Νέα

Κακόφημες περιοχές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η ποιό κακόφημη περιοχή ?

• Ομόνοια (περιξ)

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Πλ.Βικτωρίας (περιξ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πλ.Θεάτρου (περιξ)

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Πλ. Βάθης (περιξ)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Πλ. Αττικής (περιξ)

• Πλ. Αμερικής (περιξ)

• Μεταξουργίο (περιξ)

• Φυλής (περιξ)

• Μοναστηράκι (περιξ)

• Αχαρνών

• Άλλη ? (ποιά)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εδω παντως στην Ζακυνθο η πιο κακοφημη περιοχη ειναι η Αγιου Λαζαρου(με διαφορα μαλιστα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .Οχι τιποτα δηλαδη απλα κυκλοφορουν κατι κολοπαιδα(υπαρχουν πολλα σε συμμοριες) ξερετε,
με αυτοκινητο με ΦΙΜΕ τζαμακι .Μπορουν να σταματησουν καθως βαδιζεις την νυχτα κυριως και να σου πουν ενα... <<τσιτο νιαουυυυυυυυυ>> η ρε οε οε οε οε οε η ξου μωρη> και διαφορες αλλες μαλακιες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μπορει και να σε γιαουρτωσουν κιολας και να φυγουν  :2funny: :2funny: >>Επισης πετανε πετρες ,αυγα ,χτυπανε κουδουνια σπιτιων και φευγουν κτλ.Αλλα δεν ληστευουνε δεν κλεβουνε δεν επιτιθενται να σε δειρουνε.Αυτα.

Επισκέπτης
Εδω παντως στην Ζακυνθο η πιο κακοφημη περιοχη ειναι η Αγιου Λαζαρου(με διαφορα μαλιστα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .Οχι τιποτα δηλαδη απλα κυκλοφορουν κατι κολοπαιδα(υπαρχουν πολλα σε συμμοριες) ξερετε,
με αυτοκινητο με ΦΙΜΕ τζαμακι .Μπορουν να σταματησουν καθως βαδιζεις την νυχτα κυριως και να σου πουν ενα... <<τσιτο νιαουυυυυυυυυ>> η ρε οε οε οε οε οε η ξου μωρη> και διαφορες αλλες μαλακιες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μπορει και να σε γιαουρτωσουν κιολας και να φυγουν  :2funny: :2funny: >>Επισης πετανε πετρες ,αυγα ,χτυπανε κουδουνια σπιτιων και φευγουν κτλ.Αλλα δεν ληστευουνε δεν κλεβουνε δεν επιτιθενται να σε δειρουνε.Αυτα.

Εκει που θα σου λενε το τσιτο νιαουυ γυρνα να τους πεις αντε και γαμηθειτε μαλακες και σου λεω εγω αν δερνουνε η οχι.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
με αυτοκινητο με ΦΙΜΕ τζαμακι .Μπορουν να σταματησουν καθως βαδιζεις την νυχτα κυριως και να σου πουν ενα... <<τσιτο νιαουυυυυυυυυ>> η ρε οε οε οε οε οε η ξου μωρη> και διαφορες αλλες μαλακιες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μπορει και να σε γιαουρτωσουν κιολας και να φυγουν  :2funny: :2funny: >>Επισης πετανε πετρες ,αυγα ,χτυπανε κουδουνια σπιτιων και φευγουν κτλ.Αλλα δεν ληστευουνε δεν κλεβουνε δεν επιτιθενται να σε δειρουνε.Αυτα.
αν σου κανουν νιαου απλα γαβγισε τους...πετρες αυγα χτυπανε κουδουνια...δουλειες πιτσιρικαδων...

Επισκέπτης
αν σου κανουν νιαου απλα γαβγισε τους...πετρες αυγα χτυπανε κουδουνια...δουλειες πιτσιρικαδων...
οχι ρε,να χει κανα ψευτικο οπλο μαζι που να φαινεται αληθινο και να τους σημαδεψει,εκει να δεις χεσιμοοοοοοο!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εκει που θα σου λενε το τσιτο νιαουυ γυρνα να τους πεις αντε και γαμηθειτε μαλακες και σου λεω εγω αν δερνουνε η οχι.
Μπορει να μην σε δειρουν μπορει ναι το πιο πιθανε ομως ειναι να στην φυλανε και να σπασουν το αμαξι η την βεσπα η οπως προανεφερα να σου πεταξουνε αυγα, πετρες ντοματες οπως και να κανουνε μαυρους σταυρους εξω απ το σπιτι. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:Μια φορα το παθανε αυτο πριν 5-6 χρονια στην περιοχη πανω απ την αγ λαζαρου(καμινια).Ξυπνησαν και ειδαν ολοι  το  πρωι σπιτι τους εξω με μαυρους σταυρους.Το χε γραψει και η τοπικη εδω εφημεριδα.Κολοπαιδα μην γυρευεις.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Δεν ξέρω τι επαφή έχεις με τα όπλα, αλλά στο χωριό μου λένε ότι από τη στιγμή που το βγάλεις πρέπει να έχεις τα @@ να το χρησιμοποιήσεις κιόλας..............

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Τελικά με αυτά που γίνονται κάθε μέρα στην Αθήνα όλες οι περιοχές επικίνδυνες μου φαίνονται.. :think:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Δεν ξέρω τι επαφή έχεις με τα όπλα, αλλά στο χωριό μου λένε ότι από τη στιγμή που το βγάλεις πρέπει να έχεις τα @@ να το χρησιμοποιήσεις κιόλας..............
του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
οχι ρε, να'χει 'κανα ψευτικο οπλο μαζι που να φαινεται αληθινο και να τους σημαδεψει, εκει να δεις χεσιμοοοοοοο!!!

ναι αμέ... και τότε να βγάλει ο άλλος κανένα ΑΛΗΘΙΝΟ... ή κανένα μαχαίρι και να του το καρφώσει... εκεί να δεις γέλιααα!!!

Ρε μακριά από μπλεξίματα... μακριααά !!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007

[/quote]
+1000000000000000

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
ναι αμέ... και τότε να βγάλει ο άλλος κανένα ΑΛΗΘΙΝΟ... ή κανένα μαχαίρι και να του το καρφώσει... εκεί να δεις γέλιααα!!!

+1000 Σωστός :rockon: :tickedoff:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παντος πριν μια βδομαδα, μερα μεσημερι στην Αχαρνων ο αλλος εβγαλε αληθινο οπλο και πυροβολησε δυο ατομα σε αμαξι γιατι θεωρησε οτι εκαναν επικινδυνο ελιγμο και τον εμποδισαν να περασει με τη μηχανη. Χριστοπαναγια και μπαμ δηλαδη.
ΥΓ. Σκωτοθηκε τελικα ο συνοδηγος

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

Σιγα μην βγαλω οπλο να τον σκοτωσω για ενα...τσιτο νιαου.Δεν μου βρισε την μανα η το σπιτι αλλα και παλι να τον σκοτωσω ειναι υπερβολικο. Το Καλυτερο οπλο λενε οτι ειναι ο λογος.

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Σιγα μην βγαλω οπλο να τον σκοτωσω για ενα...τσιτο νιαου.Δεν μου βρισε την μανα η το σπιτι αλλα και παλι να τον σκοτωσω ειναι υπερβολικο. Το Καλυτερο οπλο λενε οτι ειναι ο λογος.
Ναι όντως ο λόγος είναι αλλά και η ψυχραιμία είναι όπλο :grin:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Το παν είναι να μη χάνεις τι ψυχραιμία σου όμως..
Ναι  Σωστος ,αλλα ανθρωποι ειμαστε καποτε την χανουμε .Και οταν την χασω αρχιζω να τους βριζω το μουνι της μανας τους.Παλια την περιοδο 1997-98 οταν ημουν 12 χρονων εβγαζα και μαχαιρι  εκει να δεις  κλασιμο.Οπου φυγει φυγει...Κοτες τους φωναζα ελατα εδω ρε πουστηδες να μου το πειτε απο κοντα αλλα που.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
προσφατα βρεθηκα στην αθηνα.
πραγματικα αυτο που συμβαινει εξω απο τον οκανα και γενικοτερα στα στενα κατω απο το πολυτεχνειο ειναι αδιανοητο.
η φυλης αντιθετα αν και "κακοφημος " δρομος δεν εχει καμια σχεση κατα την αποψη μου

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
προσφατα βρεθηκα στην αθηνα.
πραγματικα αυτο που συμβαινει εξω απο τον οκανα και γενικοτερα στα στενα κατω απο το πολυτεχνειο ειναι αδιανοητο.
η φυλης αντιθετα αν και "κακοφημος " δρομος δεν εχει καμια σχεση κατα την αποψη μου
Που να δείς τι γίνεται κάτω απο την αγορά στην οδός Σωκράτους. Κόλαση λέμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom