Μουφα το ότι δεν έχει φάει καθόλου. Από χθεσινή φωτογραφία διπλάσια φαίνεται από την αστυνομικό πίσω της.
πατσαβουρα
Μουφα το ότι δεν έχει φάει καθόλου. Από χθεσινή φωτογραφία διπλάσια φαίνεται από την αστυνομικό πίσω της.
πατσαβουρα
Πες τα ρε τυπε. Διαβάζοντας κάποια σχόλια έχω την εντύπωση ότι πιο πολύ "λάσπη" έχει φάει ο τυπάς και το θύμα παρά η δράστης. Μήπως είμαστε ψυχοπονιαρικος λαός και θέλουμε να δίνουμε άλλοθι στην αγριότητα; Μήπως δεν θέλουμε να δεχτούμε ότι υπάρχουν και σκατανθρωποι οι οποίοι δολοφονούν και βιτριολιαζουν χωρίς ιδιαίτερο λογο; Τι να πω;
εντελως ... αλλα το πατσαβουρα στην ψυχη ειναι το θεμα ...
Συνηθως πανε μαζι αυτα
Σπανια βλεπεις ασχημους ανθρωπους να μην εχουν και ασχημη ψυχη
Τελικά μόνο ο Νωντας την γλύτωσε.
μπα , απο την γλωσσοφαγιά εδω μεσα μπορει να και πνιγηκε
για αυτην την μπατσινα τουμπανο θα πει κανεις...????
πατσαβουρα
Το νυχακι της στην πενα όμως.
Και λεκάνη βλέπω τουρλωτη.
Α ρε Νωντα, άντε να ξαναβρεις τώρα σταθερό ντουετακι. Ήσουν άτυχος.
Το νυχακι της στην πενα όμως.
Και λεκάνη βλέπω τουρλωτη.
Α ρε Νωντα, άντε να ξαναβρεις τώρα σταθερό ντουετακι. Ήσουν άτυχος.
τωρα μαυριστηκε απο τις ελλεηνιδες , πρεπει να αλλαξει το ονομα σε Επαμεινωντας ...
ψαχνουμε απεγνωσμενα απο χτες fb και insta ...
τωρα μαυριστηκε απο τις ελλεηνιδες , πρεπει να αλλαξει το ονομα σε Επαμεινωντας ...
Σιλικόνη και η μπατσίνα?
Έλεος ρε, ωρε που παμε.
Ο μπάτσος ασφαλίτης ειναι , ότι θελει φοράει, δεν τον κατηγορούμε.
Mε νυχια ασχολουνται πολυ μονο οι πατσαβουρες που βαριουνται να πανε γυμναστηριο
Θα ήταν κουρασμένες από την πολλή γυμναστική.Εγώ πάντως όσες έχω γαμησει από γυμναστήριο, δεν εκαναν ποτέ σοβαρό γαμησι.
Σοβαρό γαμησι = τα πάντα.
Θα ήταν κουρασμένες από την πολλή γυμναστική.