ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.544
- Πόντοι
- 11.445
εγώ προτιμάω τη συνεργάτιδα του Κεχαγιόγλου
κανουν Duo τυπε με την μπατσινα ...
εγώ προτιμάω τη συνεργάτιδα του Κεχαγιόγλου
kαλη η μπατσινα αν καιειδα φοραγε βερα στο δεξι χερι.κανουν Duo τυπε με την μπατσινα ...
κανουν Duo τυπε με την μπατσινα ...
εγω δικηγορεσσα του σακη ψηφιζωΠρέπει να ανοίξει καινούργιο poll: Μπατσίνα VS Δικηγορίνα
Μεσα στα τμηματα κ ειδικα στη γαδα γινεται της κακομοιρας..Κανονικη μουνοθυελλα.Στον 4 οροφο της γαδα νομιζω...
και η κυπ εχει αλλοτριωθει επισης
γυναικοκεντρικη-φιλελε αμερικανικου τυπου σαπιλα
Ειρωνικα το λες?Ρε την καημενη την Ιωαννα. Τιποτα δεν εκανε η καημενουλα.
Κριμα και για το Νωντα παντως. Εγω τον καταλαβαινω. Θα ειναι ψυχολογικα διαλυμενος.
Ρε την καημενη την Ιωαννα. Τιποτα δεν εκανε η καημενουλα.
Κριμα και για το Νωντα παντως. Εγω τον καταλαβαινω. Θα ειναι ψυχολογικα διαλυμενος.
φιλτατε και στο τρελαδικο να παει δεν θα περασει καλα.
εκει γινονται χειροτερα οργια,θα την αρχισουν χαπακια με παρενέργειες και μετα θα αρχισουν τα δεσιματα και οι ζουρλομανδύες,σε φαυλο κυκλο θα πεσει η τυπισα.
καλυτερα στην ψειρου 5 χρονια αν και εκει ο κωλος και το μουνι της θα αναστεναξουν από τα χερια των αλλων γυναικων εκει μεσα.
ασε το ξυλιδι που θα τρωει,ολα αυτά βεβαια μετα το δικαστηριο τωρα θα την εχουν σε πριβε θεση.
ρωτα καποιον φυλακοβιο να σου πει εμπειριες τυπε.Σιγα τα αυγα
Μαστουρα χεσιμο και υπνο θα ειναι το τσοφλι
Ζωαρα
Εάν δινόταν η επιλογή στο θύμα, να μπει αυτή φυλακή και να τα περάσει όλα αυτά, για τρία η πέντε χρόνια. Και με ένα μαγικό τρόπο να έβγαινε όπως ήταν πριν την επίθεση. Πιθανολογώ ότι θα το προτιμούσε.ρωτα καποιον φυλακοβιο να σου πει εμπειριες τυπε.
οι κοριοι και τα ποντικια με τις κατσαριδες χορευουν.
ρωτα για το φαγητο,ρωτα για τις συνθηκες γενικοτερα.
εστω στο χρονο που θα είναι μεσα θα εχει πει από μεσα της τι μαλακια εκανε.
και αν καποιος δεν είναι κωλοπετσομενος να εχει μαθει στην αλητεια και στον δρομο θα του φανει βουνο.
ειδικα η 35χρονη τωρα θα καταλαβει τι εστι φυλακη μιας και αυτή τοσο καιρο ζουσε στη κοσμαρα της,3ημερα,νυχια,καλη ζωη εξοδοι σε νυχτερινα κεντρα.
οσο ποιο βουτυρομπεμπες είναι καποιος καποια τοσο πιο βουνο θα του φανει ο εγκλεισμος πισω από τα καγγελα.
Οχι. Εσυ δεν θα ενιωθες ασχημα στη θεση του?Ειρωνικα το λες?
Αν παει μεσα αυτη θα αυτοκτονησει.ρωτα καποιον φυλακοβιο να σου πει εμπειριες τυπε.
οι κοριοι και τα ποντικια με τις κατσαριδες χορευουν.
ρωτα για το φαγητο,ρωτα για τις συνθηκες γενικοτερα.
εστω στο χρονο που θα είναι μεσα θα εχει πει από μεσα της τι μαλακια εκανε.
και αν καποιος δεν είναι κωλοπετσομενος να εχει μαθει στην αλητεια και στον δρομο θα του φανει βουνο.
ειδικα η 35χρονη τωρα θα καταλαβει τι εστι φυλακη μιας και αυτή τοσο καιρο ζουσε στη κοσμαρα της,3ημερα,νυχια,καλη ζωη εξοδοι σε νυχτερινα κεντρα.
οσο ποιο βουτυρομπεμπες είναι καποιος καποια τοσο πιο βουνο θα του φανει ο εγκλεισμος πισω από τα καγγελα.