alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
;
φιναστεριδη,σπιρονολακτονη,βαλεριανικη οιστραδιολη,νορεθιστερονη,διοδικο λειζερ και γαιδουρινη υπομονη...
Προσοχη στο αντιντοπινγκ κοντρολ.
;
φιναστεριδη,σπιρονολακτονη,βαλεριανικη οιστραδιολη,νορεθιστερονη,διοδικο λειζερ και γαιδουρινη υπομονη...
προσεχεεε...αυτα ολα ειναι επικινδυνα το ξερεις...;
ενασ απο κατω μου ενασ απο πανω μου και δυο στο πλαι ορθιοι..χαχαχχαχαχχαχαΜονό κρεβατι ομως. Πως θα χωρεσουμε?
ωραία φωτό.ίσως να έκανα μαλακια που δεν επικοινώνησα πριν κάνα χρόνο νομίζω να σε βρω κάτω στο νησί...το κριμα στο λαιμο σου μικρε διαβολε αν πεσω θυμα λιθοβολισμου...
και πωσ αλιως ρε μωρα...να πετσοκοβομαι απο τοσο τρυφερη ηλικια? τι θα κανω στα 165?προσεχεεε...αυτα ολα ειναι επικινδυνα το ξερεις...
παει το τερατακι....εγινε κοριτσακι...και πωσ αλιως ρε μωρα...να πετσοκοβομαι απο τοσο τρυφερη ηλικια? τι θα κανω στα 165?
και πωσ αλιως ρε μωρα...να πετσοκοβομαι απο τοσο τρυφερη ηλικια? τι θα κανω στα 165?
σε trans ηλικια ειμαι γυρω στα 50 για να μαι ετσι που με βλεπεις!!!!Τι ηλικια εχεις?
ακομα περιμενω απαντηση..Χαλασε και ο Λιλας .... Ποιος τον κανη τωρα????
αγαπω χνουδι...τώρα μπορεί να φάω και δούλεμα για αυτό που θα γράψω αλλα στα arixdia μου.λοιπόν eve από τώρα σκέφτομαι μετά το πρώτο τελείωμα να ξαπλώνεις στο στήθος μου και να το έχεις σαν μαξιλάρι και να χαϊδεύεις τις τρίχες από το στήθος μου...
[size=14pt]Πωπώ ενας μούναρος!!!!!!!! [/size]το κριμα στο λαιμο σου μικρε διαβολε αν πεσω θυμα λιθοβολισμου...
> Θολό είναι το μάτι σου, λόγω κάβλας με τη μουνάρα που είδες!!!Λιγακι θολη η φωτο
Το πρώτο είναι για τον προστάτη...;
οντως η φιναστεριδη περιεχεται σενα φαρμακο για τη διογκωση του προστατη (proscar@/propercia@) αλλα και σε σκευασματα για την τριχοπτωση καθως ειναι ορμονοεξαρτωμενη κατασταση (priorin@) και εχει τη δυνατοτητα να καταστελει την τετοστερονη σε ενα μινιμουμ...Το πρώτο είναι για τον προστάτη...