Που καλοπερνάς εσύ βρε γλύκα και χάθηκες πάλι? ;):-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ελα και σε πεθυμήσαμε πές κατι, πώς τα περνάς ?
Που καλοπερνάς εσύ βρε γλύκα και χάθηκες πάλι? ;):-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εχω βρει τον υπερτατο τραβελοφαν κι εχω κλειστει μεσα !!!!!Που καλοπερνάς εσύ βρε γλύκα και χάθηκες πάλι? ;)
Ελα και σε πεθυμήσαμε πές κατι, πώς τα περνάς ?
εχω βρει τον υπερτατο τραβελοφαν κι εχω κλειστει μεσα !!!!!
Καλησπερα κοριτσαρα μου .... χειμωνας ειναι ... το εντερο πρεπει να ζεστενετε .... και οχι μονο ... χαχαχα
Φιλαρες κουκλα μου .... εισαι καλα δηλαδη ... ενταξη ...
εγω εχω τραπεζι σημερα ....
Τι έκοψες το καυλεκοπόδαρο?Καλησπερα κοριτσαρα μου .... χειμωνας ειναι ... το εντερο πρεπει να ζεστενετε .... και οχι μονο ... χαχαχα
Φιλαρες κουκλα μου .... εισαι καλα δηλαδη ... ενταξη ...
εγω εχω τραπεζι σημερα ....
wht do u mean dear?quiz: ποιά είναι η διαφορά τους?
Που εισαι εσυ και σε ψαχνουνεwht do u mean dear?
quiz: ποιά είναι η διαφορά τους?
Μόνο?3 εκατοστά
οι δηλωσεις στο φυλλο..αντρας γυναικα...αντρας η eve γυναικα η δαναη
με βρηκανε γιωργο!!!!! δεν προλαβα να ξεμυτισω διαδικτυακα!!!!!Που εισαι εσυ και σε ψαχνουνε
αλλη χεση δεν ειχα να διορθωσω το φυλλο σ ενα σαιτ που ελαχιστοι σεβονται τη σεξουαλικοτητα και τισ προτιμησεις των αλλων κι ακομοι πιο ελαχιστοι κατανοουν τη διαφορα αναμεσα στο κοινωνικο και το γενετησιο φυλλο και την επι μερουσ σεξουαλικη ταυτοτητα ανεξαρτητως φυλλου. μη γραφεις βλακειες γιατι δεν εχει FOOT JOB / ΚΥΡΙΕ ARI!!!!!οι δηλωσεις στο φυλλο..αντρας γυναικα...αντρας η eve γυναικα η δαναη
Tο κριμα στο λαιμο σου!!!!!αλλα θελω να σου κανω το χατιρι...36 νουμερο κ εξοχως πεντικιουρισμενα παντοτε..καλησπερα ηβη θα μας βαλεις και μια φωτο με τα πατουσακια σου να τα δουμε...?
τελεια τα πατουσακια σου ηβη(το βλεπεις αλλωστε και απο τις φορες που προβληθηκαν)... σε ευχαριστω για τις φωτο...Tο κριμα στο λαιμο σου!!!!!αλλα θελω να σου κανω το χατιρι...36 νουμερο κ εξοχως πεντικιουρισμενα παντοτε..
εισαι πολυ οξυδερκης θα πας μπροστα....αγορακια ημασταν...τωρα αυτο που ειμαστε το λενε τρανς...ειναι κατι μεταξυ ανδρα και γυναικας,χαριτωμενο.παιχνιδιαρικο και συχνα θυμα υστεροβουλων σχολιων απο αδαεις...Γεια σου και σένα Μπάρμπα Γιώργο
''Μεταξύ μας...παίζει μια φήμη ότι είστε όλες αγοράκια στο original''