Νέα

Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση;

• Θα αθωωθεί

Ψήφοι: 12 4,5%
  • Θα καταδικαστεί σε 1-4 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 48 17,8%
  • Θα καταδικαστεί σε 5-10 χρόνια φυλακή

Ψήφοι: 137 50,9%
  • Θα καταδικαστεί σε ισόβια

Ψήφοι: 20 7,4%
  • Θα την κλείσουν σε ψυχιατρείο

Ψήφοι: 52 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγώ πάντως όσες έχω γαμησει από γυμναστήριο, δεν εκαναν ποτέ σοβαρό γαμησι.

Σοβαρό γαμησι = τα πάντα.
τντ εγω στο εχω πει μονο με ιεροδουλες θα κανεις σοβαρο γαμησι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
για τη γλαστρα του σακη θα μαθουμε τιποτα?
πολύ εκφυλο το μουνετο τυποι,την κοβω κιολας να το παιζει σνομπ και ιστορια σε οποιονδηποτε πεφτουλα,αλλα κατι τέτοιες κανουν τα καλυτερα πηδηματα.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Δεν την είχα δει στον Φερεντίνο... πολύ κρίμα, μία απλή πεταχτούλα κοπελίτσα, η χαρά της ζωής και πήγε το άλλο το ξόανο και της έκανε τέτοιο πράγμα...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.137
Πόντοι
2.646
Όλες οι αγαμητες μαλακισμένες μπαζολες σήμερα στο facebook έχουν ποσταρη  την υποτιθέμενη φωτογραφεία του Νωντα και κράζουν χλευάζουν και ρίχνουν δηλητήριο. Στη φώτο ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση κάνει ρεπορτάζ για το Mega,αλλά αυτές έχουν τόσο μένος που δεν εξετάζουν δεν ψάχνουν τίποτα!!!! Αυτός είναι ο Νωντας ορμάτε του ξεσκιστετον!!!  
Ο νωντας είναι ο μπαμπάς τους  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
1. δε μοιάζει η φωνή (έχετε γίνει όλοι detectives), αλλά και ο τρόπος ομιλίας
2. οι ιστορίες συνήθως είναι στημμένες
Οι ιστορίες είναι όλες στημένες. Γνωρίζω άτομο από την παραγωγή και ξέρω ότι συνεργάζονται με συγκεκριμένες κοπέλες (ηθοποιούς) που παίρνουν τηλέφωνα. Για αυτό και την ίδια φωνή θα την ακούσεις σε πολλά βίντεο. Παρά πολλοί τους έχουν πάρει χαμπάρι αλλά αυτοί στα παπάρια τους, τους φτάνει που τους πιστεύει ένα ποσοστό ανεγκεφαλων νοικοκυρων. Ξέρεις αυτές που παλιά πίστευαν ότι αυτά που συμβαίνουν στη "Λάμψη" του Φώσκολου είναι αλήθεια :2funny:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
για τη γλαστρα του σακη θα μαθουμε τιποτα?
πολύ εκφυλο το μουνετο τυποι,την κοβω κιολας να το παιζει σνομπ και ιστορια σε οποιονδηποτε πεφτουλα,αλλα κατι τέτοιες κανουν τα καλυτερα πηδηματα.
Εγώ θέλω να μάθω για την μπατσινα.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Δεν την είχα δει στον Φερεντίνο... πολύ κρίμα, μία απλή πεταχτούλα κοπελίτσα, η χαρά της ζωής και πήγε το άλλο το ξόανο και της έκανε τέτοιο πράγμα...

απλή με διπλοσάγονο στα 30 της. Δεν ξέρω γιατί τη θεοποιήσανε στα κανάλια. Δεν χρειάζεται να είναι η άλλη μοντέλο για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν της αξίζει το βιτριόλι στο πρόσωπο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.945
Πόντοι
41.129
Εδώ αυτοί στα σχόλια λένε ότι μιλάει το θύμα στο τηλέφωνο (!). Βάση συγκρίσεων και του deal. Μπορούν τα λαγωνικά του bou να βοηθήσουν?

Ορίστε και η εκπομπή του deal:

Η ιωαννα ειναι φιλε και στα δυο βιντεο ειμαι σιγουρος  100 τα 100 ασε που εχω εφαρμογη στο κινητο που αναγνωριζει τις φωνες σε τετοιες περιπτωσεις.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Η ιωαννα ειναι φιλε και στα δυο βιντεο ειμαι σιγουρος  100 τα 100 ασε που εχω εφαρμογη στο κινητο που αναγνωριζει τις φωνες σε τετοιες περιπτωσεις.
Φίλε αν είναι η Ιωάννα, έπαιρνε καλό μηνιατικο από την εκπομπή με τα τηλέφωνα. Αν βάλεις και τις άλλες δύο δουλειές που έκανε τότε πιστεύω ότι λύνεται εύκολα η απορία που είχε δημιουργηθεί σε πολλούς για το που έβρισκε τα λεφτά για τα ταξίδια :hi:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
απλή με διπλοσάγονο στα 30 της. Δεν ξέρω γιατί τη θεοποιήσανε στα κανάλια. Δεν χρειάζεται να είναι η άλλη μοντέλο για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν της αξίζει το βιτριόλι στο πρόσωπο.
εδώ τα καναλια ελεγαν ότι αυτή με το βιτριολι είναι μια ψηλη αδυνατη και τελικα με το ζορι να είναι 1,60 και κανονικη όχι αδυνατη.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Εγώ θέλω να μάθω για την μπατσινα.
:hi:
URL]]

agitator

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
πέραν της σοβαρότητας της υπόθεσης, εγώ δε θυμάμαι στην περίπτωση της Μαρφίν να ψάξανε κινητά που ήταν στο χώρο από κοντικά κελιά εταιριών, κάμερες πριν και μετά για να βρούνε κάποιον, gps και τα συναφή..  :rolleyes:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Γιατι στην Ελλαδα μεχρι και οι χοντρες πατσολες εχουν δικαιωμα σε ωραιο γκομενο.

Και προφανως κριμα στη γυναικα. Και απο οτι βλεπω η τρελη δε παιζει να παει πανω απο 5ετια φυλακη

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Γιατι στην Ελλαδα μεχρι και οι χοντρες πατσολες εχουν δικαιωμα σε ωραιο γκομενο.

Και προφανως κριμα στη γυναικα. Και απο οτι βλεπω η τρελη δε παιζει να παει πανω απο 5ετια φυλακη
Εμενα μου φαινεται οτι παει να γλυτωσει τη φυλακη με νοσηλεια στο τρελαδικο!

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056

Καλά και τον Νώντα αν κρίνω από τις θολομενες φωτογραφίες δεν τον λες και ωραίο γκόμενο. Γενικά, αν κρίνουμε την εξωτερική εμφάνιση των τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση κινούνται για την ηλικία τους στο μέσο όρο θα έλεγα. Το θύμα και η δράστης εμφανισιακά μοιάζει με τη μέση 35αρα Ελληνίδα. Και ο τυπάς μοιάζει με τον 40αρη μέσο Έλληνα. Μάλλον για αυτό έχει γίνει ο κακος χαμός με αυτήν την υπόθεση και πήρε τόση δημοσιότητα. Γιατί ο μέσος Έλληνας/Ελληνίδα ταυτίστηκε εμφανισιακά με τα πρόσωπα και "έβαλε" ακούσια τον εαυτό του στη θέση τους.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Η Καινούργιου είναι στο ίδιο club, ηλίθια μόνο για το πούτσο και μετά μη τον είδατε το Παναγή

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
φιλτατε και στο τρελαδικο να παει δεν θα περασει καλα.
εκει γινονται χειροτερα οργια,θα την αρχισουν χαπακια με παρενέργειες και μετα θα αρχισουν τα δεσιματα και οι ζουρλομανδύες,σε φαυλο κυκλο θα πεσει η τυπισα.
καλυτερα στην ψειρου 5 χρονια αν και εκει ο κωλος και το μουνι της θα αναστεναξουν από τα χερια των αλλων γυναικων εκει μεσα.
ασε το ξυλιδι που θα τρωει,ολα αυτά βεβαια μετα το δικαστηριο τωρα θα την εχουν σε πριβε θεση.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26

καλά εσύ έλεγες ότι η βιτριολίστρια έχει εξώγαμο και η Ιωάννα έπεισε τον γκόμενο να κόψει τη διατροφή...

ΑΤΛΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
1

Καλά καλά εδώ υπάρχουν πολιτικα πρόσωπα που θα επαίρεται να πάνε φυλακή έως και ισόβια και δεν πήγαν..

Τουλάχιστον αυτη θα κάνει 10-15 χρονια φυλάκιση

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom