Πάντως εγώ πιστεύω ότι η πιο <<κακόφημη περιοχή>> είναι Σταθμός Λαρίσης , Σεπόλια , Μεταξουργείο , Μενάνδρου αυτά....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κακόφημες περιοχές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 324
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
επάνω από το 4οΣτην αρχή της Αχαρνων λες ή της Μιχ.Βόδα?
Δυο σχολεία είναι εκεί το 42 και το 2ο.
Το 4ο είναι στην Χιου δίπλα στον Αγ.Παυλο.
Δεν μπορώ να καταλάβω που λες σόρρυ.
Πάντως το θέμα εγκληματικότητα είναι ξαναλέω κυρίως παρεπόμενο της τοξικοεξάρτησης.
Φυσικά και άν έρθει κάποιος των προστείων στα μέρη μας θα νοιώσει άβολα να περικλείεται από τόσους ξένους, το βρίσκω λογικό.
Αλλά όπως λέει και το τίτλος του θρεντ "κακόφημες", απλά η φήμη είναι όχι η πραγματικότητα.
αλλο η μενανδρου αλλο τα σεπολια και αλλο το μεταξουργειοΠάντως εγώ πιστεύω ότι η πιο <<κακόφημη περιοχή>> είναι Σταθμός Λαρίσης , Σεπόλια , Μεταξουργείο , Μενάνδρου αυτά....
καμια σχεση
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
επάνω από το 4ο
Καλά αλλά δεν υπάρχει καμμιά πλατεία πάνω από το 4ο.
Εκτός αν εννοείς την πλατεία φάτσα στον Σταθμο Λαρίσης με τα γήπεδα μπάσκετ, που έφαγα τα νιάτα μου και τα γόνατα μου.
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
tomito βλέπω γέννημα θρέμα κέντρο Αθήνα είσαι εεε?
Τώρα που γεννήκαμε πολυπολιτισμικοί είναι καλυτερα πάντως.
Αν και η αθωότητα της δεκαετίας του 80 που έχουμε περιγράψει πολλοί απο εμάς σε ένα παλιό θρεντ δεν επανέρχεται.
Τώρα που γεννήκαμε πολυπολιτισμικοί είναι καλυτερα πάντως.
Είναι καλύτερα διότι δεν ξέρεις από που θα σου έρθει η μαχαιριά ή η σφαίρα..Πολυπολιτισμικοί μαλάκες γίναμε...
Επισκέπτης
Η εθνικη οδος Κορινθου - Πατρων.
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Kηφισια - Εκαλη - Πολιτεια
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Είναι καλύτερα διότι δεν ξέρεις από που θα σου έρθει η μαχαιριά ή η σφαίρα..Πολυπολιτισμικοί μαλάκες γίναμε...
Εγώ δεν νομίζω πάντως ότι θα άκουγα παιδικά γέλια στην περιοχή μου αλλιώς.
("ξένα" παιδάκια που μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα και ιστορία.)
...πάω σουπερμάρκετ τώρα δίπλα σε γνωστό στούντιο της περιοχής, αν δεν γυρίσω ξέρετε μαχαιριά ή σφαίρα...
Εσυ Fazer που μένεις είπαμε?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.879
- Πόντοι
- 42.697
η περιοχές γύρω απο την Λιοσίων, την πλατεία Αττικής, Κάτω απο την πλατεία Βικτωρίας, Κολωνος, πλατεία Βάθης και άλλες είναι αρκετά επικίνδυνες.
Εγώ λόγω των σκάουτ που κάνω τυχάινει να περνάω απο εκει πολλές φορές μόνος μου νύχτα.
ακόμα είμαι τυχερός και δεν έχω πάθει κάτι, αλλά τα βράδυα ιδιάιτερα που όλοι οι μετανάστες πίνουν και γίνονται λιαδα για να ξεχάσουν τα προβλήματα τους τα πράγματα γίνονται σοβαρα..
καλύτερα να έχετε παρεα εκει κάτω, μην πηγαινεται βράδια, και μην απαντάτε σε τυχόν προκλήσεις άλλων...
Εγώ λόγω των σκάουτ που κάνω τυχάινει να περνάω απο εκει πολλές φορές μόνος μου νύχτα.
ακόμα είμαι τυχερός και δεν έχω πάθει κάτι, αλλά τα βράδυα ιδιάιτερα που όλοι οι μετανάστες πίνουν και γίνονται λιαδα για να ξεχάσουν τα προβλήματα τους τα πράγματα γίνονται σοβαρα..
καλύτερα να έχετε παρεα εκει κάτω, μην πηγαινεται βράδια, και μην απαντάτε σε τυχόν προκλήσεις άλλων...
Θα άκουγες παιδικά γέλια,εφόσον και οι γονείς είχαν λεφτά να κάνουν παιδιά.Βέβαια οι λαθρομετανάστες κάνουν πολλά παιδιά,διότι απλώς ζουν όπως ζούσαν οι Έλληνες τη δεκαετία του 50...Εγώ δεν νομίζω πάντως ότι θα άκουγα παιδικά γέλια στην περιοχή μου αλλιώς.
("ξένα" παιδάκια που μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα και ιστορία.)
...πάω σουπερμάρκετ τώρα δίπλα σε γνωστό στούντιο της περιοχής, αν δεν γυρίσω ξέρετε μαχαιριά ή σφαίρα...
Εσυ Fazer που μένεις είπαμε?![]()
Δεν έχει σημασία που μένω...Αν κι εδώ έχουμε αλλοδαπούς,και στο διπλανό οίκημα έχουν εισβάλλει 2φορές.
πιο επικινδυνα ειναι να πας στον Αγιο Στεφανο στην Εκαλη και στην Βουλιαγμενη που στις ερημιες δεν ξερεις τι θα σε βρει και αν σε βρει κατι δεν θα το παρει κανεις χαμπαρι παρα στα μερη που λεςη περιοχές γύρω απο την Λιοσίων, την πλατεία Αττικής, Κάτω απο την πλατεία Βικτωρίας, Κολωνος, πλατεία Βάθης και άλλες είναι αρκετά επικίνδυνες.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
η περιοχές γύρω απο την Λιοσίων, την πλατεία Αττικής, Κάτω απο την πλατεία Βικτωρίας, Κολωνος, πλατεία Βάθης και άλλες είναι αρκετά επικίνδυνες.
Ένας από αυτούς που σε κοιτά περίεργα σαν να σε "μετρά" λογικά θα είμαι και εγώ που αναρωτιέμαι ποιο μέλος από εδώ μπορεί να είσαι?
Καλό βράδυ παιδιά.
+φωνώ μαζί σου και εδώ Ζερο...η περιοχές γύρω απο την Λιοσίων, την πλατεία Αττικής, Κάτω απο την πλατεία Βικτωρίας, Κολωνος, πλατεία Βάθης και άλλες είναι αρκετά επικίνδυνες.
ζουσα μεταξουργειο για 2 χρόνια κ όντως ειναι λιγο κακόφημα κ λίγο ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ(Σπανια) αλλα δεν με ειχε πειράξει κανενας..
Σε καμια περιπτωση δεν πλησιαζουν ΤΩΡΑ αυτες οι περιοχες το ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ των 90s η περιοχες που σύχναζαν μοικάνια πχ Πετράλωνα
Σε καμια περιπτωση δεν πλησιαζουν ΤΩΡΑ αυτες οι περιοχες το ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ των 90s η περιοχες που σύχναζαν μοικάνια πχ Πετράλωνα
Εγώ μένω Βικτώρια 17 χρόνια ( πήγα σε κάποιο απο αυτά τα σχολεία που προαναφέρατε) και ποτέ δε μου έχει τυχει τιποτα
Μονο κατρουλίλα και σκατίλα μυρίζει.
Και έχει κινηση.
Κατα τα άλλα
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΙΤΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΜΕ Π**ΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΓΑ@@@Ε ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ
Μονο κατρουλίλα και σκατίλα μυρίζει.
Και έχει κινηση.
Κατα τα άλλα
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΙΤΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΜΕ Π**ΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΓΑ@@@Ε ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
2 φορές με έχουν φερμάρει στην ζωή μου.Η μία ήταν στο μοναστηράκι (ηφαίστου χαμηλά) και η άλλη στις αρχές της μπουρδελοκαριέρας μου στην Αγκύρας πάνω από την Αχαρνών.Κι εγώ πιστεύω πως αρχές 90s ήταν κάπως χάλια τα πράγματα.Πολλές φάπες σε όλες τις περιοχές της Αθήνας πέφτανε.Από Κηφισιά ξεκινούσε ο τσαμπουκάς και μέχρι το πρωί κατέληγε στο Μοσχάτο!ζουσα μεταξουργειο για 2 χρόνια κ όντως ειναι λιγο κακόφημα κ λίγο ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ(Σπανια) αλλα δεν με ειχε πειράξει κανενας..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 26