Για ελατε στο Μενιδι που λεει και ο γειτονας μου ο altec21 να δειτεΔενδροποταμος Θεσσαλονικης... Ουτε οι μπατσοι δεν εχουν τ αρχιδια να μπουν εκει μεσα.. Μακραν η χειροτερη περιοχη της βορειου Ελλαδας μη σε πω κι ολης της Ελλαδας.! Οι βορειοι ξέρουν!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κακόφημες περιοχές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 324
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
έδωσε ο δήμαρχος άδεια για μπουρδέλα στα κοντέινερ σεισμοπλήκτων του καποτά?Για ελατε στο Μενιδι που λεει και ο γειτονας μου ο altec21 να δειτε
αριων 1955 κόκκινος μύλος.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.326
- Πόντοι
- 12.056
έδωσε ο δήμαρχος άδεια για μπουρδέλα στα κοντέινερ σεισμοπλήκτων του καποτά?
αριων 1955 κόκκινος μύλος.
Tι λες ρε Αριωνα..ξερεις το ψωλοκρυο κανει εκει πανω???
Δεν σηκωνετε με τιποτα...
Επισκέπτης
ναι την ξέρω καλά την περιοχή αλλά κάτι μάγκες ζήτησαν άδειες από τον δήμο για μπουρδέλα στα κοντέινερ.
Επισκέπτης
α και το άλλο στον ίδιο καταυλισμό μερικά κοντέινερ τα κάνανε γκάμπριολέ και είχαν φυτέψει χασίς.
Επισκέπτης
αν πω θα με πούνε ρατσιστή.Σε τι γλωσσα μιλουσαν με τον Δημαρχο αυτοι οι κυριοι?? ;) ;) ;)
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
...θέλεις να εξηγήσεις και τι θέλεις να πεις???Και οι 2 για τα πανηγύρια
Επισκέπτης
καλά μιλάμε το όχημα αγορασμένο ντούκου με δίγραμμες επιταγές.Εχω την εντυπωση πως ο τζιπακιας εχει παρκαρει απεναντι απο το ιδρυμα εκτονωσεως"Πιπινου 118".
Επισκέπτης
αν πω θα με πούνε ρατσιστή.
Αλβανικα?
Επισκέπτης
αυτοί δεν είναι Αλβανοί.Αλβανικα?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
δεν ειμαι αθηναιος αλλα ετυχε πιτσιρικας να βρεθω στην αθηνα πλατεια βαθης βραδυ...μπορω να πω οτι ειτανε πρωτογνωρη εμπειρια....ακουσα οτι πεζουνε βουλγαροι ρουμανοι ρωσοποντιοι αλβανοι πακιστανοι ολα τα σκατα....!Αγιος παντελεήμονας κατω απο την Αχαρνών και Πλατεία Βάθης
Εγω μόνο εκεί το βράδυ εχω το νου μου
Επισκέπτης
κοίτα να δεις η πλειοψηφία αυτών είναι πολύ καλά παιδιά εγώ σχεδόν κάθε ημέρα περνάω από εκεί έχω αρκετούς φίλους και πίνουμε τον καφέ μας παρέα η κανένα τσίπουρο.δεν ειμαι αθηναιος αλλα ετυχε πιτσιρικας να βρεθω στην αθηνα πλατεια βαθης βραδυ...μπορω να πω οτι ειτανε πρωτογνωρη εμπειρια....ακουσα οτι πεζουνε βουλγαροι ρουμανοι ρωσοποντιοι αλβανοι πακιστανοι ολα τα σκατα....!
όμως είναι ορισμένα στέκια που συχνάζει η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα.
μάλιστα το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε Ρουμάνος που ήταν στην συμμορία του Σορίν Ματέι παλιά είχε φυλακιστεί παλιά δυο φορές εδώ και έχει στέκι 150 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα ομονοίας.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ναι το πιστευω οτι εχει και καλα παιδια....!κοίτα να δεις η πλειοψηφία αυτών είναι πολύ καλά παιδιά εγώ σχεδόν κάθε ημέρα περνάω από εκεί έχω αρκετούς φίλους και πίνουμε τον καφέ μας παρέα η κανένα τσίπουρο.
όμως είναι ορισμένα στέκια που συχνάζει η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα.
μάλιστα το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε Ρουμάνος που ήταν στην συμμορία του Σορίν Ματέι παλιά είχε φυλακιστεί παλιά δυο φορές εδώ και έχει στέκι 150 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα ομονοίας.
ασε ρε μεγαλε τι αλλο θα μας πεις.....!τεσπα μπορει αλλα και παλι ελαχιστοι...!
παντως αν εχεις κανει σε ανατολικο κρατος και ξερεις την νοοτροπια τους την μαφια τους και την πουτανια αυτων των ανθρωπων και μ αυτα ποθ βλεπεις δεν πολθσκαμπαζειςουτε απο πλατεια βαθης ουτε απο πρασινα αλογα...!
μην συγκρινουμε την πλατεια βαθης με σοφια.βουκουρεστ,βελιγραδι,κειβο κτλ κτλ...οποιος εχει ζησει θα καταλαβει....!οχι οτι γινεσαι ατρωτος αλλα ειναι αλλη φαση....!
Επισκέπτης
ναι το πιστευω οτι εχει και καλα παιδια....!
ασε ρε μεγαλε τι αλλο θα μας πεις.....!τεσπα μπορει αλλα και παλι ελαχιστοι...!
παντως αν εχεις κανει σε ανατολικο κρατος και ξερεις την νοοτροπια τους την μαφια τους και την πουτανια αυτων των ανθρωπων και μ αυτα ποθ βλεπεις δεν πολθσκαμπαζειςουτε απο πλατεια βαθης ουτε απο πρασινα αλογα...!
μην συγκρινουμε την πλατεια βαθης με σοφια.βουκουρεστ,βελιγραδι,κειβο κτλ κτλ...οποιος εχει ζησει θα καταλαβει....!οχι οτι γινεσαι ατρωτος αλλα ειναι αλλη φαση....!
κακη ρατσα ανθρωπων οι γαμιοληδες δηλαδη ε?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
σκοτωνουν την μανα τους στην κυριολεξια για να κερδισουνε αυτο που θελουνε...!κακη ρατσα ανθρωπων οι γαμιοληδες δηλαδη ε?
Επισκέπτης
ρε φίλε μια μειοψηφία είναι αυτοί.σκοτωνουν την μανα τους στην κυριολεξια για να κερδισουνε αυτο που θελουνε...!
έλεος λίγο με τα κολλήματα σας.
Επισκέπτης
ρε φίλε μια μειοψηφία είναι αυτοί.
έλεος λίγο με τα κολλήματα σας.
Ενα ειναι σιγουρο!Οτι εχουν τις πιο καλες γυναικες!
Παντως ειχα γνωρισει και σε στριπ κοπελα ουγγαρεζα που ειχε τον αδερφο της νταβα!ελεος!
Επισκέπτης
ναι ενω οι δηθεν πολιτισμενοι αγγλοι που 20% ειναι παιδεραστες και μεθανε τοσο που πεθαινουν απο το ποτο ειναι αγγελουδακια του θεου...
κακη ρατσα ανθρωπων και αυτη.Πουσταριο,μεθυστακες και παιδεραστες!Εκφυλοι ανθρωποι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 26