τετοιου ειδους εχω κανει εδω μεσα πολλες φορες και οι περισσοτεροι γνωριζουν τις θεσεις μου οπως και τις πεποιθησεις μου!!

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιο (περιορισμένο) θετικό έργο συνδέω πρωτίστως με τον Κώστα Σημίτη και δευτερευόντως με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Πιστεύω όμως ότι αυτό το περιορισμένο θετικό έργο το πέτυχαν μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, χωρίς σοβαρή βοήθεια από την κοινωνία, σχεδόν ξεκομμένοι από το ρεύμα και χωρίς ικανούς συμπαραστάτες... Ο Καραμανλής βέβαια από θέση ισχύος στα 1974-1980 ενώ ο Σημίτης ακροβατώντας απίστευτα!...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γνώμη μου είναι ότι ένα thread για τη Δικαστική Εξουσία, το δικαστικό σώμα, τον "νομικό πολιτισμό" μας κ.λ.π. έχει θέση στην κατηγορία αυτή και όχι στα Γενικά Θέματα. "ΔΙΑΧΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ" ΓΑΡ από τα bourdela.com ... Εξουσία δεν είναι μόνο η "Κυβερνητική" σύνθεση Εκτελεστικής και Νομοθετικής Εξουσίας!...

Νομίζω λοιπόν ότι εδώ είναι η θέση του thread: "Αυξήσεις δικαστών..." κύριοι Συντονιστές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom