Νέα

Κακόφημες περιοχές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η ποιό κακόφημη περιοχή ?

• Ομόνοια (περιξ)

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Πλ.Βικτωρίας (περιξ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πλ.Θεάτρου (περιξ)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Πλ. Βάθης (περιξ)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Πλ. Αττικής (περιξ)

• Πλ. Αμερικής (περιξ)

• Μεταξουργίο (περιξ)

• Φυλής (περιξ)

• Μοναστηράκι (περιξ)

• Αχαρνών

• Άλλη ? (ποιά)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως αν και μένω βόρεια επειδή η δουλειά μου είναι κέντρο και από πολύ μικρή ηλικία τριγυρίζω στην Αθήνα οι μαγκιές δεν χωράνε μετά τις 9-10 το βράδυ.Και ειδικά περιοχές όπως Κουμουνδούρου,Πλ.Θεάτρου κλπ,κλπ.Βέβαια είναι και θέμα τύχης.Είδα τσαμπουκά μέρα μεσημέρι στην Αγ.Σοφία στο Ψυχικό και από το πουθενά εμφανίστηκε και ένα κουμπούρι.Όπως λέει και ο πατέρας μου "ου μπλέξεις" είναι η όλη φάση!!!

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ζουσα μεταξουργειο για 2 χρόνια κ όντως ειναι λιγο κακόφημα κ λίγο ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ(Σπανια) αλλα δεν με ειχε πειράξει κανενας..
Σε καμια περιπτωση δεν πλησιαζουν ΤΩΡΑ αυτες οι περιοχες το ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ των 90s η περιοχες που σύχναζαν μοικάνια πχ Πετράλωνα
τι ιχε το μοναστιρακι τον 90ς εγο λογο ιλικιας πιγενα πολι τοτε εκι μικρος και περναγαμε τελια ιχα διρι μοικανια και κλεφτρονια πρεπι καποτε να γραπσο βιβλιο απιθανες ιστοριες που ινε τα χρονια ορεα χρονια και ετσι

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Η φυλής τι πιστευέτε?Είναι επικύνδινα?

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Απο φωκαιας προς πατησια ναι
απο την αρχη της μεχρι εκει οχι
ΦΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ

Επισκέπτης
Καλά αλλά δεν υπάρχει καμμιά πλατεία πάνω από το 4ο.
Εκτός αν εννοείς την πλατεία φάτσα στον Σταθμο Λαρίσης με τα γήπεδα μπάσκετ, που έφαγα τα νιάτα μου και τα γόνατα μου. :headbang:
ανάμεσα σωνιέρου και παλαιολόγου μια μικρή πλατεία που είναι.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Παιδια εγω εχω τυχει να γυριζω επι πολυ καιρο αρκετες απο τις κακοφημες γειτονιες γυρω απο και στο Μεταξουργειο, καθως και γυρω απο Ομονοια και Αχαρνων-Λιοσιων, παντα μονος και μετα τις 12 μεχρι το πρωι, οταν γυρναγα για να μαθω τα σπιτια εκει γυρω (πεζος και πολυ περιεργος). Μου εχουν τυχει 2-3 περιστατικα, απλα πρεπει να εισαι ξυπνιος και να προσεχεις. Μια φορα με ακολουθουσε ενας πορνογερος αλλα τον καταλαβα αμεσως και εγινα μπουχος (Αχαρνων).
Μια αλλη φορα με ακολουθουσε ενας ανωμαλος γυρω στα 35 στις πιατσες του Μεταξουργειου. Μιλαμε για πολυ παρακολουθηση επι ωρα. Εστριβε οπου εστριβα και σταματουσε οπου σταματουσα. Σε καποια φαση οταν βρεθηκαν 3-4 παιδια μπροστα τον πλησιασα στα 5 μετρα και του φωναξα οτι αν δεν εξαφανιστει θα παω στην τροχαια που ειναι διπλα. Επισης μη πειραζετε τα διαφορα τραβελια που κυκλοφορουν στο Μεταξουργειο. Ενα αθλιο πηγε μια φορα να πατησει τον φιλο Πιτσι με το αμαξι επειδη το εκραξε.

Γενικα οταν προχωρατε στο πεζοδρομιο και βλεπετε απο μακρυα καμια παρεα μπροστα σας, η κανεναν υποπτο, περνατε στο απεναντι πεζοδρομιο. Μην αφηνετε κανεναν να ειναι κοντα σας περισσοτερο απο 15-20 μετρα για πανω απο λιγα δευτερολεπτα. Αν δειτε κανενα περιεργο τυπο να πηγαινει μαζι στο δρομο με εσας, αλλαξτε πεζοδρομιο και σταματηστε να δειτε τι θα κανει. Αν σταματησει και αυτος να γινετε μπουχος.

Συμπερασμα: τα νυχτοπερπατηματα δεν ειναι για αφηρημενους.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά τι να σας πω... εγώ θεωρώ ότι η Ελλάδα έχει ένα (και μοναδικό) καλό: Μπορείς να κυκλοφορήσεις οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα και μέρα ή νύχτα. Κυκλοφορώ από τα 14 σε Ομόνοιες, Μεταξουργεία, Πατήσια, Μενίδι, κτλ, κτλ και δεν μου έχει συμβεί το παραμικρό, ούτε έχω αισθανθεί να απειλούμαι ποτέ...!

Τι να σας πω! Αυτή την γνώμη έχω!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εχει δικιο ο Liomas. Αυτα ηταν στην προPitsi εποχη. Και τωρα ειναι ηρεμα τα πραματα, αρκει να μη βρεθει στο δρομο σας ο pitsi με το ουζι του.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.370
Πόντοι
12.056
Kυκλοφορεις Μενιδι εεεεεεεεε... :huh:
Και πως δεν σε εχω πετυχει πουθενα??? :P :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
LiOmAs Μενίδι κυκλοφορουσα μεχρι πριν 5-6 χρόνια που ξεκοψα απο μια γκόμενα εκει..
Φιλε ειναι πραγματικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ,χωρις δόση υπερβολής..ειδικα οι ΡΠ εκει δεν χαμπαριάζουν,μπορει 15 ατομα να σου βρισουν την γκόμενα για να πλακωθεις μαζι τους,μου χουν τυχει αρκετά εκει..
ακομα κ στον Κάραβο,μπορει μια γυναικα να περιμενει πχ στις 12 μόνη?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.370
Πόντοι
12.056
Ενταξει παιδια...δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα..
Στο κεντρο δεν υπαρχει προβλημα...ανετα πας οπου θες και οτι ωρα θες..
Τα γυρω γυρω ειναι το προβλημα.. ;) ;)

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
πριν μερικούς μήνες καθάρισαν το παληκάρη με το μινι μαρκετ για λίγα ευρώ.
ο άλλος πήγε να ανοίξει το μαγαζί του το πρωί και μπροστά στην πόρτα σκεπασμένο ένα κομένο κεφάλι κούρδου.

To θυμαμε και εγω δεν πρεπει να εχουν περασει δυο μηνες!Νομιζω στο αγ.παυλο ηταν.Δουλευω 8 χρονια εκει κοντα ειναι σκατα τα πραγματα αλλα πιστευω ποιο πανω στην γ σεπετεμβριου και στα στενα της α8ηνας μεχρι κοντα στην μεναδρου αυτο το τριγωνο ειναι επικυνδινο.Χτες συγκεκριμενα πηγα μια βολτα ετσι για πλακα (ειχα καιρο να παω βραδυ)και φοβηθηκε στο ματι μου!Πριν απο δυο χρονια μου ορμησε πρεζακι με συριγγα και με απηλεισε(μου ειχε φτασει την συριγγα 4-5 ποντους κοντα στο λαιμο μου!!) πως αν δεν του εδινα χρηματα 8α με καρφωνε!!Ευτηχως εκεινη την περιοδο οπλοφορουσα,εκανα οτι και καλα εβγαζα το πορτοφολι!!και την εκανε λαγος...συμβουλη σημαντικοτατη.Αν δεν εχετε διαστασεις μαικ ταισον μην κυκλοφορητε σε τετοιεσ περιοχες μονοι σας..υπαρχουν πολλοι που κανουν αυτη την δουλεια τα βραδια..τουλαχιστον να ειστε 3 ατομα μαζι,ουτε καν 2!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ενταξει παιδια...δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα..
Στο κεντρο δεν υπαρχει προβλημα...ανετα πας οπου θες και οτι ωρα θες..
Τα γυρω γυρω ειναι το προβλημα.. ;) ;)
Καλημέρα ALTEC,μου αρέσει που υπογράφεις "διάγω βίο εναρετο και αμόλυντο" και όπου κωλόμπαρο και πουτανιά  ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ!!
[move]ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗ ΜΗΧΑΝΟΒΙΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Ρε παιδιά τι να σας πω... εγώ θεωρώ ότι η Ελλάδα έχει ένα (και μοναδικό) καλό: Μπορείς να κυκλοφορήσεις οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα και μέρα ή νύχτα. Κυκλοφορώ από τα 14 σε Ομόνοιες, Μεταξουργεία, Πατήσια, Μενίδι, κτλ, κτλ και δεν μου έχει συμβεί το παραμικρό, ούτε έχω αισθανθεί να απειλούμαι ποτέ...!

συμφωνω φιλε Liomas  :thumbsup:

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Εδώ στη βικτώρια που μένω , στην αρχή της φυλής έχει ενα πουστόμπαρο...
Καθε βράδυ οι λελέτες πλακώνονται για γκομενους
Πεφτουν κατι ψιλεσ
αχαχαχαχ

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
322
Πόντοι
281
Συναγωνιστες ,  εμενα με εχουν ληστεψει υπο απειλη μαχαιριου Αγια Παρασκετη και Κιφησια, καθως και μου εχουν επιτεθει πρεζακια στα πετραλωνα πισω απο το αστυνομικο τμημα . Δυστηχως η Αθηνα εχει γινει κωλοχανιο και τα πραμματα εχουν αρχισει να γινονται επικυνδινα . Εσεις που κυκλοφορειτε βραδυ στις λεγομενες κακες συνοικιες να εχετε τα ματια σας 14 και να ειστε ετοιμοι για οτοιδηποτε

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
η πιο επικινδυνη περιοχη ειναι η σοφοκελεους, χαμηλα, με τα πρεζονια.Μπορει να στην πεσουνε αμα εισαι μονος σου, το βραδυ. Εγω δουλευω διπλα και εχω δει να τραβανε μαχαιρι ,μπροστα μου...κατι τυποι που πουλαγανε κινητα

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Κι εγώ κι εγώ,κυκλοφορώ από τα 13 μου και δεν με έχει πειράξει ποτέ κανείς ως τώρα..σας παραθέτω και μία φωτ.μου για να δείτε ότι δεν είμαι και τίποτα σπουδαίο!!!

Συνημμένα

• bodybuilder.jpg
    bodybuilder.jpg
    209,5 KB · Εμφανίσεις: 46
OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Παιδία θυμάται κανείς τον πυροβολισμό ένα βράδυ στο Star cafe που έσπασε ένα τζάμι με κάτι Αλβανούς (νομίζω) στην Αχαρνών με Αγρινίου και Εφέσσου ???

Επισκέπτης
Δουλευω κεντρο και κυκλοφορω κεντρο απο πιτσιρικας(μενω στο Παγκρατι),και δεν νομιζω οτι υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα εγκληματικοτητας η καποιο απροσπελαστο σημειο.Αν βρεθει μια λυση για τους πρεζακηδες και ο Δημος προσεξει καλυτερα την καθαριοτητα τοτε δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα απολυτως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom