Νέα

Καλύτερος πρωθυπουργός μεταπολιτευτικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απ' όσο έχετε ζήσει, ακούσει, μάθει, καταλάβει, ποιος πρωθυπουργός μετ

• Κωνσταντίνος Καραμανλής

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Γεώργιος Ράλλης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ανδρέας Παπανδρέου

Ψήφοι: 3 37,5%
  • Ξενοφών Ζολώτας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Κώστας Σημίτης

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Κώστας Καραμανλής

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Σας αρέσει η Ελλάδα όπως είναι τώρα?

ΟΧΙ!!! (τουλάχιστον αυτό λέτε όλοι και την βρίζετε - μαζί κι εγώ!).

ΠΟΙΟ κόμμα ήταν στην εξουσία και διαμόρφωσε την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση, την τελευταία 20ετία-25ετία που υπήρχαν συγκυρίες ανάπτυξης?

Την απάντηση την γνωρίζετε όλοι!

Τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ απλά, οι άνθρωποι τα κάνουν σύνθετα.

ʼντε περαστικά μας και... αέραααααααααααααα!!!!! :cheesy:

Μέσες άκρες (με μικρά διαλλείματα) έχεις απόλυτο δίκιο.
+1

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο σημερινός Πρωθυπουργός πάντως , Καραμανλής ο νεότερος , δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Δεν το περίμενα. Δυναμικός , δίνει μπουνιά στο μαχαίρι. Αν εδιωχνε από κοντά του και τα  σούργελα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ο σημερινός Πρωθυπουργός πάντως , Καραμανλής ο νεότερος , δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Δεν το περίμενα. Δυναμικός , δίνει μπουνιά στο μαχαίρι. Αν εδιωχνε από κοντά του και τα  σούργελα...
Που τα διχνει τα στοιχεια αυτα?Στην Νατασα?Που ειναι η δυναμικοτητα?Στις ταβερνες?Γιατι εγω σε ολα τα μεγαλα θεματα δεν τον ειδα να το ανοιγει το στοματακι του αλλα να παραμενει κριμμενος μην χαλασει το image του...

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Μόνο και μόνο για το παρακάτω...

R E S P E C T ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Karamanlis_PAO.gif
    Karamanlis_PAO.gif
    79,8 KB · Εμφανίσεις: 47

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Οι φωνές και οι ύβρεις ξεκινούν όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα. Τί να μας πει το ΠΑΣΟΚ... Τελειώσανε οι μέρες...

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ που άνοιξα την ψηφοφορία, μπορώ να κλειδώσω ΜΟΝΟ αυτή, αλλά ΟΧΙ το θέμα. και δυστυχώς κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως σε σχέση με το ύφος και τη γλώσσα που χρησιμοποιούν;

Μπορεί παρακαλώ κάποιος υπεύθυνος να κλειδώσειτο θέμα; Ή, σε ποιον υπεύθυνο μπορώ να αποτανθώ;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Διαφωνω να την κλεισεις αλλα αν θες νομιζω οτι μπορεις να την κλειδωσεις εντελως κι οχι μονο την ψηφο..Ρωτα τον σονυ η τον αντισθενη.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=9pt]Εγώ που άνοιξα την ψηφοφορία, μπορώ να κλειδώσω ΜΟΝΟ αυτή, αλλά ΟΧΙ το θέμα. και δυστυχώς κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως σε σχέση με το ύφος και τη γλώσσα που χρησιμοποιούν;
Μπορεί παρακαλώ κάποιος υπεύθυνος να κλειδώσειτο θέμα; Ή, σε ποιον υπεύθυνο μπορώ να αποτανθώ; [/size]

Το thread κλειδώθηκε χθες απο άλλο συνάδελφο moderator.

Διάβασα ΟΛΟ το thread σήμερα (στα γρήγορα βέβαια), ΕΣΒΗΣΑ 8-10 post που είτε ήταν σκέτρες ύβρεις, είτε δεν είχαν λόγο ύπαρξης στο εδώ thread, και το ξεκλειδώνω τώρα.

Η άποψή μου είναι ότι το thread αυτό αποτελεί μια αφορμή και ένα πεδίο για μια πολιτική συζήτηση.
Που ίσως είναι χρήσιμη.
Δεν υπάρχει λόγος να "το πεθάνουμε" με το ζόρι. Θα πεθάνει μόνο του, όταν έρθει η ώρα του.
Μέχρι τότε, μπορείτε να γράφετε.

Η παράκληση του site είναι:

- Μην παρεκτρέπεστε σε ύβρεις. Χρησιμοποιείτε επιχειρήματα. Πείθουν καλύτερα απ τις ύβρεις.
- Μην θίγετε τον συνομιλητή σας. Έχει κι αυτός το δικαίωμα να διατυπώνει την άποψή του, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
- Η διατύπωση όμως πρέπει να γίνεται ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ. Τό ίδιο και η διαφωνία σε αυτήν.
- Μην ξεφεύγετε (πολύ) απ το θέμα του τίτλου. Το thread χάνει το ενδιαφέρον του έτσι.
- Σκεφτείτε το forum σαν μια αίθουσα που βρισκόμαστε όλοι, και ο καθένας έχει τη δυνατότητα να πει την άποψή του και να την ακούσουν ΟΛΟΙ (όσοι ενδιαφέρονται). Με το να λέει πράματα που την μεταβάλλουν σε χάβρα, δε βοηθάει ούτε τον εαυτό του, ούτε το site, ούτε πείθει για την άποψή του. Κρατείστε δηλαδή ένα επίπεδο. Θα δείτε ότι είναι καλύτερα έτσι.

Πέρα απ αυτά:
- Αν ξαναγραφτούν post που δεν ακολουθούν τα ανωτέρω, θα σβήνονται.
- Αν ο ίδιος user συνεχίζει να κάνει το ανωτέρω συστηματικά, θα του αφαιρείται η δυνατότητα εισόδου στο site (ban).

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Το thread κλειδώθηκε χθες απο άλλο συνάδελφο moderator.

Διάβασα ΟΛΟ το thread σήμερα (στα γρήγορα βέβαια), ΕΣΒΗΣΑ 8-10 post που είτε ήταν σκέτρες ύβρεις, είτε δεν είχαν λόγο ύπαρξης στο εδώ thread, και το ξεκλειδώνω τώρα.

Η άποψή μου είναι ότι το thread αυτό αποτελεί μια αφορμή και ένα πεδίο για μια πολιτική συζήτηση.
Που ίσως είναι χρήσιμη.
Δεν υπάρχει λόγος να "το πεθάνουμε" με το ζόρι. Θα πεθάνει μόνο του, όταν έρθει η ώρα του.
Μέχρι τότε, μπορείτε να γράφετε.

Η παράκληση του site είναι:

- Μην παρεκτρέπεστε σε ύβρεις. Χρησιμοποιείτε επιχειρήματα. Πείθουν καλύτερα απ τις ύβρεις.
- Μην θίγετε τον συνομιλητή σας. Έχει κι αυτός το δικαίωμα να διατυπώνει την άποψή του, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
- Η διατύπωση όμως πρέπει να γίνεται ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ. Τό ίδιο και η διαφωνία σε αυτήν.
- Μην ξεφεύγετε (πολύ) απ το θέμα του τίτλου. Το thread χάνει το ενδιαφέρον του έτσι.
- Σκεφτείτε το forum σαν μια αίθουσα που βρισκόμαστε όλοι, και ο καθένας έχει τη δυνατότητα να πει την άποψή του και να την ακούσουν ΟΛΟΙ (όσοι ενδιαφέρονται). Με το να λέει πράματα που την μεταβάλλουν σε χάβρα, δε βοηθάει ούτε τον εαυτό του, ούτε το site, ούτε πείθει για την άποψή του. Κρατείστε δηλαδή ένα επίπεδο. Θα δείτε ότι είναι καλύτερα έτσι.

Πέρα απ αυτά:
- Αν ξαναγραφτούν post που δεν ακολουθούν τα ανωτέρω, θα σβήνονται.
- Αν ο ίδιος user συνεχίζει να κάνει το ανωτέρω συστηματικά, θα του αφαιρείται η δυνατότητα εισόδου στο site (ban).

Μπράβο stavros.
Όσοι γαμάνε τα θρεντ να μπανάρονται.
Οι υπόλοιποι δεν φταίμε να μην μπορούμε να συζητήσουμε.
Το είχα ζητήσει και από το συνάδελφο που άνοιξε το θρεντ με πμ, να μην το κλείσει, αλλά να ζητήσει μπαν όσων βρίζουν.

Επισκέπτης
- Αν ξαναγραφτούν ν post που δεν ακολουθούν τα ανωτέρω, θα σβήνονται.
-

Αγαπητέ  Global Moderator αυτά δεν είναι δημοκρατία  και δεν μπορείς να κάνεις επίθεση σε έναν όταν όλοι η   περισσότεροι είναι ερειστικοί  .
Εάν θέλετε να τελειώνουμε κλίστε όλα τα forum που ασχολούνται με την πολιτική και τέλος εάν όχι αστούς να γράφουν ότι θέλουν ίσως κάποια μέρα να κουραστούν .Όσο για αυτούς που παρεξηγούνται  να προσέχουν τι γράφουν. Οι Έλληνες πάντα ήταν θερμόαιμοι , να μας συγχωρέσουν οι Ευρωπαίοι  , εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι Παίξε  γέλασε .

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
να μας συγχωρέσουν οι Ευρωπαίοι  , εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι Παίξε  γέλασε
Sorry, αλλά εγώ ειμαι Ευρωπαίος, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα και δε συγχωρούμε σε κανέναν να μας περιγράφει ως ..."Βαλκάνια".

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πολύ χαλαρούς σας βλέπω...τί έγινε? Για σας παρακαλώ ανεβάστε τους τόνους...  :grin: :grin:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μαγκες το θεμα εγαμηθει και εψοφισε!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
μαγκες το θεμα εγαμηθει και εψοφισε!

Θα ήθελα από την πλευρά μου να ζητήσω συγγνώμη αν συνέβαλλα σε αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν μπορούσα όμως να μην απαντήσω, όταν κάποιος που του είπα απλά να φέρεται ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, επιχείρησε να μου χρεώσει ότι το κάνω λόγω πολιτικής μου αντιπαλότητας μαζί του....
Ζητώ συγγνώμη αν έβγαλα τη συζήτηση off topic, αλλά δεν μπορούσα να το ανεχθώ.

Επισκέπτης
Οποίος δεν θέλει να ζει στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ  μπορεί να μετακόμιση στην Ευρώπη ,
Το Λονδίνο είναι ένα καλό μέρος αλλά έχετε το νου σας  ???.χάχα

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλά δεν ντρέπεστε;Σβήνετε μονομερώς τις απαντήσεις όσων δε γουστάρετε για διάφορους λόγους;Μάλλον μερικοί εδώ μέσα είναι κλίκα και "κολλητάρια"....Τι να πω...Αν δε γουστάρουμε να "στενοχωρούμε" οι έχοντες διαφορετική άποψη από των κολλητών σας,ας μας το πείτε ή ας διαγράφετε όποιο μέλος είναι εναντίον τους.Σβήσατε την απάντηση μου σε κάτι που παραμένει και ενοχλεί...

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και όλοι εσείς που γουστάρετε να είσαστε βαλκάνια, καλά κάνετε! Μια ζωή θύματα, και μετά ρωτάτε ποιός φταίει και βρίζετε.

Όταν λέω Βαλκάνια , δεν έωωοώ γεωγραφικά. Γεωγραφικά ειμασταν , είμαστε και θα μείνουμε για πάντα στα βαλκάνια
ʼλλο όμως είναι να είσαι βαλκάνιος από πολιτισμικής πλευράς. Τότε είσαι καρμοίρης και άμεσα συγκρίσιμος με Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βουλγάρους,Ρουμανους και όλους τους άλλους απίθανους γυφτολαούς της περιοχής που τρώνε σκατά.

Η Ελλαδα είναι η μόνη ελπίδα τα βαλκάνια να μπορέσουν να ξεφύγουν , εστω και σε 50 χρονια, από αυτή τη μιζέρια που μας δέρνει όλους εδω κάτω. Αυτό θα γίνει μόνο αν τραβήξουμε και εμας και τους άλλους βαλκανιους προς την ανάπτυξη, προς τον δρόμο δηλαδή που έχουν εδώ και χρόνια χαράξει οι 25 χώρες που προηγούνται της Ελλάδας όσον αφορά το βιοτικό επίπεδο

ʼρα ... ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ + ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΓΟΡΩΝ + ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ και όχι κομμουνιστική ΠΑΙΔΕΙΑ + Συνεργασία για οικονομική ανάπτυξη ('οχι για φιλία και αγάπες) με όλους συν τους Τουρκους

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ελληνικά δε ξέρεις να γράφεις;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι οταν ανοιγεται μια πολιτικη κουβεντα ειναι πανω απο βεβαιο οτι θα παει σκατα..Με τον μπομπμαστ τα χω παρει κι εγω πολλες φορες κι εχω βγει εκτος εαυτου μ αυτα που λεει αλλα επειδη δεν προκειται να αδιασω εγω το δικο μου κεφαλι να γεμισω του αλλουνου,μενω εγω στα δικα μου κι ο συνομιλητης στα δικα του...Αν πρεπει να πω τη γνωμη μου τασομαι υπερ του Μετζ οσων αφορα τις πολιτικες του αποψεις και θεσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom