Αυτά είναι από τις σημειώσεις σε σεμινάριο τις ΟΝΝΕΔ;Πάντως όλα είναι ΛΑΘΟΣ.
64 ετών είμαι,και περιμένω να πάρω σύνταξη να την αράξω με τα Λάμα στις ʼνδεις να βλέπω τους Κόνδορες και να μασάω φύλα Κόκας.Όχι Κοκαΐνη που σας κερνούν οι δικοί σας,για να λέτε τις βλακείες που γράφεις.
Κόλλησες εσύ, ότι έχω σημειώσεις σεμιναρίου της ΟΝΝΕΔ. Ποτέ δεν συνδικαλίστικά ούτα μέσα στο πανεπιστημιο ούτε γενικότερα. Θεωρώ ότι στα χρόνια μας ο κομματισμός τα έχει γαμήσει όλα. Αυτό που πρέπει να υποστηρίζουμε είναι τις σωστές κατευθύνσεις και όποιο κόμμα πιστεύω ότι τις εξυπηρετεί καλύτερα, αυτό και ψηφίζω. Γιαυτό όταν ήξερα ότι ο Σημιτης θα στηρίξει καλύτερα αυτές τις κατευθύνσεις, τον ψήφισα. Πιθανόν να είχε ελπίδες και ο Παπανδρέου να πάρει την ψήφο μου, αλλά απότι βλέπω δεν μπόρεσε να υπερισχύσει των λαικιστών/ψευτοσοσιαλιστών που έχει μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όπως στην αρχή πιστευα ότι θα μπορούσε. ʼλλωστε την πρώτη φορά δεν ψηφισα Καραμανλή γιατι είδα ότι ο Σημιτης αρχισε να βαδιζει προς μια καλή κατεύθυνση και δεν γουσταρα ένα νέο φρούτο να ανακόψει μια φόρα που αρχίσαμε να έχουμε. Ομως τώρα που ο Καραμανλης είναι δοκιμασμένος και είδα ότι πάει να αλλάξει πράγματα και επειδη με την ιδια λογικη, δεν θέλω να ανακοπει αυτή η πορεία, δεν θα ψηφίσω ένα κόμμα που δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους και αρχίζει να λαικιζει επικίνδυνα σαν να είμαστε στην δεκαετία του '80, μόνο και μόνο για να κερδισει την ψήφο του χαζού λαού (εμας δηλαδή).