Νέα

Κακόφημες περιοχές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η ποιό κακόφημη περιοχή ?

• Ομόνοια (περιξ)

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Πλ.Βικτωρίας (περιξ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πλ.Θεάτρου (περιξ)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Πλ. Βάθης (περιξ)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Πλ. Αττικής (περιξ)

• Πλ. Αμερικής (περιξ)

• Μεταξουργίο (περιξ)

• Φυλής (περιξ)

• Μοναστηράκι (περιξ)

• Αχαρνών

• Άλλη ? (ποιά)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Eχει γινει ανεξελεγκτη πλεον η κατασταση με τα αλλοδαπα που μαχαιρωνονται μεταξυ τους.
Να φερουν λεωφορεια-τρενα-αεροπλανα και βαπορια και να τους γυρισουν πισω.
Αλλα δεν ενδιαφερονται.
Προχθες παλι 2 σκηνικα με μια δολοφονια και πυροβολισμους στην Αχαρνων.
Εχουν αποθρασυνθει εντελως.
Η Φυλης ειναι ασφαλης περιοχη,Μεταξι οσες φορες εχω παει βραδυ παρκαρα εξω απο τα μπουρδελα και κανενα προβλημα.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η αχαρνων, αν και την περπατησα το μεσημερι, μου φανηλε ακινδυνη, περα απι το γεγονος οτι οι αλλοδαποι εχουν καταλαβει τα παντα .

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Eχει γινει ανεξελεγκτη πλεον η κατασταση με τα αλλοδαπα που μαχαιρωνονται μεταξυ τους.
Να φερουν λεωφορεια-τρενα-αεροπλανα και βαπορια και να τους γυρισουν πισω.
Αλλα δεν ενδιαφερονται.
Προχθες παλι 2 σκηνικα με μια δολοφονια και πυροβολισμους στην Αχαρνων.
Εχουν αποθρασυνθει εντελως.
Η Φυλης ειναι ασφαλης περιοχη,Μεταξι οσες φορες εχω παει βραδυ παρκαρα εξω απο τα μπουρδελα και κανενα προβλημα.
Μην  λες τέτοια πράγματα θα σε πουν ρατσιστή.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Συνημμένα

• AllosLogos.jpg
    AllosLogos.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 16

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
"Εν αρχή ην ο Λόγος"... που λένε!
Αυτό εννοείς?

Ίσως.

Εν συνεχεία όμως είναι αυτό.
ΕΙΔΙΚΑ αυτό.
Ενταξει, οχι και να τους σκοτωσουμε ειπαμε.Αυτο μονο οταν ειμαστε  σε αμυνα.

Επισκέπτης
Ναι  Σωστος ,αλλα ανθρωποι ειμαστε καποτε την χανουμε .Και οταν την χασω αρχιζω να τους βριζω το μουνι της μανας τους.[size=50pt]Παλια την περιοδο 1997-98 οταν ημουν 12 χρονων εβγαζα και μαχαιρι[/size]  εκει να δεις  κλασιμο.Οπου φυγει φυγει...Κοτες τους φωναζα ελατα εδω ρε πουστηδες να μου το πειτε απο κοντα αλλα που.
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τζακ ο αντεροβγαλτης..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θυμαμαι να πουμε οταν με πηγενε βολτα ο πατερας μου η μανα μου οταν ειμουν ποιο μικρος στο κεντρο( Ομονοια,αττικη κλπ) περπατουσες με μια ανεση ,οχι οτι δεν υπηρχαν τοτε ζακια κλπ αλλα σημερα ειναι εκτος ελενχου η κατασταση εκει στα κεντρικα σημεια!  

Καταρχας στα πατησια συγκεκριμενα πατησιων απο πλ.αμερικης μεχρη γαλατσιου και παρκο φιξ ειναι γεματο αραπινες φαν των μαυρων μουνιων μεν αλλα μες της αρωστιες οι συγκεκριμενες που να πας? Ουτε να της αγγιζεις δεν ειναι αυτες υπερβολικο ακουγεται αλλα ειναι αληθεια με ειχε αγκαλιασει καποια μια μερα και με παρακαλαγε για μια πιπα αλλα σιγα μην εδεινα εγω τον μιτσ μου σε αυτην!

Επεισης στην ομονοια δεν μπορεις να κυκλοφορησεις αν δεν εχεις τουλαχιστον καποιον μαζι σου !

Πάντος πως καταντησε αυτο το κεντρο δλδ μην περασεις απο καποια απομακρη γωνια θα δεις ζακια,ναρκωτικα,να βρωμαει κατουριλα η καθε γωνια και οτι αλλο θες! Παραξενο ειναι παντος πως το συνταγμα ειναι 5 λεπτα απο την ομονοια και δεν εχει την εικονα της ομονοιας !

Αλλα τη να συνεχισω να λεω απο να αρχησω? Αχαρνων? Πλ.βαθη? Πλ.αμερικης? ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ?  :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Σαλόνικα όλα καλά πάντως,κοπρόσκυλα Αθηναίοι κλάψτεεεεεεεεεεεε!!! :booty: :dancing:

Αν εξαιρέσεις βαρδάρη,νεάπολι κ πλαταμώνα,αλλά τίποτα τραγικό κ εκεί!!! :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σαλόνικα όλα καλά πάντως,κοπρόσκυλα Αθηναίοι κλάψτεεεεεεεεεεεε!!! :booty: :dancing:

Αν εξαιρέσεις βαρδάρη,νεάπολι κ πλαταμώνα,αλλά τίποτα τραγικό κ εκεί!!! :P
Κατεβα αθηνα να σου την πεσουν οι πακιδες  :zfuck: :zfuck:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Θυμαμαι να πουμε οταν με πηγενε βολτα ο πατερας μου η μανα μου οταν ειμουν ποιο μικρος στο κεντρο( Ομονοια,αττικη κλπ) περπατουσες με μια ανεση ,οχι οτι δεν υπηρχαν τοτε ζακια κλπ αλλα σημερα ειναι εκτος ελενχου η κατασταση εκει στα κεντρικα σημεια!  

Καταρχας στα πατησια συγκεκριμενα πατησιων απο πλ.αμερικης μεχρη γαλατσιου και παρκο φιξ ειναι γεματο αραπινες φαν των μαυρων μουνιων μεν αλλα μες της αρωστιες οι συγκεκριμενες που να πας? Ουτε να της αγγιζεις δεν ειναι αυτες υπερβολικο ακουγεται αλλα ειναι αληθεια με ειχε αγκαλιασει καποια μια μερα και με παρακαλαγε για μια πιπα αλλα σιγα μην εδεινα εγω τον μιτσ μου σε αυτην!

Επεισης στην ομονοια δεν μπορεις να κυκλοφορησεις αν δεν εχεις τουλαχιστον καποιον μαζι σου !

Πάντος πως καταντησε αυτο το κεντρο δλδ μην περασεις απο καποια απομακρη γωνια θα δεις ζακια,ναρκωτικα,να βρωμαει κατουριλα η καθε γωνια και οτι αλλο θες! Παραξενο ειναι παντος πως το συνταγμα ειναι 5 λεπτα απο την ομονοια και δεν εχει την εικονα της ομονοιας !

Αλλα τη να συνεχισω να λεω απο να αρχησω? Αχαρνων? Πλ.βαθη? Πλ.αμερικης? ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ?  :headbang: :headbang:

η κατασταση με τους αλλοδαπους εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom