jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
τντ εγω στο εχω πει μονο με ιεροδουλες θα κανεις σοβαρο γαμησι.Εγώ πάντως όσες έχω γαμησει από γυμναστήριο, δεν εκαναν ποτέ σοβαρό γαμησι.
Σοβαρό γαμησι = τα πάντα.
τντ εγω στο εχω πει μονο με ιεροδουλες θα κανεις σοβαρο γαμησι.Εγώ πάντως όσες έχω γαμησει από γυμναστήριο, δεν εκαναν ποτέ σοβαρό γαμησι.
Σοβαρό γαμησι = τα πάντα.
Ο νωντας είναι ο μπαμπάς τουςΌλες οι αγαμητες μαλακισμένες μπαζολες σήμερα στο facebook έχουν ποσταρη την υποτιθέμενη φωτογραφεία του Νωντα και κράζουν χλευάζουν και ρίχνουν δηλητήριο. Στη φώτο ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση κάνει ρεπορτάζ για το Mega,αλλά αυτές έχουν τόσο μένος που δεν εξετάζουν δεν ψάχνουν τίποτα!!!! Αυτός είναι ο Νωντας ορμάτε του ξεσκιστετον!!!
Οι ιστορίες είναι όλες στημένες. Γνωρίζω άτομο από την παραγωγή και ξέρω ότι συνεργάζονται με συγκεκριμένες κοπέλες (ηθοποιούς) που παίρνουν τηλέφωνα. Για αυτό και την ίδια φωνή θα την ακούσεις σε πολλά βίντεο. Παρά πολλοί τους έχουν πάρει χαμπάρι αλλά αυτοί στα παπάρια τους, τους φτάνει που τους πιστεύει ένα ποσοστό ανεγκεφαλων νοικοκυρων. Ξέρεις αυτές που παλιά πίστευαν ότι αυτά που συμβαίνουν στη "Λάμψη" του Φώσκολου είναι αλήθεια1. δε μοιάζει η φωνή (έχετε γίνει όλοι detectives), αλλά και ο τρόπος ομιλίας
2. οι ιστορίες συνήθως είναι στημμένες
Εγώ θέλω να μάθω για την μπατσινα.για τη γλαστρα του σακη θα μαθουμε τιποτα?
πολύ εκφυλο το μουνετο τυποι,την κοβω κιολας να το παιζει σνομπ και ιστορια σε οποιονδηποτε πεφτουλα,αλλα κατι τέτοιες κανουν τα καλυτερα πηδηματα.
Δεν την είχα δει στον Φερεντίνο... πολύ κρίμα, μία απλή πεταχτούλα κοπελίτσα, η χαρά της ζωής και πήγε το άλλο το ξόανο και της έκανε τέτοιο πράγμα...
Εδώ αυτοί στα σχόλια λένε ότι μιλάει το θύμα στο τηλέφωνο (!). Βάση συγκρίσεων και του deal. Μπορούν τα λαγωνικά του bou να βοηθήσουν?
Ορίστε και η εκπομπή του deal:
Φίλε αν είναι η Ιωάννα, έπαιρνε καλό μηνιατικο από την εκπομπή με τα τηλέφωνα. Αν βάλεις και τις άλλες δύο δουλειές που έκανε τότε πιστεύω ότι λύνεται εύκολα η απορία που είχε δημιουργηθεί σε πολλούς για το που έβρισκε τα λεφτά για τα ταξίδιαΗ ιωαννα ειναι φιλε και στα δυο βιντεο ειμαι σιγουρος 100 τα 100 ασε που εχω εφαρμογη στο κινητο που αναγνωριζει τις φωνες σε τετοιες περιπτωσεις.
εδώ τα καναλια ελεγαν ότι αυτή με το βιτριολι είναι μια ψηλη αδυνατη και τελικα με το ζορι να είναι 1,60 και κανονικη όχι αδυνατη.απλή με διπλοσάγονο στα 30 της. Δεν ξέρω γιατί τη θεοποιήσανε στα κανάλια. Δεν χρειάζεται να είναι η άλλη μοντέλο για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν της αξίζει το βιτριόλι στο πρόσωπο.
απλή με διπλοσάγονο στα 30 της. Δεν ξέρω γιατί τη θεοποιήσανε στα κανάλια. Δεν χρειάζεται να είναι η άλλη μοντέλο για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν της αξίζει το βιτριόλι στο πρόσωπο.
Εμενα μου φαινεται οτι παει να γλυτωσει τη φυλακη με νοσηλεια στο τρελαδικο!Γιατι στην Ελλαδα μεχρι και οι χοντρες πατσολες εχουν δικαιωμα σε ωραιο γκομενο.
Και προφανως κριμα στη γυναικα. Και απο οτι βλεπω η τρελη δε παιζει να παει πανω απο 5ετια φυλακη
Καλά και τον Νώντα αν κρίνω από τις θολομενες φωτογραφίες δεν τον λες και ωραίο γκόμενο. Γενικά, αν κρίνουμε την εξωτερική εμφάνιση των τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση κινούνται για την ηλικία τους στο μέσο όρο θα έλεγα. Το θύμα και η δράστης εμφανισιακά μοιάζει με τη μέση 35αρα Ελληνίδα. Και ο τυπάς μοιάζει με τον 40αρη μέσο Έλληνα. Μάλλον για αυτό έχει γίνει ο κακος χαμός με αυτήν την υπόθεση και πήρε τόση δημοσιότητα. Γιατί ο μέσος Έλληνας/Ελληνίδα ταυτίστηκε εμφανισιακά με τα πρόσωπα και "έβαλε" ακούσια τον εαυτό του στη θέση τους.Γιατι στην Ελλαδα μεχρι και οι χοντρες πατσολες εχουν δικαιωμα σε ωραιο γκομενο.
Και προφανως κριμα στη γυναικα. Και απο οτι βλεπω η τρελη δε παιζει να παει πανω απο 5ετια φυλακη
φιλτατε και στο τρελαδικο να παει δεν θα περασει καλα.Εμενα μου φαινεται οτι παει να γλυτωσει τη φυλακη με νοσηλεια στο τρελαδικο!
Η ιωαννα ειναι φιλε και στα δυο βιντεο ειμαι σιγουρος 100 τα 100 ασε που εχω εφαρμογη στο κινητο που αναγνωριζει τις φωνες σε τετοιες περιπτωσεις.
Εμενα μου φαινεται οτι παει να γλυτωσει τη φυλακη με νοσηλεια στο τρελαδικο!
Γιατι στην Ελλαδα μεχρι και οι χοντρες πατσολες εχουν δικαιωμα σε ωραιο γκομενο.