jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
πολυ το χρησιμοποιεις αυτο σου εχει γινει συνηθεια;
Κάνα νέο για την απόπειρα δολοφονίας του Παζαίτη από Αμερικάνους πράκτορες σε συνεργασία με τους Ελοχίμ δεν υπάρχει;
Μην κακαρίζεις τόσο πολύ αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να βρεθείς σε κάνα γιορτινό τραπέζι γεμιστός με κάστανα.
Ρε γμτ αυτήν την καραμέλα δεν την βαρεθήκατε;;;μην βαζεις ιδεες θα χυμηξει ο κουρασμενος
Ρε γμτ αυτήν την καραμέλα δεν την βαρεθήκατε;;;
Ρόμπες ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
Θέμα: ΠΑΣΟΚ,ένα κόμμα που σβήνει(έφτασε η αρχή του τέλους;;;)
Nα σβήσει...να πάνε όλοι στο διάολο...οι μπάσταρδοι,30 χρόνια λαμογιάς !!!! έφτασε ο κόσμος να τρέχει για συσίτιο και να ψάχνει στα σκουπίδια.....ΑΙΣΧΟΣ !! ΝΤΟΠΗ!!!
το θέμα όμως είναι πως αντί οι ψηφοφόροι του να το στήλουν στον πάτο - στις επόμενες εκλογές- να δείτε που θα το ξαναψηφίσουν,επειδή θα αλλάξει 2-3 στελέχη και καλά ...και θα γίνει ένα νέο κόμμα για τον πολίτη..και τέτοιες παπαριές που ήδη έχουν αρχίσει και ξεστομίζουν τα στελέχη του,που οραματίζονται αρχηγίες....ΡΕ ΟΥΣΤ !! ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ !!!
σιγα θα κοψει το γαλα
Για να μην πικραίνεσαι;;;κανονικα σβησιμο ηθελε
φίλε μου...δυστυχώς οι "δικοί" σου,φρόντισαν να μην υπάρχει ούτε γάλα σε πολλά σπίτια σήμερα...και άνθρωποι εν έτη 2011....να ψάχνουν να βρουν κάτι να φάνε στα σκουπίδια.....και δυστυχώς το βλέπεις,το ζεις καθημερινά,δεν είναι φήμες....
Και οι δικοί σου,ναι;;;πολλοι φροντισαν γιαυτο
Απο το 1974 ΟΛΕΣ οι πολιτικες δυνάμεις ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,Η ΜΕΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣφίλε μου...δυστυχώς οι "δικοί" σου,φρόντισαν να μην υπάρχει ούτε γάλα σε πολλά σπίτια σήμερα...και άνθρωποι εν έτη 2011....να ψάχνουν να βρουν κάτι να φάνε στα σκουπίδια.....και δυστυχώς το βλέπεις,το ζεις καθημερινά,δεν είναι φήμες....
πολυ το χρησιμοποιεις αυτο σου εχει γινει συνηθεια;
Κανά νέο από τον μόνο πρωθυπουργό που παραιτήθηκε έχοντας παρει 3 μέρες πριν ψήφο εμπιστοσύνης υπάρχει ή είναι απασχολημένος παίζοντας με το αηφον του γερουλάνου;
Μωρή Ντανιέλα σουρλουλού, έκανες αυτό που σου είπα ή γύρναγες πάλι με πάκια και έγλειφες τις ψωλές τους;
το χρησιμοποιώ για τη σούφρα σου πόρνη της Ιπποκράτους!
"Οι αχόρταγες"
λεπτομέρειες...έβαζα τη μία να μου γλύφει μπαλάκια και να μου κάνει γλυφοκώλι
μπας και τα εχεις μπερδεψει;