Νέα

Τί ποσοστό ιερόδουλων θεωρείτε ότι είναι μητρομανείς;

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποσοστό νυμφωμανιας

  • 10%

    Ψήφοι: 12 48,0%
  • 20%

    Ψήφοι: 2 8,0%
  • 30%

    Ψήφοι: 1 4,0%
  • 40%

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • 50%

    Ψήφοι: 3 12,0%
  • 60%

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • 70%

    Ψήφοι: 1 4,0%
  • 80%

    Ψήφοι: 2 8,0%
  • 90%

    Ψήφοι: 1 4,0%
  • 100%

    Ψήφοι: 3 12,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Μηνύματα
83
Like
118
Πόντοι
0
Όλοι θέλουν να βρουν μια γυναίκα που να της αρέσει το σεξ, μέχρι να βρουν μια τέτοια..
 

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.257
Κριτικές
2
Like
2.051
Πόντοι
216
Συμφωνώ με τον Θάνο Ασκητή και εκ προσωπικής πείρας.

Αν υποθέσουμε ότι στην Αθήνα ζουν ένα εκατομμύριο γυναίκες σεξουαλικά ενεργές (δηλαδή ηλικίας από 15 έως 55 ετών ) και το 3% αυτών είναι υπερσεξουαλικές ( δηλαδή μητρομανείς), τότε μιλάμε για 30.000 γυναίκες μητρομανείς που ζουν στην Αθήνα, που σημαίνει ότι τουλάχιστον το 50% των γυναικών που εργάζονται επί χρόνια ως πουτάνες το κάνουν όχι μόνο για το χρήμα αλλά και για το κέφι τους! Όμως αυτό δεν το παραδέχονται διότι δεν τους συμφέρει οικονομικά.
Οι 30 χιλιάδες πιθανές νυμφομανείς της Αθήνας, δεν γίνεται να είναι πόρνες σε ποσοστό πάνω του 5-7%. Είτε αυτό, είτε τα Σλαβικά φύλα, που κατέχουν πάνω απο το 50% του "εργατικού δυναμικού" της πορνείας στην Αθήνα, θα πρέπει να έχουν ποσοστό νυμφομανίας πάνω απο 30%. Οπότε, μάλλον οι πραγματικά νυμφομανείς πόρνες, θα είναι περίπου μεταξύ 0.5 και 1.2%, στα όρια ενός στατιστικού λάθους δηλαδή.
Το οτι πάνω απο το 50% των εκδιδομένων ΜΠΟΡΕΙ να εξασκούν το επάγγελμα "για το κέφι τους" είναι η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να σκαρφιστεί κανένας. Ναι, σίγουρα σχεδόν, αν τους κάτσει πελάτης που τους βγάζει γούστα, θα γαμηθούν ΚΑΙ για την καύλα τους, αλλά... αυτό είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Ο κανόνας είναι οτι ο πελάτης θα είναι μεσήλικας, μικκροτσούτσουνος, χοντρός, ή πιτσιρικάς αρχάριος που θα χύνει πριν καν τον ακουμπήσει, ή θα βρωμάει σα γουρούνι, ή θα γαμάει σα γουρούνι. Τίποτε απο αυτά δεν βοηθά μια πόρνη να φτιαχτεί αρκετά για να γαμηθεί για το κέφι της. Για τα λεφτά μας κάθονται. Αλλά, ακόμα και αν υπερβάλλω, ακόμα και αν έχεις δίκιο, αν όχι εντελώς, σε μεγάλο βαθμό...
Πόσοι απο εμάς δεν έχουν τύχει να περάσουν ωραία στη δουλειά τους, κάποια στιγμή που οι συγκυρίες τα έφεραν να πέσει χαβαλές, αραλίκι και καζούρα τύπου εφηβείας; Τι θα σήμαινε αυτό, οτι δουλεύουμε για το κέφι μας; Αν δεν πληρωθούμε, θα εξαφανιστούμε απο εκεί, όσο καλά και αν περνάμε. Το ίδιο και οι πόρνες. Τα λεφτά μας θέλουν, το να περάσουν καλά και να κάνουν το κέφι τους, είναι το bonus.
 

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Μηνύματα
410
Κριτικές
16
Like
6.649
Πόντοι
2.031
Θέλω να καταθέσω την προσωπική εμπειρία που είχα το καλοκαίρι του 2019 με "βουλημική" γυναίκα (έτσι μου συστήθηκε, αυτή ήταν η διάγνωσή της). Πέραν του αρχικού ενθουσιασμού των πρώτων ημερών, (γαμάμε συνέχεια, γαμιόμαστε σα ζώα) το πράγμα άρχισε να κουράζει καθώς ήθελε συνέχεια σεξ και τεράστιες ποσότητες φαγητού (τις οποίες απο ευγένεια πλήρωνα με αποτέλεσμα να ειμαι ταπί και ράκος πολύ σύντομα). Εννοείται αποχώρησα τάχιστα. Το βασικό τους πρόβλημα είναι ότι αρνούνται οτι έχουν πρόβλημα με αποτέλεσμα να διαλύουν σπίτια και πορτοφόλια.
 

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Μηνύματα
1.167
Like
2.078
Πόντοι
456
Έχω πάει με καμία 20/30 ως τώρα. Από αυτές 3 μου είπαν πως τις αρέσει το σεξ οπότε τους αρέσει και το επάγγελμα που κάνουν. Μια γνωστή ( με προφίλ εδώ ) μασατζού Αθηναία η οποία που και που μας έρχεται και στη Θεσσαλονίκη , η άλλη μια ψιλή Ουκρανή σε μπουρδέλο στην επαρχία και η τρίτη στη Θεσσαλονίκη πρόσφατα μια τσιγγάνα , που είχε και τατουάζ fuck me πάνω από το μουνι.

Το πιο αστείο ήταν μια φορά πέρυσι σε μπουρδέλο στην επαρχία μπαίνω με μια Ουκρανή. Ξεκινάει να με τσιμπουκώνει και αρχίζει να τη παίρνει βαθιά και κάτι μμμμμμμμμμμμ.

Τη λέω " Καλά δε χρειάζεται να λες τέτοια " επειδή τα ερμήνευσα ότι παίζει θέατρο. Γυρίζει και μου κάνει " Καλά ρε κομπλεξικέ ! Επειδή βγάζω λεφτά από αυτό τι σημαίνει ; Πως δε μου αρέσει ;".
 

kaki_epiroi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Μηνύματα
966
Κριτικές
6
Like
1.311
Πόντοι
486
Σε λίγο που γυρνάει η Κυριακή θα κάνετε θέμα:
Τι ποσοστό των ιερόδουλων θεωρείτε ότι είναι ναρκομανείς;
 

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Μηνύματα
531
Like
2.255
Πόντοι
446
Οι 30 χιλιάδες πιθανές νυμφομανείς της Αθήνας, δεν γίνεται να είναι πόρνες σε ποσοστό πάνω του 5-7%.

Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα όταν οι δηλωμένες πόρνες της Αθήνας (μπουρδέλα, στούντιο, μπαράκια κ.λ.π) είναι λιγότερες από 5.000; Φυσικά και δεν βγαίνει από κάποιον λογικά σκεπτόμενο!

Επίσης παραβλέπεις το γεγονός ότι η πρώτη επαγγελματική επιλογή του καθενός συνδέεται ευθέως με τα γούστα του (της).
Οι νυμφομανείς προσπαθούν να συνδυάσουν το τερπνό με το ωφέλιμο και όταν είναι ιδιαίτερα εμφανίσημες οι περισσότερες αποφασίζουν να γίνουν πόρνες πολυτελείας. Όσες δεν αντέχουν να πηγαίνουν με τον καθένα τα παρατάνε με την πρώτη ευκαιρία.

Επίσης, μιλάς σαν να είσαι γυναίκα ενώ δεν είσαι!

Μπερδεύεις συνεχώς τη φαντασία σου με την πραγματικότητα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom