thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
ψαχνουμε απεγνωσμενα απο χτες fb και insta ...
ειναι τοπ ...νετο ετσι?
ψαχνουμε απεγνωσμενα απο χτες fb και insta ...
Εμείς όμως το σώμα τους θέλουμε.Δεν θέλουν να έχουν ψεγάδια.
Ιδανικοι στόχοι για ψυχικό βιασμό.
Εγώ πάντως όσες έχω γαμησει από γυμναστήριο, δεν εκαναν ποτέ σοβαρό γαμησι.
Σοβαρό γαμησι = τα πάντα.
Εμείς όμως το σώμα τους θέλουμε.
Καποια απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει ηταν με γυμναστρια
Βεβαια αυτό που δε λένε στα μέσα είναι το πώς έφτασε από το να παρακολουθεί ένα χρόνο τις κινήσεις της στο σημείο να της πετάξει βιτριόλι. Είδε να παρκάρει έξω απ' το σπίτι του Νώντα; Η στιγμή που έγινε triggered ποια ήταν τέλος πάντων;
η πιο σοβαρή ερώτηση...
Οκ. Μεμονωμένο περιστατικό.
Εγώ πάλι αν ή άλλη είναι 7αρακι ή 8αρακι και γίνει σεισμός τα πάντα όλα, την προτιμώ από δεκαρι που δεν μου έχει τύχει σεισμός τα πάντα ολα.
Τι να την κάνω την θεότητα αν δεν με προσκυνήσει;
Όλες οι αγαμητες μαλακισμένες μπαζολες σήμερα στο facebook έχουν ποσταρη την υποτιθέμενη φωτογραφεία του Νωντα και κράζουν χλευάζουν και ρίχνουν δηλητήριο. Στη φώτο ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση κάνει ρεπορτάζ για το Mega,αλλά αυτές έχουν τόσο μένος που δεν εξετάζουν δεν ψάχνουν τίποτα!!!! Αυτός είναι ο Νωντας ορμάτε του ξεσκιστετον!!!
Όλες οι αγαμητες μαλακισμένες μπαζολες σήμερα στο facebook έχουν ποσταρη την υποτιθέμενη φωτογραφεία του Νωντα και κράζουν χλευάζουν και ρίχνουν δηλητήριο. Στη φώτο ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση κάνει ρεπορτάζ για το Mega,αλλά αυτές έχουν τόσο μένος που δεν εξετάζουν δεν ψάχνουν τίποτα!!!! Αυτός είναι ο Νωντας ορμάτε του ξεσκιστετον!!!
Τα παντα ολα τα εκμαιευεις
Τι να τον κανω τον χιλιογαμημενο κωλο που δινει η αλλη απλοχερα και τον εχει κανει πηγαδι
Πελωρια καυλα ειναι να παιρνεις κωλαρακι που ματωνει
Εδώ αυτοί στα σχόλια λένε ότι μιλάει το θύμα στο τηλέφωνο (!). Βάση συγκρίσεων και του deal. Μπορούν τα λαγωνικά του bou να βοηθήσουν?
Ορίστε και η εκπομπή του deal:
εγω βγαζω ομοιοτητα φωνης γυρω στο 84%...πρεπει να είναι η ιδια, γιατι το αυτι δεν πεφτει ποτε εξω…