Νέα

Καλύτερος πρωθυπουργός μεταπολιτευτικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απ' όσο έχετε ζήσει, ακούσει, μάθει, καταλάβει, ποιος πρωθυπουργός μετ

• Κωνσταντίνος Καραμανλής

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Γεώργιος Ράλλης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ανδρέας Παπανδρέου

Ψήφοι: 3 37,5%
  • Ξενοφών Ζολώτας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Κώστας Σημίτης

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Κώστας Καραμανλής

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά είναι από τις σημειώσεις σε σεμινάριο τις ΟΝΝΕΔ;Πάντως όλα είναι ΛΑΘΟΣ.

64 ετών είμαι,και περιμένω να πάρω σύνταξη να την αράξω με τα Λάμα στις ʼνδεις να βλέπω τους Κόνδορες και να μασάω φύλα Κόκας.Όχι Κοκαΐνη που σας κερνούν οι δικοί σας,για να λέτε τις βλακείες που γράφεις.

Κόλλησες εσύ, ότι έχω σημειώσεις σεμιναρίου της ΟΝΝΕΔ. Ποτέ δεν συνδικαλίστικά ούτα μέσα στο πανεπιστημιο ούτε γενικότερα. Θεωρώ ότι στα χρόνια μας ο κομματισμός τα έχει γαμήσει όλα. Αυτό που πρέπει να υποστηρίζουμε είναι τις σωστές κατευθύνσεις και όποιο κόμμα πιστεύω ότι τις εξυπηρετεί καλύτερα, αυτό και ψηφίζω. Γιαυτό όταν ήξερα ότι ο Σημιτης θα στηρίξει καλύτερα αυτές τις κατευθύνσεις, τον ψήφισα. Πιθανόν να είχε ελπίδες και ο Παπανδρέου να πάρει την ψήφο μου, αλλά απότι βλέπω δεν μπόρεσε να υπερισχύσει των λαικιστών/ψευτοσοσιαλιστών που έχει μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όπως στην αρχή πιστευα ότι θα μπορούσε. ʼλλωστε την πρώτη φορά δεν ψηφισα Καραμανλή γιατι είδα ότι ο Σημιτης αρχισε να βαδιζει προς μια καλή κατεύθυνση και δεν γουσταρα ένα νέο φρούτο να ανακόψει μια φόρα που αρχίσαμε να έχουμε. Ομως τώρα που ο Καραμανλης είναι δοκιμασμένος και είδα ότι πάει να αλλάξει πράγματα και επειδη με την ιδια λογικη, δεν θέλω να ανακοπει αυτή η πορεία, δεν θα ψηφίσω ένα κόμμα που δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους και αρχίζει να λαικιζει επικίνδυνα σαν να είμαστε στην δεκαετία του '80, μόνο και μόνο για να κερδισει την ψήφο του χαζού λαού (εμας δηλαδή).

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο συνδικαλισμός είναι άλλο ένα εμπόδιο για τη ΄χώρα έτσι όπως εφαρμόζεται στη Ελλάδα. Κατάντησε μηχανισμός των κομμάτων, που ελέγχει και διαφθείρει όλους αυτούς που συνδικαλίζονται και αυτούς εκπροσωπούνται απο τις ηγεσίες του συνδικαλισμού.

Ιδιαίτερα ο συνδικαλισμός μέσα στα πανεπιστημια είναι ΑΙΔΙΑ! Τρελένομαι και μόνο που σκέφτομαι πόσο πρόβατα είμαστε και καταντησαμε τα πανεπιστημια ανδρο και φυτώριο των κομματων! Ειναι τέτοιο το μέγεθος της ξεφτιλας που δεν φανταζόμαστε. Η μόνη χώρα που στις Ευρωπαικές συνδιασκέψεις Υπουργών παιδείας και εκπροσώπων των φοιτητών, η Ελλάδα στέλνει μόνο τον εκάστοτε Υπουργό / Υφυπουργό. Είναι εντελώς ξεφτίλα στο κομματικό βωμό να χάνει η Ελλάδα ευκαιρίες προόδου.

Αυτό πάει τωρά να το καταπολεμήσει το νέο νομοσχεδιο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ΝΔ είναι η πρώτη δυναμη στους φοιτητές, με διαφορά και διαχρονικά. Και είναι προς τιμήν της που ένω είναι η πρώτη δυναμη στα πανεπιστημια, η ίδια παει να ξεριζώσει αυτή την ξεφτιλισμένη κατάσταση από τα πανεπιστημια! Μπας και μπορέσουμε να ακολουθησουμε τον ρυθμό της εποχής.

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Metz πόσο πιό ακριβης μπορουσα να είμαι στην προβλεψη μου ότι είσαι 60 χρονών μπαρμπας? Να ριψοκινδυνέψω και μια ακόμα προβλεψη? Είσαι δήμοσιος υπάλληλος, διορισμένος επι Ανδρέα? χαχαχα

Επισκέπτης
Ο συνδικαλισμός είναι άλλο ένα εμπόδιο για τη ΄χώρα έτσι όπως εφαρμόζεται στη Ελλάδα. Κατάντησε μηχανισμός των κομμάτων, που ελέγχει και διαφθείρει όλους αυτούς που συνδικαλίζονται και αυτούς εκπροσωπούνται απο τις ηγεσίες του συνδικαλισμού.

Καλά είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι αυτή την στιγμή αντιπολίτευση κάνει ο συνδικαλισμός. Όσοι πιστεύουν ότι κάνει ο Γιωργάκης...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Metz πόσο πιό ακριβης μπορουσα να είμαι στην προβλεψη μου ότι είσαι 60 χρονών μπαρμπας? Να ριψοκινδυνέψω και μια ακόμα προβλεψη? Είσαι δήμοσιος υπάλληλος, διορισμένος επι Ανδρέα? χαχαχα

Ακριβώς,δημόσιος υπάλληλος είμαι και διορίστηκα από τον Καραμανλή μετά τη μεταπολίτευση...

Ωραίο ανέκδοτο χαχαχαχα

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιος άλλος ομοιδεάτης σου με είχε ρωτήσει και του είχα πει.Είμαι 39 ετών,χημικός,εργάζομαι σε ιδιωτική βιομηχανία στη Χιλή όπου είμαι και παντρεμένος με Χιλιανή,έχω μια κόρη.Οπότε έπεσες έξω ότι είμαι μπάρμπας χαχαχαχα

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Φίλε metz σου έχω γράψει πιο πριν μια απάντηση στο ποστ σου.
Δεν ξέρω αν την είδες γιατί άλλαξε η σελίδα.
Εκεί σου εξηγώ κάποια πράγματα.
Την είδες ;
Αν ναι περιμένω την απάντηση σου.
Φιλικά.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ιδιαίτερα ο συνδικαλισμός μέσα στα πανεπιστημια είναι ΑΙΔΙΑ! Τρελένομαι και μόνο που σκέφτομαι πόσο πρόβατα είμαστε και καταντησαμε τα πανεπιστημια ανδρο και φυτώριο των κομματων! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ΝΔ είναι η πρώτη δυναμη στους φοιτητές, με διαφορά και διαχρονικά.

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, τόσο από ορθογραφική όσο και εννοιολογική άποψη.

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Metz εμένα η αρχική μου τοποθέτηση για σένα ήταν ότι είσαι : "60 χρονών στο μυαλό" όπως είχα γράψει.
Αλλωστε κάτι μου λέει πως κρύβεις χρόνια, πολλά χρόνια  ;) 

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
TODOK : ΑΕΙΔΥΑ! Τραιλένωμε ΑΕΙΔΥΑ ΑΕΙΔΥΑ
καθαρευουσιάνε γέρο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
bombmast μαζεψου με κουρασες με το γερο και το γερο...γερος ο ενας,κολλημενος ο αλλος...Τελικα μου φενεται οτι γερος και κολλημενος εισαι εσυ με την προσκοληση σου σε δεξιες αποψεις..Αγορι μου εχεις καταλαβει οτι ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ?Εφαγε κανας δικος σου ξυλο απο τη δεξια?Εμενα  βαζαν στις τσεπες του παππου μου σφαιρες για να τον κατηγορισουν και τον σαπιζαν στο ξυλο οι δεξιοι...Λοιπον τελειωνε το παραμυθι οτι δεν υπαρχει δεξια κτλ κι αν συνεχιζεις να το πιστευεις πηγενε και ρωτα τον Πολυδωρα και τον Γεωργιαδη να δεις τι θα σου πουνε αν υπαρχει η οχι...

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ε όταν ο αλλος είναι γερος , γερο θα τον πω.
Εσυ πάλι ΄΄εχει το συνδρομο του εγγονου. "Ο παππους μου , μου είπε...."
Να σου πω εμενα τι μου έλεγε ο παππους μου για τους αντάρτες να τρελαθεις, επειδη στο χωριό μου ήταν δεξιοι (Κιλκις), όταν το κατελαβαν, καθαρισαν όλο τον ανδρικό πληθυσμό, τους εσπαγαν στο ξύλο και τους έριχναν σε καζανια με βραστο νερό. Αν ψάξεις τα δημογραφικά του χωριού μου το 1955  είχε ούτε το  μισό πληθυσμό απότι το 1940. Τον πατερα της γιαγιάς μου, 48 χρονων, τον πήραν επειδη σταθηκε στην αυλη και κοιτουσε την ωρα που έπερναν τον γειτονα, και η γιαγια μου επαιζε δίπλα και οτι τις είπε τελευταια φορά είναι "πες στη μαμα ότι με πηραν, αλλά θα γυρισω".

Εσύ νομιζεις είσαι ο μόνος εγγονος στην ελλαδα που του είπε ο παππους του παραπλησια πραγματα (και πιό τραγικά μην σου πω)?

Τώρα ομως αλλαξαν οι εποχες καμαρι μου psaxnw, οι πιό πολλοι κομμουνιστές εξευρωπαϊστηκαν (έμεινε ένα 6-7% μόνο), πλησίασαν το κέντρο. Το ίδιο και οι παραδοσιακοί παλιοί δεξιοί, ξέχασαν την μεγάλη προσκόληση με τη θρησκεία, εξευρωπα'ιστημαν και αυτοί, έφυγε το μεγαλο μίσος από τις εμπειρίες των παππούδων και.... έμειναν μόνο οι γέροι, να είναι τόσο φανατισμένοι με το αριστερα-δεξιά και επίσης (δυστυχώς).....μερικά εγγόνια τους!

Σορρυ αλλά έτσι είναι man

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όσο για τον Πολύδωρα και γω δεν τον πάω μια. Είναι κάφρος. Και αναμένω στην επόμενη στροφή να τον πετάξει έξω. Εχει απομακρύνει, με διακριτικότητα τον Ψωμιάδη, τον Καρατζαφέρη χρόνια τώρα και κάτι άλλους γραφικούς. περιμένω να απομακρύνει μόλις βρίσκει ευκαιρία και άλλους καφρους όπως Πολύδωρας και Γιακουμάτος, που και οι δυο είναι σε άλλη εποχη, απτην παλια Ελλάδα.

Στην ίδια διαδικάσια έχει μπει και το ΠΑΣΟΚ. Τον Κουλουρη δεν πρέπει να τον ξαναδεχτει, απομακρύνθηκε και ο Λαλιώτης, ελπίζω να απομακρυνθούν γενικότερα και άλλοι φανατισμένοι της παλιας Ελλάδας.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
θα σας παραθεσω και εγω την αποψη μου για το θεμα αυτο χωρις βεβαια να εχω διαβασει ολες τις προηγουμενες σελιδες. νομιζω οτι ο πιο σωστος πρωθυπουργος που εχει περασει και ο πιο διορατικος αν και αντιπαθης εμφανισιακα ειναι ο Μητσοτακης.ο ανθρωπος οτι εχει προβλεψει εχει γινει. για τις ιδεες  που τον ριξανε τοτε πανηγυριζανε μετα απο 10 χρονια οτι τις εφαρμοσανε.αρα μονο και μονο απο αυτο ειμαστε 10 χρονια πισω (ιδιωτικοποιησεις-ονε κλπ.)δεν ξερω αν τις εφαρμοζε τοτε τι αποτελεσμα θα ειχαμε αλλα σιγουρα θα το βλεπαμε νωριτερα.το μονο λαθος πυ του χρεωνω ειναι οτι μετα τις εκλογες που κερδισε δεν αλλαξε αμεσως τον εκλογικο νομο και να ξανακανει εκλογες για να αποκτησει πλειοψηφια ικανη να κυβερνησει τετραετια.και για να μην με χρωματισουν καποιοι εδω μεσα δεν ειμαι ουτε ΝΔ ουτε ΠΑΣΟΚ.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αλλα λογια να αγαπιομαστε...εγω ο εγγονος,ο αλλος ο παππους κι εσυ η σημερινη γενια που εχει το δικιο...Αν ειναι ετσι φιλε μου τοτε εσυ ευθηνεσαι για τα χαλια μας αν εγω ειμαι ο εγγονος κι ο αλλος ο πααππους...

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αλλα λογια να αγαπιομαστε...εγω ο εγγονος,ο αλλος ο παππους κι εσυ η σημερινη γενια που εχει το δικιο...Αν ειναι ετσι φιλε μου τοτε εσυ ευθηνεσαι για τα χαλια μας αν εγω ειμαι ο εγγονος κι ο αλλος ο πααππους...

psaxnw μάθε να απαντάς στην ουσία αυτόυ που σου λέει ο άλλος.
Η ουσία σε αυτό που σου είπα είναι :

"""""""Εσύ νομιζεις είσαι ο μόνος εγγονος στην ελλαδα που του είπε ο παππους του παραπλησια πραγματα?""""""""

Και επίσης ότι οι φανατισμένοι με το αριστερά-δεξιά υπάρχει μια τάση να περιθωριοποιούνται στα κόμματα την σημερον ημέρα, αγαπητέ trans.

Εσυ έμεινες στο παππούδες-εγγόνια

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
θα σας παραθεσω και εγω την αποψη μου για το θεμα αυτο χωρις βεβαια να εχω διαβασει ολες τις προηγουμενες σελιδες. νομιζω οτι ο πιο σωστος πρωθυπουργος που εχει περασει και ο πιο διορατικος αν και αντιπαθης εμφανισιακα ειναι ο Μητσοτακης.ο ανθρωπος οτι εχει προβλεψει εχει γινει. για τις ιδεες  που τον ριξανε τοτε πανηγυριζανε μετα απο 10 χρονια οτι τις εφαρμοσανε.αρα μονο και μονο απο αυτο ειμαστε 10 χρονια πισω (ιδιωτικοποιησεις-ονε κλπ.)δεν ξερω αν τις εφαρμοζε τοτε τι αποτελεσμα θα ειχαμε αλλα σιγουρα θα το βλεπαμε νωριτερα.το μονο λαθος πυ του χρεωνω ειναι οτι μετα τις εκλογες που κερδισε δεν αλλαξε αμεσως τον εκλογικο νομο και να ξανακανει εκλογες για να αποκτησει πλειοψηφια ικανη να κυβερνησει τετραετια.και για να μην με χρωματισουν καποιοι εδω μεσα δεν ειμαι ουτε ΝΔ ουτε ΠΑΣΟΚ.

peskandritsos συμφωνούμε πάνω σε αυτό 100% και λίγο πολύ αυτά έλεγα σε προηγούμενα posts για τον μητσοτάκη. Βεβαια ο καθένας ειναι στην εποχή του και πιστεύω ότι ο Καραμανλης είναι ο κορυφαίος πολιτκος με θετικό αντικτυπο στη χώρα. Ο Μητσοτάκης είναι ο πιό αδικημένος θα 'έλεγα, αφου στην ουσία δεν προλαβε να κάνει/εφαρμόσει τίποτα από όλα αυτά τα οποία υποστήριζε, που αργότερα -όπως λες και συ- εφάρμοσαν με πολύ αργους ρυθμούς οι επόμενες κυβερνήσεις (μερικά ακόμα δεν έχουν γίνει βέβαια).

Ιδιωτικοποιήσεις/Ανοιγμα αγορών-Σκοπια-Προσέγγιση Τουρκίας/ΗΠΑ-Ασφαλιστικο

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και φυσικά, για να μη φανατιζόμαστε με δεξιά και αριστερά, εσύ προτείνεις την εναλλακτική λύση...

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν προτείνω καμιά νέα λύση εξυπνάκια Todok, εκφράζω πάντα αυτά που πιστεύω, ενίοτε με λίγο παραπάνω πυγμή. Και αυτό που πιστεύω είναι ότι θέλω πολιτικους που να κάνουν στη χώρα μου καλό μακροπρόθεσμα και όχι σημερα-αυριο να μου χώνει τα λεφτά και μεθαύριο να μένω κρεμασμένος. Γιατί μακάρι να μπορουσαν σημερα-αυριο να μας γεμίζουν την τσέπη, αλλά κανένας δεν το μπορεί αυτό.

Εκτος αν είναι .....παπατζης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom