Νέα

Κακόφημες περιοχές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η ποιό κακόφημη περιοχή ?

• Ομόνοια (περιξ)

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Πλ.Βικτωρίας (περιξ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πλ.Θεάτρου (περιξ)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Πλ. Βάθης (περιξ)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Πλ. Αττικής (περιξ)

• Πλ. Αμερικής (περιξ)

• Μεταξουργίο (περιξ)

• Φυλής (περιξ)

• Μοναστηράκι (περιξ)

• Αχαρνών

• Άλλη ? (ποιά)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια υπαρχουν ΑΚΟΜΑ πρεζακια στην Ελλαδα??? δεν ειρωνευομαι, απλα μου κανει εντυπωση!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλα ρε γαμωτο... που βρισκουν την πρεζα? το πιο ελλεεινο και τριτοκοσμικο ναρκωτικο ΕΒΑ! τσκ τσκ...

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
καλα ρε γαμωτο... που βρισκουν την πρεζα? το πιο ελλεεινο και τριτοκοσμικο ναρκωτικο ΕΒΑ! τσκ τσκ...
Βεραντζέρου μέρα νύχτα γίνεται χαμός(πάνω από Ομόνοια) , Μενάνδρου τα ίδια ... Παντού την βρίσκουν...Και στο κέντρο η πλειοψηφία αυτών που συχνάζουν αργά Ομόνοια και γύρω είναι πρεζάκια βαποράκια μικροκλεφτρόνια!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
νομιζα οτι η πρεζα ειχε τελειωσει... τελικα παντα θα υπαρχουν θεοχαζοι... τι ναπω.. :idiot: :think:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Βεραντζέρου μέρα νύχτα γίνεται χαμός(πάνω από Ομόνοια) , Μενάνδρου τα ίδια ... Παντού την βρίσκουν...Και στο κέντρο η πλειοψηφία αυτών που συχνάζουν αργά Ομόνοια και γύρω είναι πρεζάκια βαποράκια μικροκλεφτρόνια!
...αν πιστεύεις ότι η Βερανζέρου είναι ένας από τους δρόμους που γίνεται χαμός τότε δεν έχεις δει τίποτα.Πήγαινε μια βόλτα από οδό Θεάτρου πίσω από το Δημαρχείο.Όχι αργά το βράδυ και τέτοια,οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.Και όχι μόνο εκεί αλλά σχεδόν παντού γύρω από την Ομόνοια!!!Γάμησέ τα είναι.Έχω δει 10δες φορές,μέχρι και με το κιν. τους έχω φωτ.Είναι πολύ κρίμα πάντως,εγώ στενοχωριέμαι κάθε φορά που τους βλέπω!!!(Χωρίς πλάκα)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω ηξερα πολλα παιδια απο το σχολειο μου που εμπλεξαν αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομα ετσι, δεν εχω ιδεα.. τι να πει κανεις, ειναι ισως το χειροτερο μπλεξιμο. ειχαμε μια κοπελια στο λυκειο κουκλα και καλο κοριτσακι και την ειδα πριν απο 5 χρονια που ημουν ελλαδα σε μαυρα χαλια... κριμα :(

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαχα το πιασες το σαμπτεξτ!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Mια χαρά είναι τα μέρη μας τόσο που μας επισκέπτονται και www.authorway.com/gallerysmf/displayimage.php?pos=-186]Hummer εξ Αλβανίας.[/url]
Όποιος συναγωνιστής βρεί το κοντινότερο σπίτι της περιοχής παρκαρίσματος κερδίζει έπαινο.
Εξαιρείται ο γείτονας Hiphoper

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Mια χαρά είναι τα μέρη μας τόσο που μας επισκέπτονται και www.authorway.com/gallerysmf/displayimage.php?pos=-186]Hummer εξ Αλβανίας.[/url]
Όποιος συναγωνιστής βρεί το κοντινότερο σπίτι της περιοχής παρκαρίσματος κερδίζει έπαινο.
χαχα,δεν κατάλαβες γύριζα από Θεσ/κη και πριν την Κατερίνη εγώ με 240 και μου παίζει φώτα ένα mercedes sl 65 με αλβανικά νούμερα.Ακόμα το σκέφτομαι και τσαντίζομαι!!! :headbang:

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Χτες το βραδυ Ιουλιανου στη βικτώρια πλακόνονταν 10 τραβέλια στο υψος της αριστοτελους χαχααχαχ

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
χαχα,δεν κατάλαβες γύριζα από Θεσ/κη και πριν την Κατερίνη εγώ με 240 και μου παίζει φώτα ένα mercedes sl 65 με αλβανικά νούμερα.Ακόμα το σκέφτομαι και τσαντίζομαι

Και οι 2 για τα πανηγύρια

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δενδροποταμος Θεσσαλονικης... Ουτε οι μπατσοι δεν εχουν τ αρχιδια να μπουν εκει μεσα.. Μακραν η χειροτερη περιοχη της βορειου Ελλαδας μη σε πω κι ολης της Ελλαδας.! Οι βορειοι ξέρουν!

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Άλλες περιοχές ???

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Αγιος παντελεήμονας κατω απο την Αχαρνών και Πλατεία Βάθης
Εγω μόνο εκεί το βράδυ εχω το νου μου

Επισκέπτης
Εχω την εντυπωση πως ο τζιπακιας εχει παρκαρει απεναντι απο το ιδρυμα εκτονωσεως"Πιπινου 118".

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
tomito γείτονα το βρήκα εγω
χαρ χαρ χαρ

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εχω την εντυπωση πως ο τζιπακιας εχει παρκαρει απεναντι απο το ιδρυμα εκτονωσεως"Πιπινου 118".

Καταρχήν ο συμπολίτης δεν έχει καμμία σχέση με ευαγή ιδρύματα. Μην του κολλήσουμε τζάμπα και βερεσέ καμμιά ρετσινιά του χριστιανού (καλά για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο)
Όχι αλλά η οδός ξεκινάει από Π  ;)

tomito γείτονα το βρήκα εγω
χαρ χαρ χαρ

Εσένα γείτονα, σου έχω αφιερώσει τραγουδάκι στα "5 καλύτερα τραγούδια" το είδες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom