αυτο με το ονοματεπωνυμο δεν επιασα.Αυτο που βλεπουν ολοι τι να βλεπω ....
σπαστο και ξαναριχτο..
αυτο με το ονοματεπωνυμο δεν επιασα.Αυτο που βλεπουν ολοι τι να βλεπω ....
την τριτη μπαινω!
σωστος τυπεέλα ρε παίχτη, καλή θητεία. Και προσοχή στα σαπούνια, γιατί θα γυρίσεις και θα ανοίξεις κι εσύ θρεντ "καλησπέρα στα αγόρια"
σωστος τυπε
μην δουμε κανα ανταγωνιστη του λιλα
την τριτη μπαινω!
καλησπερα πουστικη κιθαραΔηλώστε όλοι απαλλαγή από τον κωλοστρατό ρε.....να δείτε πως θα τσούξει άμα δε πάει κανείς φαντλάρος ;)
καλησπερα πουστικη κιθαρα
σου στελνω σε πμ μην ψωλοπεταχτει κανενας μαλακας κ πει οτι ανκοινωνω χειμερινες προσφορες... ;)Ήβη....να σε ρωτήσω κάτι....την ώρα πόσα παίρνεις;
Η Δανάη όμως κάνει προσφορές εδώ στα μέλη. ;)σου στελνω σε πμ μην ψωλοπεταχτει κανενας μαλακας κ πει οτι ανκοινωνω χειμερινες προσφορες... ;)
Η Δανάη όμως κάνει προσφορές εδώ στα μέλη. ;)
Λέγεται πχ ότι το γλυκό συκωλάκι το προσφέρει απο τα 15!!!
εγω δεν ειμαι τοσο επιτυχημενη κ δημοφιλης διαδικτυακα κι ετσι προτιμω το fair play k to what u pay is what u get!!!!!!Η Δανάη όμως κάνει προσφορές εδώ στα μέλη. ;)
Πολύ σωστό και αυτό!!εγω δεν ειμαι τοσο επιτυχημενη κ δημοφιλης διαδικτυακα κι ετσι προτιμω το fair play k to what u pay is what u get!!!!!!
Ενοεις τους Κλωνους φανταζομε .... που δεν απανταω ποτε παρα τα παμπολα μηνυματα πμ ..... Γιατι τα κανονικα τα ξερω πια ειναι μη κοιτας που εχουν αρεωση ...Η Δανάη όμως κάνει προσφορές εδώ στα μέλη. ;)
Χαλασε και ο Λιλας .... Ποιος τον κανη τωρα????σωστος τυπε
μην δουμε κανα ανταγωνιστη του λιλα
Ενοεις τους Κλωνους φανταζομε .... που δεν απανταω ποτε παρα τα παμπολα μηνυματα πμ ..... Γιατι τα κανονικα τα ξερω πια ειναι μη κοιτας που εχουν αρεωση ...
Με αυτο το πλευρο να κοιμασε .... Κοιμησου και ονειρευσου ... Τι ειναι το 15 ?? Να παιξω Λοττο αμα ειναι .....
το κριμα στο λαιμο σου μικρε διαβολε αν πεσω θυμα λιθοβολισμου...Πολύ σωστό και αυτό!!
Δείξε γλύκα εικόνες για to what u pay is what u get ;) να φτιαχτουμε λίγο και εμείς οι λάτρες σου!!
Δώσε πράμα picts, video, site ότι εχεις!!!
Πρόβαλε τα κάλη σου μην πτοείσαι και μην τσιγκουνευεσαι σαυτό!!!
Sorry. Γνώμη μου.
το κριμα στο λαιμο σου μικρε διαβολε αν πεσω θυμα λιθοβολισμου...
πως ομορφυνες ετσι εσυ ρε??το κριμα στο λαιμο σου μικρε διαβολε αν πεσω θυμα λιθοβολισμου...
;πως ομορφυνες ετσι εσυ ρε??