H ρωσία πέρασε από κοσμοιστορικές αλλαγές και πάλι δεν έχει 80μύρια αστέγους. Το φαινομενο των αστέγων παρατηρείται χαρακτηριστικά σε καπιταλιστικές κοινωνίες.
Περιμένω να απαντήσεις στο αν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δουλεύουν για τους δημόσιους ή για τα αφεντικά τους, αλλά φαίνεται δε σου έχουν δώσει σκονάκι για το θέμα αυτό.
Αντί να μιλάς για βλήματα πρόσεχε μη σε εκτοξεύσουν και γίνεις αιτία νέου ελληνοτουρκικού επεισοδίου.
'Οποιος ξέρει απο Ιντερνετ, καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει περιπτωση όταν 5 άτομα σου λένε κάτι να απαντάς και στα 5 σε όλα τα θέματα. Πόσο μάλλον οταν 2-3 απο αυτούς είτε τους απαντάς είτε όχι , ενα και το αυτό ειναι, αφού δεν καταλαβαίνουν τι λες.
Βρήκα ένα παλιό μήνυμα σου Todok στο οποίο θα ήθελα όμως να απαντησω, έστω και αν τα χουμε πει 8920 φορές.
"""""""""""""""H ρωσία πέρασε από κοσμοιστορικές αλλαγές"""""""""""""""""
Μάλιστα....λοιπόν......η ρωσία καταστρεψε το σπίτι της, το διέλυσε, κυνηγώντας μια χειμερα. Παράλληλα διέλυσε και καμια 25αριά σπίτια ακομα και έσπειρε ζιζάνια σχεδόν σε όλον τον κόσμο. Μέτα αρχισαν να χτίζουν κουτσα στραβά κάτι, ένα καλύβι ας πούμε, και στο τέλος κατέρευσε και αυτό. Και τώρα έχουν αρχίσει και αυτοί να προσπαθούν να πιάσουν τον ανεπτυγμένο κόσμο, αν και θα κάνουν δεκαετίες μια και το έχουν ξεσκίσει το θέμα από τα θεμέλια. Τι μου λες λοιπόν? Οτί πρέπει να συμπονέσω ή να εξυμνήσω την Ρωσία για τους πειραματισμούς που έκανε? Αυτοί οι πειραματισμοί με τις ζωές εκατομυρίων ανθρώπων τους ονομάζεις κοσμοϊστορικές αλλαγές? Απάντα μου σε παρακαλώ σε αυτό γιατί θέλω να ξέρω πως την είδες σε αυτό το θέμα.
Κοσμοϊστορικές αλλάγες περασαν οι ΗΠΑ, που πριν 150 χρόνια ήταν ένα τρελό μωσαικό μεταναστών από τις 4 γωνιές της γης και μεσα σε λίγα χρόνια έγιναν συμπαγές έθνος, με αιχμη την προοδο και την ευημερια, και όχι με αιχμή ιστορικούς ή θρησκευτικούς φανατισμούς.
"""""""""""""""""""""""H ρωσία πέρασε από κοσμοιστορικές αλλαγές και πάλι δεν έχει 80μύρια αστέγους."""""""""""""""""""""""""""
Αν ξαναδιαβάσεις το post μου, η ακριβής έκφραση μου είναι "80.000.000 σε ανέχεια" , άρα πάλι ερχόμαστε, στο γεγονός ότι άλλα διαβάζετε και άλλα καταλαβαίνετε. Είναι θλιβερό
"""""""""""""""""""""Το φαινομενο των αστέγων παρατηρείται χαρακτηριστικά σε καπιταλιστικές κοινωνίες""""""""""""""""""""""""""
Και το φαινόμενο της πόρνείας του 50% του πλυθυσμού είναι χαρακτηριστικά των κομμουνιστικών κοινωνιών? Τι λες ρε φίλε, ακούς τι λες? Οι ΗΠΑ δεν έχουν 2.000.000 αστέγους. Έχουν 2.000.000 κάτω από το όριο της φτώχειας, πολλοί από τους οποίους είναι αστεγοι. Όμως κανένα οικονομικό σύστημα δεν μπορεί να φτιάξει την τέλεια κοινωνία. Απλά υπάρχουν συστήματα που τα πάνε καλυτερα από τα άλλα, μέτρια σε αποτελεσματικότητα συστηματα και συστήματα που τα γαμανε όλα τη μανα. Πιστεύεις ότι το γενικό αποτέλεσμα του κομμουνισμού ήταν καλυτερο από το αποτέλεσμα του φιλελεύθερου συστήματος της Ευρώπης? Πες το μας και αυτό να βαρέσω μια ρωσική ρουλέτα!
""""""""""""""""""""""""""Περιμένω να απαντήσεις στο αν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δουλεύουν για τους δημόσιους ή για τα αφεντικά τους, αλλά φαίνεται δε σου έχουν δώσει σκονάκι για το θέμα αυτό."""""""""""""""""""""""
Πιστεύεις ότι κρατάω σκονάκια για να γράφω ότι γράφω. τι να σου πω ρε μπαρμπα, τόσα μπορεις να καταλάβεις τόσα λες.
Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι βέβαια και σκυλοδουλεύουν για τα αφεντικά τους, αλλά δουλεύουν και για να πληρώσουν την εφορία, που τα μαζεύει για να χρηματοδοτήσει τις μισθοδοσίες κάθε μήνα εκατοντάδων χιλιάδων επιπλέον δημοσιοϋπαλληλίσκων που τα ξύνουν ή το πολύ πολύ πατάνε μια σφραγίδα. Και αντί λοιπόν να πάρει αύξηση η κατώτερη σύνταξη και να μειωθεί η φορολογία σε επιχειρήσεις (και επομένως να μην συμπιέζουν τα αφεντικά συνεχώς τους μισθούς με αυξήσεις το πολύ του επιπέδου πληθωρισμου), αντί λοιπόν για αυτό, όλοι οι υπολοιποι Ελληνες δουλεύουμε για να χρηματοδοτήσουμε με τουλαχιστον 1200 ευρώ κάθε μήνα, τον κάθε έναν από αυτούς τους ΕΠΙΠΛΕΟΝ 200.000 κακομαθημένους. Καταλαβες τωρα πως πληρώνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι τους επιπλέον δημόσιους υπαλλήλους? Ή μήπως είσαι και σύ ένας από αυτούς και γιαυτό κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις?