Νέα

Δημοψήφισμα/Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΙ...???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 157 34,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 298 65,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    455

Επισκέπτης
Δεν ξερω, εχουμε φωτογραφια της απο τοτε? Αλλωστε και η τωρινη φωτογραφια δε λεει και κατι, ειναι πολυ θολη. Αλλα ΟΚ δεν ειναι και κανα τερατουργημα!

Δὲν εἶναι αὐτὸ τὸ ζήτημα, ἀλλὰ ὁ γάμος μετὰ ...Ἰνδονησίας ὡσὰν νὰ ἦτο ναυτικὸς τῷ 1950.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δεν θα το έλεγα αυτό ... παράγει έργο κι ας μην το βλέπεις. Εργάζεται πυρετωδώς για να κόψει τις επικουρικές από τα γερόντια , τις προάλλες αποφάσισε μια αύξηση της ΔΕΗ , τώρα μαζί με τον εξουθενωμένο επεξεργάζεται μείωση του κατώτατου μισθού , εγώ βλέπει οτι δουλεύει . 

Μιλωντας για ΔΕΗ εχει απο τα υψηλοτερα OPEX για εταιρεια ηλεκτρισμου στην Ευρωπη. Μου κανει εντυπωση πως ακομα και τωρα, ενα βημα πριν το θανατο της χωρας και ενω εχουμε κυβερνηση συνεργασιας με πρωθυπουργο που δε θα επρεπε να νοιαζεται για το πολιτικο κοστος δε γινεται απολυτως τιποτα. Καμια γενναια αποφαση, καμια μεταρυθμιση. Απογοητευση.

Επισκέπτης
ολοι αχρηστοι ειναι

ολοι οι επιστημονες μαζευτηκαν εδω μεσα

:jerking: :jerking: :jerking:

Ἐμεῖς εἴμεθα ἄχρηστοι, ἀλλὰ ὁ κ. πρωθυπουργὸς ἐξειλήχθη κοινωνικῶς καὶ ἐπαγγελματικὸς ἐπειδὴ ἦτο ἀνδρείκελον τοῦ Ἀ. Παπανδρεόυ καὶ τίποτε περισσότερον.

Συνημμένα

• hand-puppet4251.jpg
    hand-puppet4251.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 20

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ἐμεῖς εἴμεθα ἄχρηστοι, ἀλλὰ ὁ κ. πρωθυπουργὸς ἐξειλήχθη κοινωνικῶς καὶ ἐπαγγελματικὸς ἐπειδὴ ἦτο ἀνδρείκελον τοῦ Ἀ. Παπανδρεόυ καὶ τίποτε περισσότερον.

ειδαμε και τα καμαρια του φιλελευθερισμου

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
-ΡΕ βαλτε τον σου-φρΑΙμ στο τιμονι να ανταλλαξει καμια μικροσοφτ με γερμανο να χεστουμε στο ταληρο,ολο παντοφλακηδες τζιτζιφιογκους μας μοστραρουνε.... :2funny: :2funny:
ΣΟΥ-ΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΓIΝΕΙΑ ΠΙΣΩ .... :2funny: :2funny:
Αντι αυτου μας φορτωσανε τον γυαλακια-παντοφλακια-προικοθηρα-ξεπεσμενο ζιγκο παπαδημο και τον ηρωα σου-φραιμ τον εχωσανε βαθεια...φτου σας...ΦΩΤΙΑ να πεσει να σας καψει...
:2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.455
Πόντοι
2.606
-παρτε το χαμπαρι...με ψηφο και υπομονη μας καναν τη σουφρα σα μουνι....και τον ΜΠΑΤΜΑΝ με τον ΡΟΜΠΙΝ να βαλουμε για μπροσταρη...το κουστουμι ειναι ραμμενο....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αν δεν ξερετε τι ψηφιζεται δεν σας φταιει κανεις

Τυπε μου εσυ πολιτικος πρεπει να εισαι  :think:
Διοτι αλλο σε ρωτησα κι αλλο μου απαντησες.

Στην ερωτηση "Ποιον φιλελευθερο πρωθυπουργο ειχε η Ελλαδα απο καταβολης Ελληνικου κρατους?" η σωστη απαντση θα ηταν "Τον κ.Ταδε" ή "Τους κυριους 1,2,3,..." ή "Δεν ειχε, δεν ξερω κι αν ειχε, απλα πεταξα μια μαλακια πιο πριν". Εσυ ομως απαντησες "Αν δεν ξερεις τι ψηφιζεις δε φταιει κανεις". Τετοιου ειδους απαντησεις δινουν δυο ειδων κοινωνικες ομαδες:
1. Οι πολιτικοι.
2. Οι μαθητες που ειναι αδιαβαστοι.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εβλεπα  κατι χαμενα κορμια προχττες στην τηλεωραση τρεχανε σαν τρελη να φιλισουν το χερι του παπανδρεου τι λες τωρα!!!!!κσι του λεγανε σε θελουμε για πρωθυπουργο  δηλαδη ποσα λεφτα κονομανε  απο αυτον το χαμενο  ολοι πρασινοφρουροι ειναι ?

Επισκέπτης
Τυπε μου εσυ πολιτικος πρεπει να εισαι  :think:
Διοτι αλλο σε ρωτησα κι αλλο μου απαντησες.

Στην ερωτηση "Ποιον φιλελευθερο πρωθυπουργο ειχε η Ελλαδα απο καταβολης Ελληνικου κρατους?" η σωστη απαντση θα ηταν "Τον κ.Ταδε" ή "Τους κυριους 1,2,3,..." ή "Δεν ειχε, δεν ξερω κι αν ειχε, απλα πεταξα μια μαλακια πιο πριν". Εσυ ομως απαντησες "Αν δεν ξερεις τι ψηφιζεις δε φταιει κανεις". Τετοιου ειδους απαντησεις δινουν δυο ειδων κοινωνικες ομαδες:
1. Οι πολιτικοι.
2. Οι μαθητες που ειναι αδιαβαστοι.

Λεπτομέρειαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom