Παιδια εγω εχω τυχει να γυριζω επι πολυ καιρο αρκετες απο τις κακοφημες γειτονιες γυρω απο και στο
Μεταξουργειο, καθως και γυρω απο Ομονοια και Αχαρνων-Λιοσιων, παντα μονος και μετα τις 12 μεχρι το πρωι, οταν γυρναγα για να μαθω τα σπιτια εκει γυρω (πεζος και πολυ περιεργος). Μου εχουν τυχει 2-3 περιστατικα, απλα πρεπει να εισαι ξυπνιος και να προσεχεις. Μια φορα με ακολουθουσε ενας πορνογερος αλλα τον καταλαβα αμεσως και εγινα μπουχος (Αχαρνων).
Μια αλλη φορα με ακολουθουσε ενας ανωμαλος γυρω στα 35 στις πιατσες του
Μεταξουργειου. Μιλαμε για πολυ παρακολουθηση επι ωρα. Εστριβε οπου εστριβα και σταματουσε οπου σταματουσα. Σε καποια φαση οταν βρεθηκαν 3-4 παιδια μπροστα τον πλησιασα στα 5 μετρα και του φωναξα οτι αν δεν εξαφανιστει θα παω στην τροχαια που ειναι διπλα. Επισης μη πειραζετε τα διαφορα τραβελια που κυκλοφορουν στο
Μεταξουργειο. Ενα αθλιο πηγε μια φορα να πατησει τον φιλο Πιτσι με το αμαξι επειδη το εκραξε.
Γενικα οταν προχωρατε στο πεζοδρομιο και βλεπετε απο μακρυα καμια παρεα μπροστα σας, η κανεναν υποπτο, περνατε στο απεναντι πεζοδρομιο. Μην αφηνετε κανεναν να ειναι κοντα σας περισσοτερο απο 15-20 μετρα για πανω απο λιγα δευτερολεπτα. Αν δειτε κανενα περιεργο τυπο να πηγαινει μαζι στο δρομο με εσας, αλλαξτε πεζοδρομιο και σταματηστε να δειτε τι θα κανει. Αν σταματησει και αυτος να γινετε μπουχος.
Συμπερασμα: τα νυχτοπερπατηματα δεν ειναι για αφηρημενους.