Νέα

Κακόφημες περιοχές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η ποιό κακόφημη περιοχή ?

• Ομόνοια (περιξ)

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Πλ.Βικτωρίας (περιξ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πλ.Θεάτρου (περιξ)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Πλ. Βάθης (περιξ)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Πλ. Αττικής (περιξ)

• Πλ. Αμερικής (περιξ)

• Μεταξουργίο (περιξ)

• Φυλής (περιξ)

• Μοναστηράκι (περιξ)

• Αχαρνών

• Άλλη ? (ποιά)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Επισκέπτης
αμα σου την πεσουνε 2-3 ατομα και σου κλεψουνε κινητο και οτι λεφτα κρατας πανω σου τι θα τους κανεις??

Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοια κλεφτρονάκια την πέφτουν σε όσους φαίνονται πινέζες ή φλώροι ή και τα δύο. Ξέρεις κανέναν που να μετρά εμφανισιακά και να του την έπεσαν τέτοια κλεφτρόνια; Να μην ήταν σαν τον Έλμερ Φάντ εννοώ!
Όσο για το Μπρους Λη εξαρτάται φίλε. Αν ξέρει κάποιος να ρίξει μια γροθιά , μετράει. Φοιτητής όταν ήμουν είχα πάει με 2 άλλους φίλους στην Πλάκα απόκριες. Μας την έπεσε μια παρέα με πιτσιρικάδες 17-18 χρονών που ήταν παρέα 15 ατόμων.Μόλις ξαπλώσαμε τους δύο πρώτους χάμω, οι άλλοι λάκισαν ...

'Εχω την εντύπωση ότι μετράει να είσαι 1,95+ με βάρος που πλησιάζει τα 3ψήφια και να μην πολυξεχωρίζει ο λαιμός σου , αλλά να είναι κεφάλι με σώμα προς το ... εννιαίο!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αμα σου την πεσουνε 2-3 ατομα και σου κλεψουνε κινητο και οτι λεφτα κρατας πανω σου τι θα τους κανεις??τον μπρους λη???
ασε ρε lakis
ως γνωστόν του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
σιγά μη κωλόσει το πρεζάκι στην θέα του μαχαιριού και ας είσαι 2μετρος.
πάντα έχω και στο ντουλαπάκι του αμαξιού κρυμμένο ενα 50αρικο για ώρα ανάγκης.
ε τώρα αν σου κλέψουν και αμάξι και ότι έχεις πάνω σου...

Επισκέπτης
σιγά μη κωλόσει το πρεζάκι στην θέα του μαχαιριού

Πρεζάκι με μια φάπα πάει κατευθείαν στο νεκροτομείο.
Ο δε χρόνος αντίδρασής του μετριέται σε ... ώρες ...
Τώρα αν κάποιος φοβάται ένα πρεζάκι (ή 2 ή 3) τότε ναι , έχει πρόβλημα, γιατί ακόμη και τα πρεζάκια καταλαβαίνουν ποιός τους φοβάται.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοια κλεφτρονάκια την πέφτουν σε όσους φαίνονται πινέζες ή φλώροι ή και τα δύο. Ξέρεις κανέναν που να μετρά εμφανισιακά και να του την έπεσαν τέτοια κλεφτρόνια; Να μην ήταν σαν τον Έλμερ Φάντ εννοώ!
Όσο για το Μπρους Λη εξαρτάται φίλε. Αν ξέρει κάποιος να ρίξει μια γροθιά , μετράει. Φοιτητής όταν ήμουν είχα πάει με 2 άλλους φίλους στην Πλάκα απόκριες. Μας την έπεσε μια παρέα με πιτσιρικάδες 17-18 χρονών που ήταν παρέα 15 ατόμων.Μόλις ξαπλώσαμε τους δύο πρώτους χάμω, οι άλλοι λάκισαν ...

'Εχω την εντύπωση ότι μετράει να είσαι 1,95+ με βάρος που πλησιάζει τα 3ψήφια και να μην πολυξεχωρίζει ο λαιμός σου , αλλά να είναι κεφάλι με σώμα προς το ... εννιαίο!
και σε αυτο συμφωνος....!και γω 1.91 ειμαι αλλα και παλι αναλογα την περισταση φιλε...!συνηθως αν εισαι μονος σου θα σου την πεσουνε με παρεα λιγο δυσκολο...!τωτα αν μπορεις να δειρεις ταυτοχρονα 2-3 ατομα και παλι πασο...!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πρεζάκι με μια φάπα πάει κατευθείαν στο νεκροτομείο.
Ο δε χρόνος αντίδρασής του μετριέται σε ... ώρες ...
Τώρα αν κάποιος φοβάται ένα πρεζάκι (ή 2 ή 3) τότε ναι , έχει πρόβλημα, γιατί ακόμη και τα πρεζάκια καταλαβαίνουν ποιός τους φοβάται.
βρε ναι αλλα δεν είναι όλα σαν της ομόνοιας που θα του πεις 1-2 φορές δεν έχω ψιλά και θα φύγουν.
αν ο πίσω σου καρφώσει τον σουγιά στα νεφρά γιατί πάνω στη σούρα του σημάδευε στο κωλομέρι?
σου μιλάει άνθρωπος που έτρεχε τον κολλητό του στο νοσοκομείο.
για έναν πόντο -όπως είπε ο γιατρός- δεν τον βρήκε καρωτίδα.
δεν παίζουνε με αυτά

Επισκέπτης
αν εισαι μονος σου θα σου την πεσουνε με παρεα λιγο δυσκολο...!τωτα αν μπορεις να δειρεις ταυτοχρονα 2-3 ατομα και παλι πασο...!

Δεν έχει σημασία αν μπορείς να τσακίσεις μόνος και τους 2-3. Αν σε κόβουν ότι μπορούν μεν να σε βάλουν κάτω, αλλά υποψιάζονται ότι ο πρώτος που θα σε πλησιάσει και θα τη φάει στα μούτρα θα γίνει αλοιφή, δεν το ρισκάρουν.
Για να σου την πέσουν , πρέπει να νοιώθουν σίγουροι όχι μόνο ότι θα σε κάνουν καλά, αλλά ότι θα το πετύχουν και χωρίς απώλειες από τη μεριά τους.
Και 5 να είναι, αν ξέρουν ότι θα σε καταφέρουν, αλλά ότι τον πρώτο θα τον κάνεις αλοιφή, κανείς δεν θέλει να είναι αυτός ο πρώτος. Δεν έχει σημασία αν μετά οι υπόλοιποι μπορεί να καταφέρουν να σε χτυπήσουν. Κανείς δεν θέλει να είναι αυτός που θα του φύγει το σαγόνι.
Τώρα αν έχεις και κανένα μπουζόκλειδο ή μακρυά μανιβέλα γρύλου ή κάτι τέτοιο μπορείς να κάνεις μεγάλη ζημιά.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δεν έχει σημασία αν μπορείς να τσακίσεις μόνος και τους 2-3. Αν σε κόβουν ότι μπορούν μεν να σε βάλουν κάτω, αλλά υποψιάζονται ότι ο πρώτος που θα σε πλησιάσει και θα τη φάει στα μούτρα θα γίνει αλοιφή, δεν το ρισκάρουν.
Για να σου την πέσουν , πρέπει να νοιώθουν σίγουροι όχι μόνο ότι θα σε κάνουν καλά, αλλά ότι θα το πετύχουν και χωρίς απώλειες από τη μεριά τους.
Και 5 να είναι, αν ξέρουν ότι θα σε καταφέρουν, αλλά ότι τον πρώτο θα τον κάνεις αλοιφή, κανείς δεν θέλει να είναι αυτός ο πρώτος. Δεν έχει σημασία αν μετά οι υπόλοιποι μπορεί να καταφέρουν να σε χτυπήσουν. Κανείς δεν θέλει να είναι αυτός που θα του φύγει το σαγόνι.
Τώρα αν έχεις και κανένα μπουζόκλειδο ή μακρυά μανιβέλα γρύλου ή κάτι τέτοιο μπορείς να κάνεις μεγάλη ζημιά.
ετσι ειναι....!αλλα ειναι να μην σου τυχει....!
μπουζοκλειδο?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω ενα θα πω...Ξερετε ποσα μυτερα αντικειμενα τραβανε τα γομαρια και οι 1,90?Σαν μαγνητης τα τραβανεεε!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εγω ενα θα πω...Ξερετε ποσα μυτερα αντικειμενα τραβανε τα γομαρια και οι 1,90?Σαν μαγνητης τα τραβανεεε!
εγω παλι αυτο που λες δεν το καταλαβαινω ρε φιλε....!για καντο λιγο πιο λιανα........!
που το στηριζεις και το λες????

Επισκέπτης
εγω παλι αυτο που λες δεν το καταλαβαινω ρε φιλε....!για καντο λιγο πιο λιανα........!
που το στηριζεις και το λες????

Στο οτι μπορει να σε γομαρι αλλα στο ξυλο δεν μετραει παντα αυτο.Αμα βγαλει η οδοντρογλυφιδα καμια λεπιδα και ψαχνεσαι μετα...Οπως επισης εχω δει γομαρι να τρωει ξυλο απο κανονικο ατομο σχετικα μονο και μονο επειδη τον αρχισε ο αλλος πρωτα στις μπουνιες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Στο οτι μπορει να σε γομαρι αλλα στο ξυλο δεν μετραει παντα αυτο.Αμα βγαλει η οδοντρογλυφιδα καμια λεπιδα και ψαχνεσαι μετα...Οπως επισης εχω δει γομαρι να τρωει ξυλο απο κανονικο ατομο σχετικα μονο και μονο επειδη τον αρχισε ο αλλος πρωτα στις μπουνιες.
φιλε και αυτο ειναι σχετικο....!ποτε σε ενα ξυλο δεν της τρωει παντα μονο ο ενας...!εκτος και αν εισαι πολυ ζωον και δεν μπορεις να ροξεις ουτε μια...!και οι 2 χαμενοι ειναι γιατι και οι 2 θα ριξουνε και θα αρπαξουνε....!τωρα δεν ειμαστε παιδακια να λεμε ποιος εδειρε ποιον και ποιος νικησε....!

Επισκέπτης
φιλε και αυτο ειναι σχετικο....!ποτε σε ενα ξυλο δεν της τρωει παντα μονο ο ενας...!εκτος και αν εισαι πολυ ζωον και δεν μπορεις να ροξεις ουτε μια...!και οι 2 χαμενοι ειναι γιατι και οι 2 θα ριξουνε και θα αρπαξουνε....!τωρα δεν ειμαστε παιδακια να λεμε ποιος εδειρε ποιον και ποιος νικησε....!

χαχαχ ναι ενταξει το θεμα ειναι να εχεις τις λιγοτερες απωλειες.Δηλαδη μπλαβισμενο ματι αντι για σπασμενο σαγονι:P

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ακούστε παλληκάρια και κανένα παλιό με σωματοδομή Σουγλάκου και πολλούς καυγάδες στο ζωνα΄ρι του (εδώ που τα λέμε ακόμη το ζωνα΄ρι το έχω λυμένο για καυγά κιας είμαι και 52)

(1) Στον καυγά τρως και δίνεις.. το θέμα είναι να δώσεις τις πιό καλές (όχι αναγκαστικά τις πιό πολλές) στις σωστές μάπες (δηλαδή αν είναι πάνω από ένας διαλέγεις τον αδύναμο κρίκο)
(2) Καλό θα είναι να αποφεύγεις τον καυγά .. παρόλο που ένα μπινελίκι την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα καμμιά φορά το σπόρ είναι ανθυγιεινό
(3) Οπλισμός δεν είναι καλό να φέρεται διότι μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και τα αποτελέσματα είναι άσχημα.
(4) Ο φόβος μυρίζει.. και προκαλεί το ίδιο όμως κάνει και η ανοησία
(5) Καυγάς πρέπει να γίνεται μόνο σε έσχατες περιπτώσεις για παράδειγμα δεν θα πλακωθώ ποτέ για μια cg αλλά θα πλακωθώ σίγουρα αν μου πειράξουνε την γυναίκα ή τα παιδιά μου (θα τους σκίσω)
(6) Τα πρεζάκια γενικώς κάνεις ουυυ και φεύγουνε .. παρόλα αυτά είναι απρόβλεπτα και καλό είναι να αποφεύγουμε τις συναναστροφές.. εξάλλου αν σου ζητήσουν λεφτά δώστε τους ρε παιδιά 1-2 ευρώ .. ας πάνε στο διάολο με την αρρώστεια τους.. αν τους διώξετε (ή τους ρίξετε κανά δυό φάπες) θα πάνε παραπέρα και θα βρούνε καμμιά γριούλα που δεν μπορεί να αμυνθεί. δωστε τους λοιπόν κάτι (έχετε στην τσέπη πάντα λίγα ψιλά 5-6 Ευρώ σε κέρματα) να πάνε να βρούνε την παραμύθα ..

(7) Αν θέλετε να κουβαλάτε "εργαλεία" ξεχάστε κάμες και πυροβόλα.. σέρνουν εισαγγελέα.. πάρτε ένα παλιό πεντακοσάρικο κέρμα και με τον τροχό κάντε κοφτερό ένα τόξο μήκους περίπου 1.5 εκατοστό.. πιστέψτε με δουλεύει έυκολα και κάνει ζημιά.. κρύβεται εύκολα και το ξεφορτώνεστε ακόμη πιό εύκολα

Αυτά

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Η συζήτηση (αν και μ'αρέσει) έχει ξεφύγει  λίγο από το θέμα

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
(7) Αν θέλετε να κουβαλάτε "εργαλεία" ξεχάστε κάμες και πυροβόλα.. σέρνουν εισαγγελέα.. πάρτε ένα παλιό πεντακοσάρικο κέρμα και με τον τροχό κάντε κοφτερό ένα τόξο μήκους περίπου 1.5 εκατοστό.. πιστέψτε με δουλεύει έυκολα και κάνει ζημιά.. κρύβεται εύκολα και το ξεφορτώνεστε ακόμη πιό εύκολα

Γιατί πιστεύω ότι αυτό το έξυπνο όπλο είναι κατασκευή του Q ??  :grin:

Συνημμένα

• spy-gadgets-11.jpg
    spy-gadgets-11.jpg
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom