Νέα

Καλύτερος πρωθυπουργός μεταπολιτευτικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απ' όσο έχετε ζήσει, ακούσει, μάθει, καταλάβει, ποιος πρωθυπουργός μετ

• Κωνσταντίνος Καραμανλής

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Γεώργιος Ράλλης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ανδρέας Παπανδρέου

Ψήφοι: 3 37,5%
  • Ξενοφών Ζολώτας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Κώστας Σημίτης

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Κώστας Καραμανλής

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν πείθεις, οπότε ξαναγύρνα στο πόστο σου στα τραπεζάκια έξω από τα αμφιθέατρα.

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πιστεύω ότι αρκετοί συμφωνουν με αυτά, όπως και εγω συμφωνω με κάπια πραγματα που διαβάζω. Βέβαια ανθρωποι σαν εσένα δεν υπάρχει περιπτωση να επεξεργαστουν  δεδομένα και άλλες οπτικες  που διαβάζουν και γιαυτο δεν πειθονται από τιποτα , εκτος απτον παππου και τον μπαμπα (μεχρι που γερνανε και γινονται και αυτοι παππουδες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η μόνη οπτική γωνία που επεξεργάζεσαι είναι η αποκτήνωση της κοινωνίας προς όφελος των εχόντων.

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Todok δεν θα σε ακολουθήσω άλλο σε αοριστολογίες και εγωκεντρικους λεκτικους διαπληκτισμούς. Αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο επί κάποιου θέματος πες το.

Αλλιως τα "αποκτηνωση της κοινωνίας" "οφελος των εχόντων" και οι λοιπές γραφικότητες, είναι μια ξυλινη αοριστη γλώσσα, που φεύγει με τη πρώτη ρόη από το καζανάκι της τουαλέτας

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πέφτεις σε αντιφάσεις.

Επισκέπτης
ρε bomcast σεβαστες οι αποψεις σου!!θα επρεπε ομως να σεβεσαι τις αποψεις των αλλων και να χρησιμοποιεις καλυτερο λεξιλογιο!!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ο ένας χειρότερος απ'τον άλλο ρε παιδιά,τι να πούμε.Πάντως εγώ θα ήθελα να δω ρε παιδιά τον δημοσθένη τον βεργη(!) πρωθυπουργό αν και δεν είναι στη λίστα!! Μπορει να πηγαίναμε χάλια έξω αλλά θα γαμούσαμε όλοι καλά,χαχα! Το φαντάζεστε? θα ήταν επίτιμο μέλος του Site ο Καυλιάρης(με χλαμύδα και τρέλλα)!!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μα δεν έχει εκφρασει κάποια αποψη ακόμα ο TODOK. Απλα γραφει εκει πέρα 5 λέξεις συνήθως, που είτε είναι κακοβουλες κρίσεις, είτε αοριστολογίες, είτε κραζει διαφορους για την ορθογραφια τους, με ενα κρυο χιουμορ που μόνο γέρος μπορεί να έχει (αυτό το χιουμορ που εχουν οι κύριοι που μιλάνε στην καθαρεύουσα και φορανε αυτό το χαρακτηριστικό καπέλλο και κραταν και ένα μπαστούνι)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ιδιαίτερα ο συνδικαλισμός μέσα στα πανεπιστημια είναι ΑΙΔΙΑ! Τρελένομαι και μόνο που σκέφτομαι πόσο πρόβατα είμαστε και καταντησαμε τα πανεπιστημια ανδρο και φυτώριο των κομματων! Ειναι τέτοιο το μέγεθος της ξεφτιλας που δεν φανταζόμαστε. Η μόνη χώρα που στις Ευρωπαικές συνδιασκέψεις Υπουργών παιδείας και εκπροσώπων των φοιτητών, η Ελλάδα στέλνει μόνο τον εκάστοτε Υπουργό / Υφυπουργό. Είναι εντελώς ξεφτίλα στο κομματικό βωμό να χάνει η Ελλάδα ευκαιρίες προόδου. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ΝΔ είναι η πρώτη δυναμη στους φοιτητές, με διαφορά και διαχρονικά.

Επισκέπτης
Ο καλύτερος πρωθυπουργός μεταπολεμικά;
Gpap.png

ʼντε μιας και το ξεκινήσαμε ας βάλουμε και τον καλύτερο προπολεμικά!
Metaxas1.jpg

Μετά την μεταπολίτευση όλοι ήταν για τα μπάζα ...

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αλλα λογια να αγαπιομαστε...εγω ο εγγονος,ο αλλος ο παππους κι εσυ η σημερινη γενια που εχει το δικιο...Αν ειναι ετσι φιλε μου τοτε εσυ ευθηνεσαι για τα χαλια μας αν εγω ειμαι ο εγγονος κι ο αλλος ο πααππους...

Δεν καταλαβες psaxnw, και εγώ εγγονός είμαι, αλλά όχι από αυτούς που λένε "ο παππους μου , μου είπε....." και νομίζουν ότι αυτό είναι επιχειρημα για μια σοβαρή συζήτηση.

Μάθε να κάνεις διάλογο επί της ουσίας αυτόυ που  λέει κάποιος.
Η ουσία σε αυτό που σου είπα είναι :

"""""""Εσύ νομιζεις είσαι ο μόνος εγγονος στην ελλαδα που του είπε ο παππους του παραπλησια πραγματα?""""""""

Και επίσης ότι οι φανατισμένοι με το αριστερά-δεξιά υπάρχει μια τάση να περιθωριοποιούνται στα κόμματα την σημερον ημέρα, αγαπητέ trans.

Εσυ έμεινες στο παππούδες-εγγόνια, που απλά είναι μια παρομοίωση, ετσι για να γίνω λίγο πιό δεικτικός στο πως σας φανταζομαι σαν άτομα, συμφωνα με αυτά που λέει ο καθένας μέσα εδώ. Αλλά δεν είναι αυτή η ουσία

Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Φίλε Λάκη ειλικρινά πιστεύω να το έβαλες για πλάκα αλλιώς δεν ξέρω τι να πω πραγματικά

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν καταλαβες psaxnw, και εγώ εγγονός είμαι, αλλά όχι από αυτούς που λένε "ο παππους μου , μου είπε....." και νομίζουν ότι αυτό είναι επιχειρημα για μια σοβαρή συζήτηση.

Μάθε να κάνεις διάλογο επί της ουσίας αυτόυ που  λέει κάποιος.
Η ουσία σε αυτό που σου είπα είναι :

"""""""Εσύ νομιζεις είσαι ο μόνος εγγονος στην ελλαδα που του είπε ο παππους του παραπλησια πραγματα?""""""""

Και επίσης ότι οι φανατισμένοι με το αριστερά-δεξιά υπάρχει μια τάση να περιθωριοποιούνται στα κόμματα την σημερον ημέρα, αγαπητέ trans.

Εσυ έμεινες στο παππούδες-εγγόνια, που απλά είναι μια παρομοίωση, ετσι για να γίνω λίγο πιό δεικτικός στο πως σας φανταζομαι σαν άτομα, συμφωνα με αυτά που λέει ο καθένας μέσα εδώ. Αλλά δεν είναι αυτή η ουσία
bombmast μα την παναγια δεν μπορω να σε παρακολουθησω...Οταν μου γραφεις οτι ο Καραμανλης ειναι καλος πολιτικος με θετικο αντικτυπο για τη χωρα κι οτι ο Μητσοτακης ειναι ο πιο αδικημενος τοτε δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να μιλησω μαζι σου σοβαρα και με επιχειρηματα οπως λες...Οσο κι αν εχουν ουσια τα ποστ σου,χανεις κατ εμε παντα, καθε προοπτικη αξιοπιστου συνομιλητη.Μπορει να το πεις ελειψη επιχειρηματων ή οτιδηποτε αλλο αλλα δεν θα μπω στη διαδικασια να ασχοληθω με καποιον που πιστευει οτι ''ο Καραμανλης ειναι καλος πολιτικος με θετικο αντικτυπο για τη χωρα κι οτι ο Μητσοτακης ειναι ο πιο αδικημενο''...Και μην μου γραψεις παλι οτι εχεις ψηφισει και Σημιτη γιατι δεν μου λεει απολυτως τιποτα....

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Καραμανλής λόγω ΕΟΚ και Σημίτης λόγω ΟΝΕ και οργανωτικών ικανοτήτων (όσο του το επέτρεψαν οι διάφοροι)

mangasuthu

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
0
αφήστε παιδιά, κακά τα ψέματα. ο Σημίτης είναι ο κορυφαίος πρωθυπουργός του αιώνα...πέρα από την ΟΝΕ, συμμάζεψε την οικονομία, τοποθέτησε την Ελλάδα στον πυρήνα της διαδικασίας λήψης αποφάσεων στην ΕΕ, έβαλε την Κύπρο στην ΕΕ και οργάνωσε τους Ολυμπιακούς.
ο Καραμανλής, ναι μεν μας έβαλε στην ΕΟΚ, αλλά μην ξεχνάτε ότι ήταν η κύρια αιτία που μετανάστευσαν οι παπούδες και οι γονείς μας στη δεκαετία του 60 και που τσιμεντοποιήθηκε η Αθήνα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε παιδιά....μια ζυγαριά είναι όλα αυτά.

Φυσικά και μαγκιά του Σημίτη η ΟΝΕ, αλλά χωρίς να είμαστε στην ΕΕ που μας έβαλε ο Καρα, δεν θα τα είχε κάνει. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι επί Σημίτη, έχει λάβει χώρα η μεγαλύτερη μετακίνηση χρήματος προς τους προνομιούχους στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας (χρηματιστήριο).

Και φυσικά ο Καρα φταίει για την Αθήνα (και για πολλά άλλα), αλλά χωρίς την ΕΕ, μπορεί (μπορεί είπα...μην αρχίσετε τις φάπες οι ενάντιοι της ΕΕ) και να πεινάγαμε σήμερα.

Σκεφτείτε ότι με παροχές από λεφτά της ΕΕ κάνουν όλοι σήμερα πρόγραμμα και εξαγγελίες προ- και μετά- εκλογικά. ʼλλοι τα έδιναν και όλα, και ας τα έπαιρναν από την ΕΕ.

Μια ζυγαριά είναι όλα και πιστεύω ότι κυρίαρχη πολιτική φιγούρα είναι μάλλον ο Καρα, ο οποίος φέτος θα ήταν και 100 χρονών.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σκεφτείτε ότι με παροχές από λεφτά της ΕΕ κάνουν όλοι σήμερα πρόγραμμα και εξαγγελίες προ- και μετά- εκλογικά. ʼλλοι τα έδιναν και όλα, και ας τα έπαιρναν από την ΕΕ.

μια παρατηρηση μονο που ειναι και ασχετη με το θρεντακι, απλα παιρνω την ευκαιρια απο το αποσπασμα του γιωργου.
δυστυχως ξερουμε και ακουμε μονο για τα κονδυλια που παιρνουμε απο την ε.ε.
για τα κονδυλια που δινουμε εμεις, ουτε λογος..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μια παρατηρηση μονο που ειναι και ασχετη με το θρεντακι, απλα παιρνω την ευκαιρια απο το αποσπασμα του γιωργου.
δυστυχως ξερουμε και ακουμε μονο για τα κονδυλια που παιρνουμε απο την ε.ε.
για τα κονδυλια που δινουμε εμεις, ουτε λογος..

Ορθόν.

Νομίζω υπολείπεται μία μαθηματική πράξη για να έχουμε το ακριβές ποσό, αλλά και το "διάνυσμά" του.

Στο βαθμό που γνωρίζω, το διάνυσμα δείχνει προς το μέρος μας.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ορθόν.

Νομίζω υπολείπεται μία μαθηματική πράξη για να έχουμε το ακριβές ποσό, αλλά και το "διάνυσμά" του.

Στο βαθμό που γνωρίζω, το διάνυσμα δείχνει προς το μέρος μας.

επισης ορθον/ος

και εγω στο βαθμο που γνωριζω ετσι περιπου το εχω στο μυαλο μου.
αυτο που με απασχολει ειναι ο βαθμος που γνωριζουμε..  :grin:

Επισκέπτης
Ο καλύτερος πρωθυπουργός μεταπολεμικά;
Gpap.png

Kι όμως, το υπέρτατο καλό που υπήρχε στην εποχή του ξέρετε ποιο ήταν? Ότι πήγαινες στις δημόσιες υπηρεσίες και στεκόντουσαν όλοι ΣΟΥΖΑ! ʼντε πήγαινε τώρα και θα δεις πολλούς μουστακαλήδες να καπνίζουν (παρότι έχει απαγορευτεί το κάπνισμα) και να πίνουν το καφεδάκι τους με το πουκάμισο (και την κοιλιά) έξω από το παντελόνι, και κάτι 40φεύγα καμένες κότες να λιμάρουν τα νύχια τους και να σε γράφουν στην μουνάρα τους!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom