Νέα

Κακόφημες περιοχές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η ποιό κακόφημη περιοχή ?

• Ομόνοια (περιξ)

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Πλ.Βικτωρίας (περιξ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πλ.Θεάτρου (περιξ)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Πλ. Βάθης (περιξ)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Πλ. Αττικής (περιξ)

• Πλ. Αμερικής (περιξ)

• Μεταξουργίο (περιξ)

• Φυλής (περιξ)

• Μοναστηράκι (περιξ)

• Αχαρνών

• Άλλη ? (ποιά)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαχα μαλλον δεν ξερει παλιους ποντιους ουτε εχει φαει τα μαντι και μπλινι...

Επισκέπτης
Καμιά περιοχή δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αλλά από την άλλη καλό είναι να έχει κανείς στις τσέπες του μερικά απαραίτητα , πέρα από λεφτά , τσιγάρα , κινητό και αναπτήρα ...
URL]]

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
Καμιά περιοχή δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αλλά από την άλλη καλό είναι να έχει κανείς στις τσέπες του μερικά απαραίτητα , πέρα από λεφτά , τσιγάρα , κινητό και αναπτήρα ...
doC.jpg

Καλα τα μαχαιρια αλλα αμα σου βγει ο αλλος με κουμπουρι και σου βαλει το μαχαιρι στον κωλο εκει να δεις την γλυκα...
Μαχαιροβγαλτες ολοι...χαχαχαχαχααχ

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω θελω να κυκλοφορω με κατανα στην αγγλια αλλα δεν παιζει θα με πανε μεσα...

Επισκέπτης
Η καλυτερη λυση ειναι ενα πιστολι!Πανω απο ολα range...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
Υπαρχει και το suzuki το katana αν θες.. :-* :-* :-*

Επισκέπτης
αμα σου βγει ο αλλος με κουμπουρι και σου βαλει το μαχαιρι στον κωλο εκει να δεις την γλυκα...
Μαχαιροβγαλτες ολοι...χαχαχαχαχααχ

Κι εμείς για τρίτους είμαστε άλλοι ...
Για κοντινή συμπλοκή πάντως, ειδικά αν θες κάτι για το αμάξι, το κομμένο δίκανο είναι καλύτερο από κάθε κουμπούρι.
Σας έχω πει ότι ο παππούς μου μου άφησε 2 δίκανα που δεν ήταν δηλωμένα πουθενά;
Παρόμοιες κληρονομιές έχουν πολλοί φίλοι.
Κάποια Κυριακή απόγευμα που δεν έχει κανείς τι να κάνει , όλο και κάποια μέγκενη και ένα σιδεροπρίονο βρίσκεται ...

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σουσουκι... κατανα αααα... * drools*

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
doC.jpg

Τι να εχει? Τη σβαστιγκα και ψευτικο κολοβο μουστακι?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
Για κοντινή συμπλοκή πάντως, ειδικά αν θες κάτι για το αμάξι, το κομμένο δίκανο είναι καλύτερο από κάθε κουμπούρι.
Κάποια Κυριακή απόγευμα που δεν έχει κανείς τι να κάνει , όλο και κάποια μέγκενη και ένα σιδεροπρίονο βρίσκεται ...

Αχ βρε Λακη Λακη Texas το εκανες το νημα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Πουλας το ενα δικανο?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ασχετο: Δε καταλαβαινουν μερικοι χουντικοι-φασιστες οτι αν δεν υπηρχε μια υποτυπωδης δημοκρατια (γιατι κανονικη δημοκρατια δεν εχουμε στην Ελλαδα) δε θα μπορουσαν να βγαινουν και να λενε τη γνωμη τους. Με λιγα λογια υποστηριζουν καθεστωτα που τους απαγορευουν να εχουν αποψη.

Συγγνωμη για το ασχετο της παρατηρησης.

ΥΣΤ. Για να μη παρεξηγουμαι, θεωρω τους αναρχικους και ακροαριστερους το ιδιο ακραιους και επικινδυνους με τους φασιστες.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
Katana  :rockon: :P

Συνημμένα

• Suzuki-Katana-600.jpg
    Suzuki-Katana-600.jpg
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 28

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οι πιο κακόφημες περιοχές είναι το Κολωνάκι,Εκάλη,Πολιτεία,Κηφισιά,Γλυφάδα  :rockon:  :dancing: .Σε αυτές μένουν οι αρχινταβατζήδες και οι αρχιμαφιόζοι.Οι άλλες που έχετε αναφέρει είναι λαϊκές συνοικίες με οικονομικούς μετανάστες οικογενειάρχες και απλούς πολίτες που προσπαθούνε με κάθε τρόπο να καταφέρουνε να καλυτερέψουν την καθημερινή τους επιβίωση.Εγώ προσωπικά έχω περπατήσει μόνος μου στο μεταξουργίο βράδυ, στην Μενάνδρου, στην πλ.Βάθης,στον Αγ.Παντελεήμονα,στα Εξάρχεια,στην Ομόνοια, στην πλ.Αττικής και γενικότερα σε όλες της περιοχές που έχετε γράψει 'επικίνδυνες' και δεν έπαθα τίποτα  :)

Επισκέπτης
Ασχετο: Δε καταλαβαινουν μερικοι χουντικοι-φασιστες οτι αν δεν υπηρχε μια υποτυπωδης δημοκρατια (γιατι κανονικη δημοκρατια δεν εχουμε στην Ελλαδα) δε θα μπορουσαν να βγαινουν και να λενε τη γνωμη τους. Με λιγα λογια υποστηριζουν καθεστωτα που τους απαγορευουν να εχουν αποψη.

Συγγνωμη για το ασχετο της παρατηρησης.

ΥΣΤ. Για να μη παρεξηγουμαι, θεωρω τους αναρχικους και ακροαριστερους το ιδιο ακραιους και επικινδυνους με τους φασιστες.

Αυτο που κολαει τωρα?:p υπαρχουν τοσα πολιτικα thread εδω βρηκες να το γραψεις?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
Οι πιο κακόφημες περιοχές είναι το Κολωνάκι,Εκάλη,Πολιτεία,Κηφισιά,Γλυφάδα  :rockon:  :dancing: .Σε αυτές μένουν οι αρχινταβατζήδες και οι αρχιμαφιόζοι.Οι άλλες που έχετε αναφέρει είναι λαϊκές συνοικίες με οικονομικούς μετανάστες οικογενειάρχες και απλούς πολίτες που προσπαθούνε με κάθε τρόπο να καταφέρουνε να καλυτερέψουν την καθημερινή τους επιβίωση.Εγώ προσωπικά έχω περπατήσει μόνος μου στο μεταξουργίο βράδυ, στην Μενάνδρου, στην πλ.Βάθης,στον Αγ.Παντελεήμονα,στα Εξάρχεια,στην Ομόνοια, στην πλ.Αττικής και γενικότερα σε όλες της περιοχές που έχετε γράψει 'επικίνδυνες' και δεν έπαθα τίποτα  :)

+100000 :thumbsup: :police:

Επισκέπτης
Τι να εχει? Τη σβαστιγκα και ψευτικο κολοβο μουστακι?

Εεεεεεε ...
βασικά έβαλα μια φωτογραφία ...
αλλά το team των mods που παρακολουθεί σε posts μου την έσβησε σε χρόνο 5ms.
It's not my fault !

Αν οι mods που σβήνουν τα posts μου και τις φωτογραφίες που βάζω ήταν ασφαλίτες ή μπάτσοι, δεν θα υπήρχαν κακόφημες περιοχές! Μακάρι να είχαμε μπάτσους με τέτοιο χρόνο αντίδρασης!
Αλλά χαραμίζονται τα παληκάρια!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
doC.jpg
σαν τι να χεις ρε φιλε??μαχαιρι??και σε ενα ελεγχο ρουτινα απο την μπατσια τι θα του πεις??τα καλαντα?μιας και ειναι επικαιρα...??καθε ειδους μαχαιρι παραπανω απο το μηκος της παλαμης καθετα απαγορευεται δηλ πανω απο 5 εκ....!τα θα του πεις του μπατσου οτι το χεις για τις παρανυχιδες?? αμα σου την πεσουνε 2-3 ατομα και σου κλεψουνε κινητο και οτι λεφτα κρατας πανω σου τι θα τους κανεις??τον μπρους λη???
ασε ρε lakis

Επισκέπτης
σαν τι να χεις ρε φιλε??μαχαιρι??και σε ενα ελεγχο ρουτινα απο την μπατσια τι θα του πεις??τα καλαντα?μιας και ειναι επικαιρα...??καθε ειδους μαχαιρι παραπανω απο το μηκος της παλαμης καθετα απαγορευεται δηλ πανω απο 5 εκ....!τα θα του πεις του μπατσου οτι το χεις για τις παρανυχιδες??

Προσωπικά δεν μου έχουν κάνει ποτέ έλεγχο.
Και δεν μπορώ να πω ότι δεν κυκλοφορούσα νύχτα και σε κακόφημα μέρη, μαγαζιά και περιοχές.Κάθε άλλο!
Ίσως είναι ζήτημα στύλ.
Έχω συντηρητική εμφάνιση και μάλλον κυριλέ λουκ, που δεν τραβά την προσοχή των μπάτσων. Ξέρεις, πως είναι ο τυπικός αναρχοαυτόνομος που συναντά κανείς στο λόφο του στρέφη, αξύριστος, λιγδιάρης , μαλλιάς , σκουλαρικάς , με τατουάζ, κουρελής , βρωμερά παπούτσια , κασκολάκι αραφάτ και μπλουζάκι με τον τσε;
Καμία σχέση!

Στο χωριό του παππού μου έλεγαν πάντως ότι καλύτερα να σε σέρνουν χωροφύλακες παρά να σε ψέλνουν παππάδες!

Κάτι άσχετο. Στο αυτοκίνητο χρήσιμο είναι να υπάρχει και κανένα ... μπουζόκλειδο! Μπορεί να τα φτύσει κανένα μπουζί μεταμεσονύχτια σε κακόφημη περιοχή , που να βρίσκεις ηλεκτρολόγο ...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Προσωπικά δεν μου έχουν κάνει ποτέ έλεγχο.
Και δεν μπορώ να πω ότι δεν κυκλοφορούσα νύχτα και σε κακόφημα μέρη, μαγαζιά και περιοχές.Κάθε άλλο!
Ίσως είναι ζήτημα στύλ.
Έχω συντηρητική εμφάνιση και μάλλον κυριλέ λουκ, που δεν τραβά την προσοχή των μπάτσων. Ξέρεις, πως είναι ο τυπικός αναρχοαυτόνομος που συναντά κανείς στο λόφο του στρέφη, αξύριστος, λιγδιάρης , μαλλιάς , σκουλαρικάς , με τατουάζ, κουρελής , βρωμερά παπούτσια , κασκολάκι αραφάτ και μπλουζάκι με τον τσε;
Καμία σχέση!

Στο χωριό του παππού μου έλεγαν πάντως ότι καλύτερα να σε σέρνουν χωροφύλακες παρά να σε ψέλνουν παππάδες!

Κάτι άσχετο. Στο αυτοκίνητο χρήσιμο είναι να υπάρχει και κανένα ... μπουζόκλειδο! Μπορεί να τα φτύσει κανένα μπουζί μεταμεσονύχτια σε κακόφημη περιοχή , που να βρίσκεις ηλεκτρολόγο ...
φιλε μια απο τα ιδια ειμαι και γω απο αποψη εμφανισης...!δηλ στα καλα των καθουμενων ποτε δεν μου χει τυχει...!επισης εχω περασει απο σκατοπεριοχες...!αλλα σιδερικο ποτε δεν ειχα πανω μου...!ειτα μαχαιρι ειτε κατι αλλο...!δεν πιστευω οτι ειναι πολοι ικανοι να τα χρησιμοποιησουνε...!τελοσπαντων....!αποψη σου...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom