Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Αυτός ο ροδας ο Σάκης πρέπει να πλακωνεται στα τσιμπουκια μέ πολλούς δικαστές μέσα σ όλα είναι η χοντρή κολαρα του
Αυτός ο ροδας ο Σάκης πρέπει να πλακωνεται στα τσιμπουκια μέ πολλούς δικαστές μέσα σ όλα είναι η χοντρή κολαρα του
Δεν παρακολουθείς Σάκη, τύπε.Εμενα μου φαινεται οτι παει να γλυτωσει τη φυλακη με νοσηλεια στο τρελαδικο!
https://[URL unfurl="true"]www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2020/06/5095320.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Τυπε στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται καλύτερα το προσωπάκι της μπατσινας (όσο μπορεί να φανεί λόγω μάσκας).Ομορφούλα μοιάζει.
Ζηλιάρα full,γνωστός μου είχε πάρε δώσε με πρώην γκόμενο της και του έλεγε ότι του έχει βγάλει τα συκώτια,όλο ελέγχους,που πάς,γιατί τις μίλησες αυτής κλπΗ Καινούργιου είναι στο ίδιο club, ηλίθια μόνο για το πούτσο και μετά μη τον είδατε το Παναγή
Η Ιωάννα δυστυχώς καταδικάστηκε για όλη της την ζωήΤο θύμα αντίθετα έχει ένα εφιάλτη μπροστά της και δεν είναι και στο Σύριζα, να κονομήσει.
τντ εγω στο εχω πει μονο με ιεροδουλες θα κανεις σοβαρο γαμησι.
Βρε μπας και είναι η παρακάτω?Αν και φωτο 6 χρόνια πριν,μου φαίνεται ότι της μοιάζει λίγο(όσο μπορεί κάποιος να διακρίνει αφού φοράει μάσκα) :SΠωωω τι μωρο ειναι αυτο..;;
Παιζουν αλλες φωτο; Πρεπει να φτιαξουμε νημα με ενστολες!
Μια αδιαφορη φατσα, σιγα τα ωα..Ορίστε και η εκπομπή του deal
το χω το χω αλλα μονο σε pmΤα λαγωνικα του μπου θα βρουνε και την μπατσινα
Αν αξιζει θα την κανουμε διασημη...
Συνεργαζεται με το γραφειο σας???το χω το χω αλλα μονο σε pm
alex71,έπεσα κάτω manΣυνεργαζεται με το γραφειο σας???
Συνεργαζεται με το γραφειο σας???
Nάτος ο ψαγμενοςεγώ προτιμάω τη συνεργάτιδα του Κεχαγιόγλου